Filip Kostić u prodoru (©Reuters)
Filip Kostić u prodoru (©Reuters)

Kostić će morati još malo da se strpi

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.10.20. | 19:24

Preskače i Bajern

Veliki meč čeka Ajntraht. U subotu na Alijanc areni ekipa iz Frankfurta će biti rival prvaku Evrope, prvaku Nemačke, svemoćnoj mašini zvanoj Bajern Minhen.

Ali, srpski univerzalac koji šparta levim bokom, Filip Kostić, neće biti akter ovog meča. Iako je reprezentativac naše zemlje blizu potpunog oporavka i povratka na teren, trener Ajntrahta Adi Hiter je rešio da ga i u subotu ostavi van protokola.

Izabrane vesti

Filip Kostić radi sa visokim intenzitetom. Ipak, imam običaj da svakog povređenog igrača sačekam malo više, pre nego što ga vratim u tim. Ne želim nikakav rizik. Dobra je stvar što smo videli da možemo da dobijamo utakmice i bez Kostića. Tim je ostao nedodirljiv“, objasnio je Hiter uoči meča sa Bajernom.

Kostić se povredio krajem septembra na utakmici sa Hertom, pa je zbog toga, pored ostalog, preskočio i utakmice reprezentacije Srbije u oktobarskom terminu.

Iako su i Mihailo Ristić i Filip Mladenović korektno odradili posao na utakmicama sa Norveškom, Mađarskom i Turskom, povratak Filip Kostića bi bio veliki plus za Orlove pred finale baraža za EP protiv Škotske 12. novembra.


tagovi

Filip KostićAjntraht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara