Komentari na vest

Kraj posle 15 godina: Još EURO i Joakim Lev napušta klupu Nemačke

Falični Tom

pre oko 3 godine

Nedostajaće mi njegovo drpanje na utakmicama. Šalim se, jedan od najboljih selektora ikada.
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

Covjek se ne zove Joakim nego Joachim (izgovara se Joahim)! Uhh, i to novinarstvo danas...
p

pjer

pre oko 3 godine

ina igrace koji su mladi i tim koji je pun talenata( Haverc, Verner, Sane,Gnabry,Kimih..)mozda nisu to top igraci ali su svakako buducnost fudbala, kada se na sve ove dodaju neki veterani, moze da se napravi ozbiljan bum na ovom evru sa ovom reprezentacijom i da se covek oprosti sa stilom

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Nemačkoj fali samo klasičan napadač prve klase. Od odlaska Klosea nisu imali baš vrh špica.
9

951357

pre oko 3 godine

Trebalo je još posle svetskog da mu kažu hvala, i pre i posle toga su dosta slabije igrali nego prethodnih godina.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Vidim da svi odmah misle da je naslednik klop, sto je i logicno, donekle. Ja mislim da on nije za reprezentativni fudbal zbog njegove harizmaticnosti i posvecenosti. Potreban je njemu svakodnevan rad i 60ak peceva po sezoni. Ima tek 53 godine. Siguran sam da ce bar jos 5,6 godina biti u klupskom fudbalu, a onda mozda da dodje u reprezentaciju. Ja bih pre tipovao na flika, ako je istina da je u sukobu sa bracom, moguce je da ga najure, sto bi bio veliki apsurd. Ali to su nemci, nikad se ne zna kod njih. Vise me zanima gde ce lev, nije mlad, 61 godina. Voleo bih da ga vidim u nekom evropskom klubu, da vidim kako bi mu islo. Al pre mi se cini da ce dobiti neku funciju u savezu ili tako nesto, eventulano katar/uae.
D

Dzontras

pre oko 3 godine

Ako se kod Nemaca nikad ne zna šta mi Srbi da kažemo
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

@Dzontras Mislio sam u smislu da uvek teze perfekciji. Da im nije problem da oteraju coveka koji je osvojio sve sto se moze osvojiti ako se ne slazu sa njim u vezi necega i ako mogu da dovedu nekog ko ce unaprediti klub.
N

Nekad aktivni Cigan

pre oko 3 godine

Каква прича, да човек буде 15 година на месту селектора. Замислите то у Србији, па то би било за филм да се сними и одма' да га кандидујемо за Оскара :)
b

bojank91

pre oko 3 godine

Prikazali su ga na tribinama na nedavnoj utakmici Bayern -Borussia i pomislio sam kako će još dugo da bude selektor. Prc.
D

Dr agan

pre oko 3 godine

Citao sam komentare o Liverpulu i jedan tip je napisao(zaboravio sam kako se zove)bas kako ce i biti da posle eura Klop preuzima remprezetaciju Nemacke.Par njegovih komentara se obistinilo.Svaka cast tome decku koji je sve napisao kako ce biti.
T

TiP

pre oko 3 godine

Auuu ode Klop.