Kopenhagenov oproštaj od titule, Midtjiland dobio derbi i otišao na +11 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.06.20. | 22:32

Ovakav epilog odgovara i Crvenoj zvezdi, kojoj je za povlašćeno mesto u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona neophodno "samo" da Sankt Galen bude prvak Švajcarske - 2:1

Sezona je loše počela ispadanjem od Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, potom je značajno popravljena plasmanom u osminu finala Lige Evrope, ali će finiš izvesno biti razočaravajuć za Kopenhagen. Ekipa Stalea Solbakena danas je propustila verovatno poslednju priliku da se umeša u borbu za odbranu šampionske titule, pošto je u direktnom okršaju poražena od lidera Midtjilanda koji sada ima 11 bodova više.

Gosti su bili pre svega pametniji na ovom meču, prepustili su terensku inicijativu domaćinu, koji je imao 66 posto loptu u svom potezu, ali pre svega nije znao na koji način da ugrozi protivnički gol, pa je meč okončao bez udarca u okvir gola. Sa druge strane, ekipa Brajana Priskea je koristila svaku priliku da odgovori iz kontranapada i u tome je uspela idealnim trenucima. Gosti su poveli golom Sroija Kabe, koji je odlično ispratio napad svog tima i nakon udarca Andresaona poslao loptu iza leđa Džonsona. Na kraju, sve je rešeno u 86. minutu, kada je odlično u prvi plan izašao Mandžrekar Džejms i duplirao prednost gostiju. Konačan rezultat meča postavljen je u drugom minutu nadoknade, kada se zbunila gostujuća odbrana, a Anderson pred golom pogodio Paulinja i lopta je završila iza leđa Jaspera Hansena.

Izabrane vesti

Rasplet u danskom prvenstvu idealno odgovara Crvenoj zvezdi, kojoj je sada za povlašćeno mesto u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona neophodno "samo" da Sankt Galen bude šampion Švajcarske. Ipak, tamo još uvek ima da se igra, mada je i u Danskoj preostalo još šest kola, ali je neralno očekivati da će Midtjiland ovakvu prednost uspeti da ispusti.



tagovi

Stale SolbakenKopenhagen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara