Komentari na vest

Košmarna noć Kirana Tripijera! Dva poklon gola odličnom Evertonu, Njukasl nije baš toliko moćan (VIDEO)

elmagico

pre 5 meseci

ljudi na tri dana igraju, imaju 15 povreda, najvise putuju jer su sa severa, haos unistili su fudbal maksimalno od sledece sezone bice nestvaran broj povreda
D

Deniz

pre 5 meseci

Njukasl je ekipa više srednje klase. U koliko dovedu ozbiljnog napadača, koji bi dao 20-25 golova u PL, kreativnog veznog, i zadnjeg veznog uz dobrog štopera, mislim da bi napali PL. Imaju doličnu okosnicu tima, 3-5 ozbiljnih pojačanja i napadaju titulu, pri tom da ne prodaju sadašnje igrače jer je potrebna širina klupe. Dobar posao rade.
t

ti

pre 5 meseci

Njukasl ima povredjenih, suspendovanih igraca, nemaju zamene.
N

Nik Raider

pre 5 meseci

Oduzmite još neki bod Evertonu, nema smisla da ovako pobeđuju privilegovani Njukasl.
p

pitanjce

pre 5 meseci

Cime je to Njukasl privilegovan?
v

vldblk9a

pre 5 meseci

Da ne idem u detalje i da nabrajam utakmice gde su debelo pogurani, samo par stvari, privilegovan time sto je dozvoljeno da mogu da pozajmljuju igrace i trguju sa timovima koji imaju istog gazdu kao i oni, jedini tim u PL kome je dozvoljeno da gostujuci navijaci budu smesteni bukvalno na krovu dok svi ostali moraju da obezbede sektor uz teren, da ne nabrajam utakmice samo cu pomenuti Arsenal, na emiratima nedosudjen cist penal za arsenal gde se naknadno sudijska organizacija izvinila zbog greske, pa onda ona sramota od gola protiv arsenala gde lopta bude van terena ali nemaju dobar ugao na snimku, pa zoelington uzjase gabrijela i na kraju nemaju opet ugao kada je pipnuo loptu pa ne mogu da kazu da li je ofsajd. Ima tu jos toga a tek ce biti posto svemocni arapi vrte FA englezke kako hoce jer su im glavni finansijeri.
T

Transfer Boy

pre 5 meseci

Bas mi je drago zbog Evertona, jer zelim da opstanu u ligi, jer je Savez samo na njima nasao da "deli pravdu", dok se za Celzi i M.Siti cuti..
V

Voja112

pre 5 meseci

Nisu mogli u boljem trenutku da im oduzmu bodove