Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kraj sjajne serije Bragantina: Napadači Sao Paula se mučili, posao im olakšao Ortiz

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.04.21. | 02:56

Sao Paulo naneo prvi poraz Bragantinu u Paulisti

Fenomenalni niz utakmica bez poraza Bragantina koji je trajao od početka februara okončan je na gostovanju Sao Paulu, a trjumf domaćinu na stadionu Morumbi u zaostalom susretu 7. kola autogolom je doneo Leo Ortiz.

Oštar centaršut Reinalda sa levog boka u 71. minutu odbio je Kleiton, ali je lopta posle intervencije golmana gostiju pogodila Ortiza i završila u mreži.

Izabrane vesti

Vodeći pogodak Sao Paula ispostavio se i kao dovoljan za tri boda Trikolorima, i prvi poraz Bragantina posle 12 utakmica.

Gostima će ostati žal za neiskorišćenim šansama na početku prvog i drugog poluvremena, kada su vrlo dobre šanse imali Edimar i Lukas Evangelista koji nisu bili precizni. Sa druge strane, Sao Pulo je mogao da ranije trasira put do tri boda da je Rodrigo Nestor bolje gađao na asistenciju Danija Alvesa u 11, minutu, a promenu nisu doneli ni pokušaji Igora Vinisijusa u 39. i Pabla u 41. minutu.

Gol prednosti nije uticao na domaćina da uspori ritam, a samo tri minuta posle pogotka Lusiano je imao priliku da udvostruči vođstvo.

Izabranici Ernana Krespa su četvrtom pobedom overili plasman u plej-of i tako napravili idealnu uvertiru u veoma naporan nastavak nedelje, dok će Bragantino, iako je lider Grupe C sa 11 bodova, morati da sačeka utakmice Palmeirasa i Ituana kako bi bio siguran u sudbinu.

BRAZIL, PAULISTA - 7. KOLO (ZAOSTALI MEČ)

Utorak

Sao Paulo - Bragantino 1:0 (0:0)

/Ortiz 71ag/



tagovi

Sao PauloBrazilBrazil 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara