Komentari na vest

Krenula licitacija: Traži se novi trener Barse - ko su realne opcije, a šta su pusti snovi?

7

777

pre 3 meseca

Oni trenutno mogu da priušte možda samo Limenog.

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Rajkard🤔
S

Sudija Picilkas

pre 3 meseca

Moje zelje su Jokan, Martin O'Nil, (onaj sto je trenirao Aston Vilu i bio peti na tabeli), Unaj Emeri, ili De Roberto Martinez.
L

Logitech

pre 3 meseca

Samo Martin Jol ili Cezare Prandeli.
G

Gost997

pre 3 meseca

Samo Flik moze da ih digne iz ambisa
v

vroom

pre 3 meseca

Samo Stolica ili Kratko Ostanic, ostalo je presipanje iz supljeg u prazno
č

čekaj, čekaj,

pre 3 meseca

I ako nikad nisam simpatisao barsu rekao bih da igraju na momente odlično, ultramoderno i to su spoj mladosti i iskustva, tačno je da nisu bas takmičarska ekipa ali da su fenomenalni za oko i lepotu fudbala to moram da priznam, čak sta vise mislim da im je i sada plafon mozda i najvisi od svih velikana , tako da ne mislim da će Ćavi da ode jer ovo sto radi je fantastično. Odbrana skripi zbog povreda golmana i nekih igrača kao i zbog loseg balansa na zadnjem veznom pre svega zbog povrede Gavija. U svakom slučaju sa moje strane sve pohvale za Cavija zbog stila koji forsira i mislim da ga neće pustiti da napusti odličan projekat na kome radi, videćemo....
7

777

pre 3 meseca

Auu,dobra roba.
L

Linoleum

pre 3 meseca

Igor Duljaj
D

Delija penzioner

pre 3 meseca

Ne Kuman i ne Enrike , svi ostali će biti bolji od ova dva krovna ...

Mr 007

pre 3 meseca

Puta Barsa!
M

Maresca

pre 3 meseca

Ubedljivo najbolja opcija za njih bi bio Ruben Amorim...najbolni trener od.svih ovih mladih trenera i laznih trenera poput artete koji nije nista bolji trener od cavija..znaci ruben amorim totalni fudbal da se igra kao sto.je barsa nekad igrala..da povede sa sobom pedra goncalesa i to.je to..dati mu odresene ruke za pojacanja...
D

DSBS

pre 3 meseca

Zasto niko ne pominje trenera Girone??
8

8

pre 3 meseca

Jako je neozbiljno za klub kakav je Barselona preuzme trener sa dvogodišnjim iskustvim iz Katara , pa makar to bio i Ćavi . Trebalo bi to svima da služi za nauk , baš treba da se rodiš kao Zidan pod srećnom zvezdom te da odmah osvajaš trofeje .
i

igor978

pre 3 meseca

Hansi Flik bi uveo red ali i oterao gomilu beskorisnih igrača. Ako ne Flik, onda B opcija do sledećeg leta dok se Klop ne odmori ili Arteta bude slobodan. Sve ostalo mačke u džaku
L

Lokj

pre 3 meseca

Samo Djukic moze da ih izvadi iz krize, nije losa opcija ni Cika Crni
.

........

pre 3 meseca

Šta im fali?
L

Lokj

pre 3 meseca

Samo Djukic moze da ih izvadi iz krize, nije losa opcija ni Cika Crni
T

Tripletica

pre 3 meseca

Barsa je dozivjela vrhunac sa Mesijem, oni su potroseni i prezvakani jer je sada tesko odrzati taj sistem. Smj
B

Blomboje

pre 3 meseca

Stize Klop na leto
К

Које

pre 3 meseca

2064Те?

Kokot Nedeljko

pre 3 meseca

Nas Vladan Milojevic koji dominira, doduse samo u Srbiji, je pravo resenje!
a

ajtim

pre 3 meseca

Ne znam kako če ovo završiti, kao navijač Barcelone nadam se najboljem. Svakako bi najradije video na klupi Gvardiolu ili Klopa ali mislim da su mogučnosti za to minimalne. Realnije variante su Flick i pre svega Imanol Alguasil za koga isto verujem, da bi mogao povuči Barcu iz krize. Ko god bude stigao, imače mnogo problema zbog nedostatka para i pritiska javnosti. Nadajmo se najboljem, uz mlade igrače (Pedri, Gavi, Yamal, Balde, Fermin...) koji bi mogli ubuduče postati jezgro kluba, de Jonga i ter Stegena, trebače još koji kvalitetan igrač, da se izgura godina ili dve pa da izađe Barca na pozicije na kojima je bila poslednjih godina. I na kraju, nemojmo zaboraviti Xavija, nije on loš trener, ali došao je stvarno u nezgodno vreme, posle odlaska okosnice kluba (Messi, Buskets, Alba, Suarez...) i finansijskog kraha (Bartolomeu). Verujem, da če u budučnosti dokazati svoj kvalitet, možda ponovno i u Barci.
U

Urgh

pre 3 meseca

Prilika za ratka dostanica, jer ce ova klupa sad svakako biti nestabilna, pa barsa nema sta da izgubi sa njim :)
Б

Блок

pre 3 meseca

Консисао килав фудбал. Овај из Сосједада Анти анти фудбал ,ужас ужаса. Артета не верујем.За сада има проблем против бункер екипсз,јер му бекове играју штопери. Флик одличан у Бајерну,али баш сам желео да остане и наредну сезону ,да се види има ли знања, ауторитет ...Моје мишљење је било да би прошао лоше и да није тај.Што се показало касније на клупи Њемачке.
@

@ssss

pre 3 meseca

Arteta mi je realna opcija.Mada je Flik tu najjači trener.
G

Gostimirkoo

pre 3 meseca

Hm pa bas i nije realna opcija. Vise je Klopp realan da odustane od odmora nego da Artetu dovedu. Razlog? Prvo novac. Arteta je jedan od najplacenijih trenera trenutno. Da li Barcelona moze da priusti 20 miliona po sezoni? Drugo, u Arsenalu ima sve ono sto svaki trener masta. Odresene ruke da radi sta hoce. Izgradio ekipu po svojoj zelji. Zaveo diktaturu u svlacionici jedini je on autoritet. A da nepricamo kako je napravio mladu ekipu koja narednih godina treba da dominira. I sad, cisto sumnjam da bi to sve napustio kako bi preuzeo Barcelonu. Krenuo od starta sve za manje para i plus da ni sam ne zna kad mu otkaz mogu dati.
J

Jašta je

pre 3 meseca

Flik eto trenerčina ,dok bajern nije preuzeo vodio samo hofenhajm u 4. Ligi ,večiti asistent,jedna uspešna sezona s bajernom a trebaš bit baš panj da sa njima ne osvajaš trofeje,di mateo uzeo ligu prvaka s čelsijem je li to znači da je i on trenerčina
T

Taribo West

pre 3 meseca

Bild je objavio da je Hansi Flik već ugovoren. Videćemo da li je istina...
G

Guzovan

pre 3 meseca

Aleksandar Janković - genije, maestro, doktor ove igre koji sve taktike fudbala drži u malom prstu. Cene ga od Belgije, Kine do Australije.
E

Eto i

pre 3 meseca

Biće Mičel i kraj rasprave.
A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Nekako mi logicno da to bude trener Djirone jer je sada napravio bum i pravi vreme za iskorak, nekako logican sled dogadjaja.
R

Rusko

pre 3 meseca

Meni nije logicno. Sto ici sa konja na magarca. Trenutno je tako 😂
@

@@@@

pre 3 meseca

Ćavi video od Klopa pa i on.
p

pero7

pre 3 meseca

da napravite anketu..i predloge..kako mi izglasamo tako ce biti..ili protesti..da i da li ee livaja oporavio sta kaze torcida?
Z

Znači niko od nabrojanih!

pre 3 meseca

Osim Artete , donekle Flika!
K

Kkscdrb

pre 3 meseca

Barah Bahar je slobodan...
g

gostgist

pre 3 meseca

niko ne pominje Micela iz Djirone?? Djirona je katalonski klub,koji se vecito borio za opstanak,a sad se biri za titulu i prelepo igra.Ligu sampiona su prakticno osigurali.To je kao kad bi u Italiji Specija bila u vrhu tabele,ili Bornmut u premijer ligi..Naravno da su Arteta i Klop,nerealni koliko i Gvardiola.Trener Sosijedada je takodje korektno resenje...
i

informisi se malo

pre 3 meseca

Girona je filijala Man. City-ja tako da nije isto sve sto sto si naveo .
a

ae

pre 3 meseca

Micel je legenda Reala.
@

@ae

pre 3 meseca

Није то тај Мичел, он ради негде у Катару или негде на Блиском истоку. Овај из Ђироне никада није био у Реалу.
@

@informisi se

pre 3 meseca

kakve veze ima cija je Djirona filijala sa ovim sto sam ja napisao? Da li je moguce da nisi u stanju da obradis 3-4 informacije koje sam naveo u tekstu? Shvatam da svako ima odredjeni intelektualni kapacitet,ali pokusaj da popravis to koliko je moguce,edukuj se..
@

@ae

pre 3 meseca

Tvoje nepoznavanje materije koju komentarises je zaista i tuzno i smesno.
Č

Činjenice su sledeće:

pre 3 meseca

Dvi ekperimenti sa polutrenerima su se ispostavili kao potpuno pogrešni, bolje da ne igraju nego da opet dovode nekog nedoraslog a jasno je da je 95% njih takvo. Znači jedino top trener dolazi u obzir, preferentno Katalonac ili ako mora Holandjanin, mada bi po i Nemac bio takodje opcija... Tako da zaboravite na poluproizvde i neka nebitna imena. Barsa Planira da se vrati a to neće sa novim Valverdeom i Sentjenom definitivno! Ubedjen sam da se Pep vraća!
P

Po meri kluba

pre 3 meseca

Lalat i niko drugi!Donijeće ravnotežu,imaće kuršlus na terenu kao što ga imaju u upravi i oko kluba.
a

ali da

pre 3 meseca

mu pomocnici budu iniesta i ronaldinjo
Б

Блок

pre 3 meseca

Наравно појачања да буду: Андрић,Мркаић и екипа
K

Kleo

pre 3 meseca

Dovodi odmah Drincica, a Gavija i Pedra seli na klupu.
S

Samo Pep!

pre 3 meseca

Najavio je povratak, onima je doneo sve što su uzeli u ostoriji praktično a zna se gde je najlepše!
R

Rale97

pre 3 meseca

Arteta ne ide nigde, to su gluposti, to sto vi pisete Gvardiola nemoguca misija zbog ugovora je glupost, Siti mu sig nece praviti prob i dobice ciste papire, pitanje je samo da li Pep zeli da se vrati u klub koji ne moze da mu obezbedi 200-300 mil evra za prelazni rok, Klop je reko javno obecavam i tvrdim da god dana necu nigde da radim potreban mi je odmor... Ako Pep ne dodje, tipujem na Flika
R

Realnost tržišta

pre 3 meseca

Poenta cele priče je da je trenutno najtraženiji trener Evrope Xabi Alonso. On će ovog leta imati ponude Liverpula, Bajern Minhena, možda i Real Madrida za onu tamo godinu (da sačeka još godinu dana sa Bajer Leverkuzenom). Tako da šta on na kraju izabere ostalo ide lančana reakcija.
P

Polansky

pre 3 meseca

Biće velikih pomeranja na Merkatu, Arteta ide u Barcelonu, Klopp u Romu, Xabi Alonso će u Liverpul, Arsenal će po Tuchela, Flick će u Napoli, Bayern ide po Thiaga Mottu, Mourinho u Newcastle ako Pocchetino ne dobije otkaz u Chelsea
z

zasu

pre 3 meseca

krstajic u napoli, lalatovic u partizan, a nesko milovanovic preuzima nemacku reprezentaciju..
G

Gost300

pre 3 meseca

Jezik pregrizao,kakav Tuhel u Arsenalu,samo jos to treba,mora da je kroz tebe progovorio Mino Rajola...
D

Dobar, brz, napadački fudbal

pre 3 meseca

A što ne Joakim Loew?
M

MANOL0

pre 3 meseca

Ne vole katalonci trenere koji jedu sopstvene sline tokom utakmice.
S

Sve je jasno

pre 3 meseca

Mikael Arteta je rekao juče da na kraju sezone odlazi iz Arsenala = postaje novi trener Barselone.
P

Peraaacii

pre 3 meseca

Da uvijek pouzdani katalonski Sport ima info iz prve ruke. Naculi su oni kad se Arteta povjerio tetki od svog komsije da napusta Arsenal...
P

Petinjo72636

pre 3 meseca

Znaci i kod njih ide na poznanstvo tako velika funkcija.. Realno sve dunster do dunstera uz par izuzetaka.. ovaj mučeni enrike je najjači kad ga traže, to je trener u rangu stanoja, najveća neznalica od svih čini mi se, on bi im taman zakucao poslednji ekser..
M

Mika iz Trstenika

pre 3 meseca

Kakvo laprdanje majko sveta, ko sve ovde ostavlja komentare, cuj enrike neznalica a osvojio sa barsom ligu sampiona, po meni najbolje resenje koje se ovde ne navodi je de zerbi koji radi strasan posao sa brajtonom
Б

Блок

pre 3 meseca

Па колика је незналица показао је кад му ,можда најбољи задњи везни на Свету,Родри играо штопера