Lindon Dajks (©Reuters)
Lindon Dajks (©Reuters)

KPR se nameračio na povratak u Premijer ligu, Dajks konačno proradio

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.10.22. | 23:07

Rendžeri drže korak sa dvojcem na vrhu tabele

Već osmu godinu fudbaleri KPR krckaju u Čempionšipu i od eliminacije iz Premijer lige na kraju sezone 2014/15 nijednom nisu bili blizu povratku u elitu ostrvskog fudbala. Sve bi to moglo da se promeni ove godine, bar tako izgleda posle nepunih 13 kola.

Rendžeri su nastavili seriju dobrih rezultata, vezali peti meč bez poraza, uz četiri trijumfa i tako zadržali korak sa vodećim dvojcem – Šefild junajtedom i Noričom. Pobeda nad Redingom rezultatom 2:1 (1:1) nije samo održala KPR na pravom putu, već je probudila i Lindona Dajksa!

Izabrane vesti

Posle više od dva meseca čekanja reprezentativac Škotske uspeo je da zatrese mrežu i to ne jednom, već dvaput. Teško da je 27-godišnji ofanzivac mogao da zamisli bitniji momenat da konačno proradi i uradi ono što se od njega očekuje.

Dajks je prvo u 33. minutu poništio gol koji je sa penala samo nekoliko trenutaka ranije postigao Endi Kerol, da bi zatim u 84. minutu on sa bele tačke doneo totalni rezultatski preokret i doneo KPR sedmu pobedu za 24 boda i deobu prve pozicije!

No, da bi se uopšte razmišljalo o povratku u Premijer ligu, moraće londonski klub da igra na ovom nivou još 33 runde… Dug je put do elite.



tagovi

RedingKvins Park RendžersLindon Dajks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara