Strahinja Eraković protiv TSC-a (©Starsport)
Strahinja Eraković protiv TSC-a (©Starsport)

Krasnodar podigao ulog za Erakovića, Zvezda neće ispod 10.000.000 i čeka Volfzburg

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.04.23. | 13:28

Rusi će sigurno ići i dalje, ali Bundesliga je svakako primamljivija opcija

Čeka se Barak Bahar, čekaju se i Piter Olajinka i Marko Stamenić da unesu svežu krv u igru Crvene zvezde, ali čekaju se i ponude bogatijih klubova da popune klupsku kasu. Istina, najradije bi crveno-beli da zadrže Strahinju Erakovića za Ligu šampiona, ali kako gazi on već treću sezonu u seniorskom timu dozvoliće mu klub da se naplati i počne inostranu avanturu.

Naravno, ako stigne propisno obeštećenje, a ono se za sada čeka – sa dve strane. Ruski mediji su danas objavili da je Zvezda prihvatila Krasnodarovu ponudu od 9.000.000 evra, ali to baš i nije sasvim tačno. Mada jeste tačno da je Krasnodar najuporniji i da je već povisio ulog.

Izabrane vesti

Još zimus smo vam pisali da su nudili 6.500.000 evra za Erakovića, sada su dodali još milion, pa konkretna ponuda iznosi 7.500.000 i 50 odsto od narednog transfera. Golica to maštu crveno-belih, ali na Topčiderskom brdu su tvrdi i traže okruglo 10.000.000 za reprezentativnog štopera.

Imaju i čime da trguju, jer prema informacijama Mozzart Sporta i Volfzburg ime Erakovića drži pri vrhu liste prioriteta s tim da je na tom spisku i Josip Šutalo. Međutim, za njega se interesuju i Lajcpig i neki engleski klubovi i pitanje je da li će on biti u dometu ekipe Nika Kovača, jer se na Maksimiru nadaju obeštećenju od oko 20.000.000 evra.

Potpis Erakovića bio bi daleko jeftiniji, mada se još ne zna sa kojom bi sumom Volfzburg stupio u pregovore. S tim da bi u startu imao bolju poziciju od Krasnodara, jer bi sam Eraković pre birao Bundesligu nego Rusiju u doba kada su tamošnji klubovi suspendovani iz evropskih takmičenja.



tagovi

Strahinja ErakovićFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara