Komentari na vest

Kriza je davna prošlost, Arsenal dobio šampionsko ubrzanje! Van Dajk i Salah sačuvali Liverpulu nadu o Ligi šampiona

1

14

pre oko 1 godinu

Go Gunners!
G

Gost090999

pre oko 1 godinu

ne moze da se izadje sa istom taktikom i da pobede Arteta je naucio lekciju i.icitao takodje :D
G

Gost0909999

pre oko 1 godinu

mnogo vise bi bilo komentara i mnogi su zeleli da arsenal izgubi verovatno sada kmece
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Sta ce tek biti na kraju sezone,ako Bog da pa ostane ovakvo stanje na tabeli💪... 😂
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Saka je jedan od retkih Engleskih talenata koji je stvarno talenat.Neverovatan igrač,napreduje sve više.Ovaj Arsenal igra mnogo dobar fudbal.
p

pazi

pre oko 1 godinu

A za razliku od drugih "taletata" ne pruza mu se dovoljno medijske paznje.
K

Krcko32

pre oko 1 godinu

Sve stoji svi su sjajni,al polako sa Edijem verujte mi zasijace taj kad bude najpotrebnije.. Ima to nesto sto Arsenalu treba ko nekad Wiltord ..NEMA TITULE BEZ NJEGA !
M

MUFC 23MJ

pre oko 1 godinu

Nisam bas najbolje ispratio tekmu jer sam vise gledao u TV na kome je igrao MU jer su u istom terminu igrali,ali golove sam snimio i rezultat govori dosta ,lepo su ljudi naveli da kroz ove 2 lakse tekme u subotu ide Bormaut ako se ne varam ponovo ce se podici Arsenal do max i ja mislim kao pojedini da ce zrtvovati LE jer ovo je neverovatna sansa za Arsenal a svi znamo koliko je tesko se trkati sa Cityem i onda bi im LE samo pravila dodatni problem ,jer videlo se MU kako je poklekao u onim tekmama ,Palas i jedna od dve sa Lidsom,zbog tog suludog ritma a Arsenal ako hoce do kraja da se trka za Cityem mora samo i iskljucivo da se skoncentrise na ligu ,jer ima tu dosta zeznutih tekmi,gostuju Cityu ,gostuju Liv koji kakav je takav opet nijednu ekipu nije toliko puta pobedio na Enfildu kao Arsenal (govorim samo o top 6) ,plus ako pobede MU Liv ce se podici ,bas kao sto se i MU podigao protiv Liv na pocetku ,gostuje se veoma nezgodnom Njukaslu,plus tu je i Celzi i oni momci moraju kad tad da proigraju jer imaju neverovatne igrace ,ali naravno Arsenal igra vrhunski i tim ekipama ce biti jako tesko da se nose sa Arsenalom ali opet mislim da ako ne zrtvuju LE bice mnogo tesko da se ne sapletu ,uostalom ima jos 13 utakmica (Arsenal) mnogo je bodova u igri ali mnogo
p

papapa

pre oko 1 godinu

La ga no ! Coyg ❤️ Laku noc Gunnersi
b

brat ganer

pre oko 1 godinu

Malo su na pocetku bili losiji dok nisu uspostavili svoj stil igre, a onda su uradili ono sto rade cele sezone i dominiraju na svakom delu terena, pogotovo na sredini gde su sekli svaki pokusaj napada evertona. Drago mi je da se Smit Rou vratio cekamo jos da se oporavi Zesus i bice to dobro. Mozda jedina greskica uprave, po mom misljenju, sto su poslali Lokongu na pozajmicu a Elneni nece igrati do kraja sezone. Jeste da nema kvalitet ali bolje i takav al da imas opciju vise, nego nikako. I taman bi imali malo duzu klupu sad kad se svi vrate. Sve u svemu dobra utakmica ali ima jos puno do kraja. Napred Ganeri!
G

Gostxx

pre oko 1 godinu

Ma Lokonga nije za ovaj Arsenal, momak se plasi lopte u nogama samo se krije od nje. Nego ne znam zasto Nelson nije ni na klupi a jesu 4 defanzivca dovoljno je Tomijasu jer moze sve pokriti u odbrani i recimo Tirni nema porebe za Holdingom i Kiviorom jer potrebniji je Nelson ako se juri rezultat mozda uvali neki gol kad se niko ne nada kao protiv Foresta kad je dao 2 i asistenciju.
B

Bukayo

pre oko 1 godinu

će bit svetsko ime za kojeg će se otimat klubovi ako već i nije
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Nevjerovatan podatak da je Saka sve golove ove godine dao kad je Arsenal gubio ili igrao egal. Dakle, kad je najpotrebnije. Kakav mentalitet sa 21. godinom. Pozdrav za momka u komentarima sto nekidan objasnjava kako je Saka jednodimenzionalan i da se samo izvlaci na lijevu nogu.. Vidis da izgleda zna i desnom😄
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Kriza je proslost , kakoo trosaard igra i kako se uklopio , hvala Bogu pa je on dosao a ne Mudrik i hvala Bogu da ne gledam vise Nejketiu kako vec , dobar je igrac al za male tekme , trosard mnogo konkretniji i sjajno se uklopio :))) i sto raduje 2 mec bez primljenog gola
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Koliko Saka odskace od profila prosecnog mladog, tamnoputog Engleza. Posle onakve tragedije na EP, linca kog je doziveo, igra u klubu u koji i dalje sumnjaju, ali on decko fura i igra sve bolje. Samo jos sledecu sezonu da veze ovako dobro, postace ono sto Englezi najavljuju svake godine i na kraju nista ne bude.

Bojan Zdravkovic

pre oko 1 godinu

Vratio se ESR,Vieira dobija sansu,konacno Niketia sklonjen iz prve postave,Zorzinjo se uklopio lagano,vraca se Zezus.. Pravi trenutak za dizanje forme kroz par "laksih" rivala i utakmica za pakleni finis. Mozda cak i budu zrtvovali LE na kraju,Sporting nije naivan nimalo. Idemo dalje! COYG!