©AFP
©AFP

Korijere: Nikola, gde si?

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.04.21. | 10:44

Kriza srpskog defanzivca tema rimskog sportskog lista

Ugledni Korijere delo sport se svojim današnjim stranicima bavi trenutkom u kojem se trenutno nalazi Nikola Milenković. Mladi štoper prolazi kroz težak period, što je prema njihovom mišljenju pokazao u meču sa Đenovom proteklog vikenada, ali i tokom nedavnih mečeva za reprezentaciju Srbije. Rimski list se pre svega osvrće na mečeve sa Portugalijom, gde Milenkovića vidi kao glavnog krivca za oba gola, a potom je u Đenovi imamo mnogo problema sa Matijom Destrom i Đanlukom Samakom.

Korijere piše da je Milenković još uvek nerazdvojni tandem sa Hermanom Pecelom, kao i da je od izuzetne važnosti da bude na visini zadatka narednog vikenda kada na Artemio Franki dolazi Atalanta, koja sa 68 golova ima najbolji napad u Seriji A.

Izabrane vesti

(5,50) FJORENTINA (3,80) ATALANTA (1,65)

Ugledni list je pokrenuo i još jedno pitanje, a ono se tiče ugovora srpskog igrača i situacije koja bi morala da bude razrešena ovog leta. Milenković sa Violom ima ugovor do leta 2022. godine. Ukoliko Nikola ne stavi paraf na produžetak saradnje izvesna opcija bi bila prodaja igrača ili bi u surotnom godinu dana kasnije on otišao iz kluba kao slobodan igrač

Srpski igrač ima veliki broj udvarača i to onih sa najvišim renomeom, ali se smatra da će poslednjih devet prvenstvenih kola biti presudni i po pitanju eventualne prodaje.

Milenković je ove sezone ostvario 30 nastupa za Fiolu, u prvom delu sezone je bio jedan od najistaknutijih pojedinaca ekipe, ali je u proteklom periodu prošao kroz krizu u formi. Ipak, ima još dovoljno prostora da se sve vrati na staro i da Nikola ponovo postane "neprobojni zid" Viole, zbog čega je i kupio srca navijača Fjorentine.


tagovi

Nikola Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara