Komentari na vest

Kraj Superlige

Z

Zaim

pre oko 3 godine

Tp-1.Eh,da je tvoj partizan u toj ligi bila bi super.Ovako Dinamo i Zvezda.....Mora da sanjas Zvezdu,priznaj.
G

Gost Nemanja

pre oko 3 godine

Svi ovako sinhronizovano da se povuku...radila je ucena od strane drzave...to je valjda svima jasno...Uefa malo da se vrati korenima i da pocisti svoj mulj
G

Gost147

pre oko 3 godine

Navijaci sa nestrpljenjem ocekuju strucnu analizu slucaja, eksperta za superligu Z. Pantica.
G

Gost773

pre oko 3 godine

Naravno,prvo se zaduzis milijardu evra da napravis tim pa onda jos pola milijarde u kredu za plate. E onda si u minusu oko 800 miliona jer nisi uzeo titulu i LS i uzimas novu kredu i sad ti krivi mali klubovi?? Pa ne ide to tako lako. Inace pohvala za konacno popravljenu aplikaciju i za normalno ostavljanje komentara!
Ž

Žan Pol Gotje

pre oko 3 godine

Da li će sad neko snositi odgovornost ili pojeo vuk magarca.Definitivno ova priča nije završena ako ne bude kazni to će značiti da su na nekim tajnim sastancima ispregovarali nešto i da UEFA mafija kupila deo Super liga mafije,videćemo narednih dana nama se u svakoj opciji loše piše.
D

DelijeNS

pre oko 3 godine

Partizan posle gubitka ABA lige, Cipiripi trofeja i NBA prstena prethodne sezone, ove, ostade i bez ušatog pehara!
p

penal za crvenu

pre oko 3 godine

Polako musavko,nece duh vecito da lebdi nad rupom i upumpava pare u crvenu i fmp,pa cemo onda da se pitamo ko sta osvaja....
V

Vujosevic Dule

pre oko 3 godine

Izgleda da sam ti unistio detinjstvo i ostavio nocne more
Л

Ложач

pre oko 3 godine

У фудбалу као и у свим осталим пољима живота везаних за материјална стања, мора ускоро доћи до великог ресета, а сви знамомда те ствари нису ишле без да су праћене светским ратовима, тако да памет у главу Србине, с вером у Бога!
s

super

pre oko 3 godine

Odlicno, vec sam mislio da prestanem pratiti fudbal
T

Tik0

pre oko 3 godine

Zamislite da se kod nas ovo desava i da su se navijaci pobunili protiv ovakvog novca. Brzo bi pobunu ugasile razne Velje Nevolje, ideja bi prosla s pola gasa sto se kaze.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Наравно да би прошла, па свако ко излази на изборе да гласа за било коју опцију излази из личног и тереса у циљу побољшања своје материјалне ситуације на лак, нечастан, неморалан и непоштен начин. Нису проблем вучићи, ђиласи, дачићи, невоље, команданти, снајпери већ народ!!!
k

koler

pre oko 3 godine

danas igra zvezda
T

Tp-1

pre oko 3 godine

Steta zaista! Ovo je bio mega projekat za unapredjenje fudbala. Fudbal bez "Mamice,Terzice...i ostalih. Nejlepse sto je moglo fudbalu da se dogodi. Evo vam sada nova LS koje ne lici ni na sta! Sve sa Zvezdom i Dinamom...korupiranim klubovima.
D

Djavolak

pre oko 3 godine

Ne razumem tvoj komentar... Juventus je bio izbačen iz Serije A zbog nameštanja utakmica. Stoji da su Terzić, Mamić, Vučela i slični loši za fudbal, ali su podjednako loši kao i Anjeli i Perez. Opet, da nema manjih klubova, odakle bi "velikani" dovodili igrače? I šta misliš: da li bi ti igrači iz "manjih" klubova mogli da izrastu u velike igrače ako ne bi igrali jače utakmice? Fudbal nisu pare, fudbal je strast, a to su najbolje pokazali navijači iz Engleske.
S

Shone

pre oko 3 godine

E, dosta vam je i trajala! Nagledali smo se skupog vrhunskog fudbala! .!. .!.
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Jel partizan i dalje bio prvak evrope 15 minuta ili se sad računa i ovih 22 sata trajanja super lige na tih 15 minuta? Pitam za avangardu...
S

Saat

pre oko 3 godine

Zašto odustajete, pa možda hoce Zemun u tu novu super ligu, mozda neki klub iz Moldavije, mozda hoce i Mogren, sta ima veze sto su odustali Englezi, ima klubova koji bi mozda prihvatili, niste pitali ni Radnik iz Surdulice to bi privuklo jos mnogo sponzora.
d

dl

pre oko 3 godine

Steta. Fudbalu su potrebne ozbiljne promene, ili ce stvarno da propadne kroz par godina.
n

nebo

pre oko 3 godine

Pa promene su se upravo dogodile, veliki ce dobijati vise para na ustrb manjih,sto bi rekli vuk sit i ovce na broju
n

nebo

pre oko 3 godine

Hteli mi to da priznamo ili ne, ali covek je totalno u pravu od reci do reci!!!! Fudbal je vec odavno biznis, za danasnju decu je fudbal samo simulacija igrice, prate se veliki igraci pa makar igrao u javoru iz Ivanjice, uefa i fifa su vec prica za sebe.
K

Kostajnica

pre oko 3 godine

Ovo je kraj jedne ideje. Evropski fudbal se zasniva na protoku kroz lige, napretku ili nazadovanju zbog loših rezultata. Čelzijev navijač je uz klub i u dobru i u zlu. Da je Superligu i Bajern prihvatio propala bi zbog navijača. Ovo nije Amerika.
G

Gostttt

pre oko 3 godine

Pa kako ce sada Zeks da nam objasni? Pa on rece da superliga mora da uspe jer oni ne zele da Kokeza trosi pare na biznis klasu. Pa bre xaxaxaxaxaxa
n

nebo

pre oko 3 godine

Pa druskane oni su vec dobili sta su trazili, lova, lova, lova, SL je bio samo paravan, za ostvarenje cilja, sta ti nije jasno???
W

Wat

pre oko 3 godine

Dozivotno zabraniti bavljenje fudbalom Perezu, Anjeliju i ostalim kolovodjama
m

mirijevac

pre oko 3 godine

Slažem se... Ne sme fudbal da ispasta zbog nekolicine nesposobnih funkcionera koji su finansijski urusili svoje klubove
X

XD

pre oko 3 godine

I kako sada siroti Real da obezbedi milijardu € za Mbapea i Halanda, bas niko nema sluha za "pomoc sirotinji u trenutku kada ovaj sistem ne funkcionise".
D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Sad moze Real i ta Američka banka da sa timovima iz Amerike da organizuje ligu , da su hteli da pomognu fudbal mogli su po južnoj Americi da pomognu siromašne klubove , a oni su hteli odma da kupe evropski fudba tačnije samo najbolje a onaj izdajnik Perez zinulo mu d..e za pare malo ima inače , neznam ko će posle svega da navija za Real dok je Perez (mentol) u klubu da su pametni da ga oteraju odma ...
B

Botino

pre oko 3 godine

Niko ne navija za Real zbog Pereza.
A

Andre99

pre oko 3 godine

Baš sam se slatko nasmejao kad sam ušao u aplikaciju i video vest 'Superliga se raspala' dugo je i trajala...Kakva komedija
F

Fudbal!

pre oko 3 godine

Pozivam svakog navijaca, da u svome gradu ode na utakmicu lokalnog kluba(nije bitno koja liga, koji klub) i da izbaci parolu "protiv modernog fudbala" ili ako imaju ideju da sastave prozivku za Floretina Pereza. Fudbal nikada necete ugasiti!
S

SSSSS

pre oko 3 godine

Evo, trcim, trcim i saplicem se. Kakvo nemanje zivota...
w

wizard08

pre oko 3 godine

maxsto mogu je da prisustvujem utakmici beton lige,a oni za moderni fudbal nisu ni culi.
d

delije123456

pre oko 3 godine

I sta sad, partizan nije sampion Evrope!? A bas se ponadali jos jednoj laznoj tituli!
A

Allianz

pre oko 3 godine

Ajde bre dete pali, idi gledaj NBA
o

ogdzvdhj

pre oko 3 godine

Kolko si ti bolestan... Nema leka jbg.
h

hahahaha

pre oko 3 godine

Hajde kreni u školu, počela nastava.....

Falični Tom

pre oko 3 godine

Prvi su se povukli Bajern i PSG. Samo što su bili dovoljno pametni da se ne eksponiraju previše dok ovi ne ispipaju teren.
K

Kristijan Krile Kiki

pre oko 3 godine

Suslendovati Real dok ne ode iz kluba ovo djubre, potom ih vratiti jer generalni niko drugi nije kriv osim Pereza. Ne mogu da opisem koliko mi je drago sto nije doslo do ove glupe lige.

Aha

pre oko 3 godine

Sad ostaviti Real i mrtvog Pereza da sami protiv sebe igraju na trening i sami sebi dodeljuju pehar,jer je g....r instistirao i idalje insistira na ovome i ako se raspalo sve jos danas,hteo je svoje dzepove najvise da napuni. Da su u Uefi i Fifi pametni da mu sude i da ga izbace iz fudbala,a Real da kazne.
D

Djole 78

pre oko 3 godine

I ko je sampion?
0

0211

pre oko 3 godine

1968 Partizan. 32 i 26/1 frakcija vec slavi

gemathegreat

pre oko 3 godine

Šta misliš kakvo će sad sudjenje imati Real ??? Osveta je jelo koje se servira hladno a i španska reprezentacija. Ja znam ko neće biti šampion.
C

Congratulejšn

pre oko 3 godine

Real nije istupio tako da je titula Partizanova!