©Reuters
©Reuters

Krauč predviđa burno leto u Severnom Londonu: Gledam Kejna i mislim - on je za Ligu šampiona, ne bi ni trebalo da igra ovo takmičenje

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 06:59

Fudbalski kritičari na Ostrvu razočarani debaklom Pevaca na Maksimiru

Nekadašnji engleski reprezentativac i napadač Liverpula i Totenhema, a danas stručni konsultant i fudbalski kritičar, Piter Krauč, indirektno je predvideo vrlo tumburentno leto u redovima Pevaca, pa čak i odlazak najvećih asova kao što su Hari Kejn i Son.

Sinoćni debakl na Maksimiru gotovo je uništio sezonu Pevaca, koji teško mogu da se domognu Lige šampiona kroz Premijer ligu, jer već zaostaju za Čelsijem, a sada su dobili težak psihološki udarac.

Izabrane vesti

"Ispadanjem iz Evrope njihova sezona visi o koncu. Gledam nekoga poput Harija Kejna kako izlazi sa terena i razmišljam - on je Liga šampiona, ne bi ni trebalo da igra u ovom takmičenju. On je igrač Lige šampiona, trebalo bi da bude tamo i razgovara sa Levandovskim, Halandom, Mbapeom. Trebalo bi da bude gore sa tim igračima. Sada je ispao od Dinama i to je zabrinjavajuće", rekao je Krauč za BT Sport.

Kompletan tim, počevši od trenera Žozea Murinja, preko svih ostalih asova, dobio je ozbiljan evropski šamar.

"Nije samo menadžer, već i igrači. Son i Kejn su igrači koji zaslužuju da igraju na višem nivou od Lige Evrope. Naravno da su lojalni Totenhemu, i svi se nadamo da će u dalje biti, ali tome ne pomažu ovakvi mečevi".

Na to se nadovezao i Kris Saton, koji tvrdi da bi Kejn mogao da dođe u iskušenje da naspusti klub usled nedostatka pravih izazova.

"Ako ste Hari Kejn i imate ambicije, želite biti u klubu u kojem ćete osvajati trofeje. Da li će trofej Liga kupa biti dovoljan?", upitao je Saton.

Legenarni as Totenhema Glen Hodl teško je podneo eliminaciju u Zagrebu.

"Tamo nije bilo dovoljno ni srca, nit želje. Kada se stavite pod takav prtisak, onda se borite sa tim. Oni nisu, postali su nervozni. Ljudi su šutirali loptu u nebo, događale su se smešne stvari. Izgubili su kontrolu, ali i srce i želju da urade nešto po tom pitanju. Svaki meč je važan, zbog poštovanja koje imam prema svojoj karijeri i svom poslu. Za svako navijača Totenhema je svaki meč bitan. Nije dovoljno reći da sam tužan, ono što osećam je više od tuge. Mogu samo da se izvinim pristalicama Totenhema. Nadam se da se oni osećaju isto kao i ja. Danas se živi ili umire, a u ovom trenutku mi umiremo", rekao je Hodl.

---------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

---------



tagovi

Hari KejnPiter KraučGlen Hodl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara