Komentari na vest

Korak bliže saradnji: Flik razgovarao sa Dekom i Krkićem, utisci pozitivni

B

Babaroga99

pre 24 dana

Videlo smo kako je vodio Nemacku . Katastrofa . One godine bio Covid pa na srecu uzeo Tripletu . Vec sledece sezone je nastao haos
S

Stefan C

pre 24 dana

Barsu dobio 8-2, Chelsea 7-1 i Zvezdu 6-0 na strani i 3-0 u Minhenu, PSG 1-0 u finalu, u grupnoj fazi lige sampiona 18 bodova od 18 mogucih. I totenhem savladan 7-2 na strani. Bajern je te sezone bolje igrao kao gost nego kao domacin. Barem u ligi sampiona. Pogledaj rezultate uostalom Bajernove u ligi sampiona sezona 2019/2020. Sto se tice Nemacke lige, osvojena je sa 13 bodova vise od drugoplasirane ekipe, Dortmunda. Bajernov Lewandowski najbolji strelac bio te sezone u Nemackoj ligi. To je bio strasan Bayern iz sezone 2019/2020, predvodjen Hansijem Flikom. Osvojen je i Nemacki kup. Kasnije i superkup evrope i svetsko prvenstvo za klubove. I superkup nemacke je uzeo bajern, tako da nije tripleta, vec 4 trofeja u jednoj sezoni.
S

Stefan C

pre 24 dana

Sto znaci da ipak nije los trener. A i savladao je zvezdu 6-0 u Beogradu, i to Milojevu Zvezdu, sto nije mala stvar.
S

Suludi Milojko

pre 23 dana

Flick je preuzeo istrošenu reprezentaciju sa igračima koji su bli zasićeni po svim parametrima. Nemačka reprezentacija stagnira od brazila kada su bili i prvaci sveta. Nemačka bundes liga (izuzetak ova poslednja sezona) je bila dosadna 10 godina. Kao anonimus je preuzeo Bayern i napravio tripletu. Bayern je pod njim igrao konstantno visoki presing, forsirao na igru pasovima, što je dalo rezultate. Flick je mogao da se vrati u Bayern, ali je odbio. Ali kome ja pričam...
B

Blajvaz

pre 24 dana

Krkić pomoćnik direktora u barci,sad je meni jasno zašto su u ovakvom stanju
о

овом

pre 24 dana

Флику само шлем фали....
H

Her Flik

pre 24 dana

Napravio bi velike pare da se snimaju partizanski filmovi kao nekad.Kod nas u BL je živio glumac koji je uvijek igrao njemačke vojnike u tim filmovima.Jedna lokalna pijandura ga je čak napala zato što je odvukao Slavicu u kukuruze,jadni čovjek jedva uspio objasniti da je on samo glumac.
T

Tatko na menadzera

pre 24 dana

Za sve vas koji ne znate, to je otac fudbalera Bojana Krkića… Ranije skaut u Barsi dok Bojan još nije ni igrao seniorski fudbal.
N

Ne razumem

pre 24 dana

Ko još sinu daje ime po sebi? Otac bojan sin bojan koji k
T

Tatko na menadzera

pre 24 dana

@Ne razumem Ima takvih primera, ali je retkost. Vidim da niko ne zna, čudno da nema fanova FM08 gde je Krkić skaut u Barseloni :)
B

BarsaVisca

pre 24 dana

Uopste nije otac, vec je Bojan Krkic fudbaler koji je najavljivan kao novi Messi. Vredi proveriti informacije pre pisanja.
s

sarmaizmase

pre 24 dana

Али са Бојаном Кркићем хахаха
Č

Čudite

pre 24 dana

Se propasti Barse, a jedan Krkić tu nešto odlučuje, neki pomoćnik. I to Deku.
t

tthg

pre 24 dana

sve sve, ali sa Krkićem, LOL

Prepoznator

pre 24 dana

Bojan Krkić u Barsi kao Braco Salihamidžić u Bajernu - ima da ih nagrdi!
S

Soprano

pre 24 dana

Biće veselo :) Zanimaju me pojacanja koja ce doci... nadam se potpisivanju ugovora sa najkijem kako bi se vratili transferi 1/1...
U

Uh

pre 24 dana

Zivim za to, pravilo 1/1 i daj trenera kao Flicka, pa da vidimo malo drugu pricu
S

Suldi Milojko

pre 24 dana

Puma im nudi puno više. Novoizgrađeni Kamp Nou će takođe donositi ozbiljnu zaradu.
N

No.1

pre 24 dana

Krkić iz Boljeg života?