Nenad Krstičić u duelu sa igračima Napolija (Starsport)
Nenad Krstičić u duelu sa igračima Napolija (Starsport)

Korak bliže Zvezdi: Krstičić otišao iz Atine i zatražio transfer iz AEK-a

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.05.21. | 13:26

Atinski klub insistira na obeštećenju

Aleksandar Dragović je bio u Beogradu i dao reč čelnicima Crvene zvezde da će staviti paraf na ugovor sa srpskim šampionom, radi se intenzivno na transferu Aleksandra Prijovića, ljudi oko Marakane pričaju i da je dolazak Aleksandra Kolarova prilično realan. Realniji, nego što mnogi misle...

Crvena zvezda ima ambiciju da sa kvartetom srpskih asova, povratnika iz inostranstva, krene u misiju napada na Ligu šampiona. Čistali ste već da u Ljutice Bogdana postoji konsenzus kada je u pitanju potencijalni povratak Nenada Krstičića. Visoko mišljenje o iskusnom vezisti imaju Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, i trener Dejan Stanković... Vide ga kao važnog šrafa u letnjim kvalifikacijama.

Izabrane vesti

Čitali ste o tome i na stranima MOZZART Sporta, još 24. aprila da će Crvena zvezda uraditi sve kako bi angažovala jednog od najvažnijih igrača u eri Vladana Milojevića.

Problem predstavlja činjenica da Nenad Krstičić ima još godinu dana ugovor sa AEK-om i da atinski klub ne želi da ga pusti bez obeštećenja. O njegovom statusu naširoko se piše u Grčkoj.

Tamošnji mediji ističu da je posle duela sa Arisom, srpski vezista ekspresno napustio Atinu. Odnosno da ga je rođeni brat, u kolima sa srpskim tablicama, sačekao ispred stadiona i odvezao na Srbiju. Navodno i Krstičićeva porodica je već napustila Atinu...

I to nije sve. Bivši član Sampdorije i Alavesa je zatražio od uprave kluba da ga pusti posle još jedne turbulentne sezone, koja nije donela pomak žuto-crnima. AEK ponovo nije bio konkurentan u borbi za titulu i sezonu završio na četvrtom mestu.

Grci pišu da je jedan od Krstičićevih agenata boravio u Atini i imao sastanak sa ljudima iz AEK-a. Srbin ima želju da oprosti dugovanja klubu u kojem je proveo 2,5 godine, ali da napusti Atinu kao slobodan igrač. Grci nisu raspoloženi za takav dil, iako znaju da Krstičić želi da se vrati u Srbiju kako bi više vremena proveo sa porodicom.

Krstičić je došao u AEK januara 2019. godine iz Crvene zvezde u transferu teškom 500.000 evra. Ukupno je odigrao 94 utakmice za atinski klub , posatigao pet golova i upisao četiri asistencije.


tagovi

Nenad KrstičićDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara