Početak priprema Zmajeva (©kvozdovac.rs)
Početak priprema Zmajeva (©kvozdovac.rs)

Krenuo Voždovac, Uprava orijentisana na odlaske

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.07.20. | 13:17

„Imamo sjajnu bazu igrača, i radujem se tome što ćemo i ove sezone moći da radimo na njihovom unapređenju, kako individualnom tako i timskom“, poručuje trener Damjanović

Fudbalski klub Voždovac započeo je pripreme za narednu sezonu koja će krenuti 1. avgusta. Zmajevi će prvu fazu odraditi na svom stadionu, a potom sledi odlazak u Vrnjačku banju, gde će sastav Jovana Damnjanovića ostati 12 dana i tempirati formu za start takmičenja.

Iza Voždovca je turbulentna sezona, u kojoj je bilo dosta uspona i padova.

Izabrane vesti

"Ostavljamo iza nas proteklu sezonu sa svim dobrim i lošim stvarima koje su se dogodile i izvlačimo pouke za ono što nas očekuje. Želim vam na prvom mestu dobro zdravlje, da čuvate sebe i druge, i da na temelju toga i svih uslova koje vam pruža klub pružite maksimum i da svi zajedno dostojno reprezentujemo Voždovac, kako na terenu, tako i van terena", rekao je direktor Miloš Mirković.

Ono što je važno ekipa ima oformljenu bazu igrača.

"Drago mi je što opet vidim momke na okupu i što su raspoloženi za rad iako je pauza bila kratka. Nadam se da ćemo ovu sezonu započeti i privesti kraju bez velikih turbulencija, svi u klubu jedva čekaju početak sezone, od igrača, stručnog štaba pa do zaposlenih u klubu. Oseća se u vazduhu sjajna energija i atmosfera koja će nas, nadam se, nositi u narednoj sezoni do sjajnih rezultata. U narednom periodu klub će biti aktivan na polju transfera, ali najviše u sferi odlazaka. Imamo sjajnu bazu igrača, i radujem se tome što ćemo i ove sezone moći da radimo na njihovom unapređenju, kako individualnom tako i timskom", dodao je Damjanović.

Prvi deo prošle sezone je jasan pokazatelj kojim putem Zmajevi žele da idu.

"U prvom delu protekle sezone zauzeli smo peto mesto na tabeli i pokazali da kao ekipa i klub imamo najviše ambicije. Nakon toga je usledio rezultatski turbulentan period, situacija sa koronom, ali smo pokazali snagu i vratili se na kraju prvenstva sa vezanim pobedama i sjajnim rezultatima. I ove sezone cilj će naravno biti borba za vrh tabele, iako će konkurencija biti jako ozbiljna jer će u ligi igrati 20 ekipa. Bez obzira na sve, započinjemo pripreme u sjajnom raspoloženju, imaćemo sjajne uslove u Vrnjačkoj Banji da se “namestimo” za sve predstojeće izazove i svi jedva čekamo da počne borba za bodove", završio je kapiten Voždovca.


tagovi

Jovan Damjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara