Komentari na vest

Kraj jedne ere: Paratići otišao iz Juventusa

j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

hvala i sretno
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Paratići nije od juče u Juventusu. Uradio je sjajan posao. Greške nije radio sam, Ronalda kao igrača i Pirla kao trenera doveo je lično predsjednik Agnelli i to kada je bio prilično isfrustriran. Juventus nije udruženje građana, velika je to firma i tako se svi sudionici moraju ponašati.
j

juve

pre gotovo 3 godine

i anjeli i ronaldo i pirlo trebaju napustiti juventus
K

KROJF

pre gotovo 3 godine

Očekivano.Pisah pre par meseci,čekamo Nedveda jer je i on zagovarao odlazak Alegrija i promenu transfer politike.Nadam se da se "presabrao"Anjeli i da će vratiti Alegrija i dati mu odrešene ruke.SPORTSKI POZDRAV
N

No Pirlo No Party

pre gotovo 3 godine

Srecan Max Alegri svima koji slave :))))))))))))))))
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Hvala !
A

Arivederči

pre gotovo 3 godine

Hvala bogu. Otkad prizivam njegov odlazak i drago mi je da je konačno otišao. Glavni krivac sa posrtanje Juventusa poslednjih godina. Gomila loših poteza s njegove strane, koji su unazadili Juventus. Dve-tri sezone Juve praktično nema vezni red, a on ništa nije uradio da to unapredi. Doviđenja, prijatno.
b

bobrockrock

pre gotovo 3 godine

Konacno! Covjek koji nije uspio da proda Ruganija toliko godina no ga posla na pozajmicu u Kaljari, nesposoban da proda ove rage Bentakura, Bernardeskija...finalmente! Sledeci mora da bude Nedved, najtupaviji igrac Juventusa i beskicmemjak koji samo klima glavom sta mu šef kaze i na kraju se nadam da ce i veliki šef da se oprosti. Ljudi koji su otjerali Del Pijera i Lipiju zatvorili vrata kluba a namjeravali su i Bufona da šikaniraju i uspjeli su da mu ubiju volju da ostane makar u fotelji nekoj. Otjerali Alegrija posle 5 vezanih skudeta i 2 finala LŠ jer su utripovali da znaju fudbal bolje od Alexa i Lipija, budale. Radja se novi ali zdravi Juve!

Luka Bojovic

pre gotovo 3 godine

Ovo je najbolja moguca vest za sve navijace juvea, koliko je ovaj covek unazadio juve to je strasno. Na njegovo mesto dolazi cerubini (sportski direkroe napolija) i vraca se alegri i ooet krece dominacija :)
a

alexx

pre gotovo 3 godine

platio je ocajnu transfer politiku u zadnje dve godine. to se u vrhunskim klubovima ne oprasta.
S

Smouth

pre gotovo 3 godine

On je samo i te 2 godine radio taj posao. Marota je institucija za njega, a ovaj se jedino slepao