Komentari na vest

Krauč predviđa burno leto u Severnom Londonu: Gledam Kejna i mislim - on je za Ligu šampiona, ne bi ni trebalo da igra ovo takmičenje

Falični Tom

pre oko 3 godine

Zna se već godinama unazad da je Kejn jedan od najboljih napadača u PL. Junajted je trebao da ga pošto poto dovede. Igrač koji pravi ogromnu razliku na terenu i opasan iz svih situacija. Sad već ima 28 godina i ima dosta iskustva ali i sigurno 5-6 sezona ispred sebe. Možda bi sad trebali da ga dovedu. Da otvore kasu za klasičnog napadača, njega ili Halanda. Marsijalu treba baš dosta prilika za pogodak a to ne sme da se dešava ekipi koja skoro svakoj ekipi prepušta dominaciju nad posedom lopte.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Kad se tek pojavio Kejn, onih par prvih sezona, bio sam ubedjen da ce otici u Mancester kad tad. Bas je nekako bio po njihovom ukusu u to vreme. Mislio da ce pratiti Fergusonov recept i dovesti ovakvog napadaca. On je uvek imao ovakvog ubicu u napadu koji mu osvajali titule. Posle kad Mancester krenuo da luta i pada, bilo mi je zanimljiva pomisao da ode u Real sa Ronaldom u zenitu napadacke karijere. Pa bio sam ubedjen da bi njih dvojica punili kao nenormalni. U to vreme nisi im smeo ostaviti mesta za sut, jer bi padali golovi slicni poput onog Kejna protiv Palasa. U svakom slucaju volio bih da ode negde i osvoji koji trofej. Problem je Haland za koga se moze reci da je na trzistu. Mladji je, vrlo verovatno i dosta jeftiniiji zbog Levija, plata isto. Deluje kao bolja investicija kada se sve uzme u obzir. Sa druge strane, Kejn skoro pa legenda Totenhema. Mora da bas krene da puca nesto u Totenhemu da on ode. Ovo leto deluje kao sansa da konacno ode negde. Ukoliko se to ne desi, mislim da zavrsava karijeru u Totenhemu. Bar nek osvoji onaj kup i rastane se sa trofejom od Totenhema.
y

yala

pre oko 3 godine

man city treba napadača kao Kane, imaju pare uvijek su u vrhu, idealno za sve, nova desetka citija umjesto aguera. čista logika.
M

Mika iz Trstenika

pre oko 3 godine

Moze da bude samo nova devetka
Г

Гоги

pre oko 3 godine

Паклен играч!