Komentari na vest

Kristijano izgubio živce, vikao na sudiju, bacio traku (VIDEO)

s

ssssss

pre oko 3 godine

Zbog ovakvog ponasanja nikad nece biti najveci.
E

Erector

pre oko 3 godine

Nije njemu krivo zbog Portugala, nego za sebe, jedan gol manje u statistikama. Mali čovjek, bio i ostao.
L

Liga sampinjona

pre oko 3 godine

Lupas gluposti.

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

Paket vakcina za sudiju :)
m

miksea

pre oko 3 godine

Pre će biti da je signalizirao svojoj klupi da neće više igrati i bacio je zato kapitensku traku. Videćemo u narednim danima da li mu je ovo bila poslednja utakmica u reprezentaciji.
D

Da igra za Srbiju, dobio bi godinu suspenzije

pre oko 3 godine

CR7 je pokazao veliko nepoštovanje pre svega prema našem timu. Kada bi naši igrači svaki put izašli kada su prema našoj reprezentaciji sudije pravili greške, teško da bismo neku utakmicu odigrali kompletno do kraja. Nedostojno igrača koji veruje da je najbolji svih vremena. Daleko je on od toga i kao fudbaler i kao čovek, očigledno. Nisu ponovili snimak da vidimo onu ruku Portugalaca u njihovom šesnaestercu. Možda je i neko od naših mogao u svlačionicu da ode. Jadno!!!
P

Penaldo

pre oko 3 godine

Najbolji svih vremena si i na terenu i van njega... On niti je na terenu, a tek van njega...
S

Stefnik

pre oko 3 godine

Ronaldo je zasluzio iskljucenje. Sutnuo je loptu posle sudijinog zvizduka nije ga dobio, zatim ovo ponasanje na kraju u pravilima jasno pise svaka gestikulacija, prigovaranje sudijama zuti karton a bacanje opreme (dres, kap.traka ili bilo koji drugi deo opreme) kaznjava se kartonom.
P

Pexa

pre oko 3 godine

Goat, al kad bi se zezali.
m

mialn

pre oko 3 godine

Kakvo primitivno ponasanje!!! Jos baca kapitensku traku... Bas mi je drago da oseti bar malo sudijske nepravde. Zamisli Cristiano kako su se osecali navijaci i igraci PSG kad su shvatili da je Kros bio citav metar u ofsajdu neposredno sto je sviran penal !!? Umesto da se ode 1-0 na odmor za PSG, rez 1-1, pa onda umesto da PSG povede 2-1 nakon ruke Ramosa, Real povede.. Zamisli kako je njih tu bolelo !?? Ili kako je bolelo sve navijace Bayerna u one dve sezone?? Sam ti si dao 2 gola iz ofsajda u uzvratu u Madridu!! Vidala bez ikakve osnove iskljucuje, a Casemira ne! Sezonu posle cist penal nakon ruke Marcela sto je i sam priznao, ali naravno opet se ne svira! Da li treba pitati igrace Atletica kako se oni osecaju nakon gola iz ofsajda Ramosa u finalu!? Pa kako se osecao Bufon nakon onog smesnog penala nad Vaskezom u 94-oj min! Kako su se osecali tada svi Italijani, mi pored malih ekrana koji smo iz godine u godinu bili prevareni, nasamareni, ubedjivani da si ti kao najbolji na svetu, Real najbolji u Evropi, a ni u svojoj zemlji nije bio najbolji, najveci rivali ga mlate kao vola u kupusu! Kako su se osecali svi oni igraci pored kojih si ti simulirao bezbroj puta i dobijao smesne faule i penale?? Kako smo se mi Srbi osecali zbog tvog gola iz ofsajda protiv Srbije 2019? Drago mi je sto si sada malo i ti video kako boli nepravda.
g

ganci nightmare

pre oko 3 godine

U pravu si. Još uvek ne mogu da spavam i malo-malo se lečim po ustanovama zbog preživljenih trauma posle sudijskih nepravdi na pomenutim mečevima. Užas jedan.
l

lisabon

pre oko 3 godine

poniste mu cist gol i on se još ljuti
T

TheJoker

pre oko 3 godine

Trebao je crveni da dobije, cist zuti mu je oprosten zbog sutiranja lopte posle zvizduka. Balerina i padavicar, jedan od najvecih u danasnjem fudbalu
l

lowkicklwixjwiwkwkwk

pre oko 3 godine

Covek se ljuti jer ovo nije seoski fudbal,nego profi.Vidimo svi da su pokradeni bili veceras i to je to.Napred moja Srbijo!!!
Г

Гостиона

pre oko 3 godine

Шта се љути? Па није лопта дирала мрежу...
D

Dejan964766

pre oko 3 godine

Da je nas dobio bi direktan crveni i naknadno bi ga FIFA kaznila 5 utakmica
D

Dejo1310

pre oko 3 godine

Tako je imanjace bas bi se to desilo .Ali ovo sto je on ovako izasao vrv bi i ja ovako otisao .