Komentari na vest

Korvino savetuje Vlahovića: Ostani u Juventusu, čak i ako ne bude Lige šampiona

1

101

pre oko 1 godinu

Tacno, Juve je Juve. Uvek bio i bitce. Ali su trenutno u rizi. Trener novi, zdrav Pogba, Fadjioli,Kijeza,Vlahovic,Dimanria....I to je to.
S

StoneCold_

pre oko 1 godinu

Najbolje da ode u Arsenal koji nece uzeti titulu pored nezainteresovanog City-ja, Chelsea u raspadu, MU i Lpool koji ne znaju gde udaraju i koji ce na kraju sezone visiti za LS. A kad ovi veci dodju sebi, nece videti ni LS. Juventus ima hendikep u liku i delu Alegrija. Ovaj Juve bi se sa ofanzivnim trenerom setao do titule. Murinjo, Alegri, Colo Simeone i to parkiranje autobusa bi udavilo svaki tim, ali to ne znaci da ekipa nema kvalitet. A za narednih 10 godina Juve ce uzeti min 5 titula u Italiji.
l

lopta je okrugla

pre preko 1 godinu

beži i ne okreći se sine
b

baba Smiljka

pre preko 1 godinu

Sinko budi sa zenom koja te ne voli i vara, nije bitno sto brak propada. Sta ce reci narod, neces se valjda razvoditi... Bezite Kostic i ti iz tog raspalog kluba. Jedini klub na svetu koji mulja vise od Zvezde i Partizana
2

23

pre preko 1 godinu

Po meni u klubu kao što je Juve on nikada neće napraviti što bi mogao u nekom klubu koji više napada, npr Arsenal i slično
O

Objective

pre preko 1 godinu

Pitanje je šta znači to "napraviti". Osvajanje titula mu je garantiranije u Juventusu, pa i ovakvom u odnosu na Arsenal.
2

23

pre preko 1 godinu

Pod tim sam mislio ostvariti puni svoj potencijal kao napadač. Način na koji igra Juve ga koči da se pokaže u najboljem svjetlu,jer kao napadač mora gledati na učinak. Sa golovima stvara kao devetka reputaciju i samopouzdanje koja se onda prenosi i na reprezentaciju. Srbiji je bolje da joj dođe sa 30 plus golova što on može,nego 15 ili 20. Na kraju mora gledati sebe a pragmatični nogomet napadačima ne donosi dobro. Moje mišljenje a možda griješim,u svakom slučaju njemu sve najbolje neka odabere najbolje za karijeru...Vidimo Jovića koji je ogroman talenat,ali je napravio loše odluke u karijeri i tu je di je.
2

23

pre preko 1 godinu

Pod tim mislim da stil igre koji ima Juve ne daje mu da se pokaže u najboljem izdanju, on je svakako igrač za top klub. Kao napadač broj jedan su golovi i on može u top klubu zabijati redovno 30 plus, a kad tu formu prenese i u reprezentaciju bolje za Srbiju.
k

kidalicaa

pre preko 1 godinu

juventus raspali klub, i kostic i vlahovic su napravili ogromne greske sto su tamo otisli. Vlahovic mora sto pre u premijer ligu, a kostic negde gde ce da igra bez pritiska.
V

Vranjanac

pre preko 1 godinu

Juve je uvek juve i posle oluje opet će nastaviti sa mahinacijama i muljanjem ma da i ostali Italijanski klubovi nisu ,, cveće'' zato ih i nema nigde u Evropi. Adio 👋
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Realno, greska je bila sto je uopste izabrao Juventus, klub koji polako, ali sigurno, propada. Da je pametan, da vec ovo leto promeni sredinu.
И

И21

pre preko 1 godinu

Како мислиш Јувентус пропада ? То као да кажеш да Реал, Бајерн, Звезда или Партизан пропадају ...

nikola.p

pre preko 1 godinu

Наравно...