Kros gura Benzemu i kaže: Ovo uopšte nije bilo fer

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.11.21. | 13:04

A realno pitanje je i: da li je Nemac fer?

Nastavlja se mamurluk posle izbora Zlatne lopte. Sve više i više fudbalera i ljubitelja fudbala se javlja da prokomentariše to što je lopta završila u rukama Lionela Mesija.

Jedan od njih je Toni Kros. Saigrač Karima Benzeme. I Nemcu se nije svideo odabir. Kaže da izbor nije bio fer, mada je pitanje i da li je on fer kada saigrača Benzemu stavlja na prvo mesto.

Izabrane vesti

Iza Benzeme bi, po mišljenju Krosa, trebalo da bude Robert Levandovski na drugom mestu, a za njim na trećoj poziciji Žoržinjo.

Gostujući u jednom podkastu Kros je pojasnio svoje viđenje.

"Pre svega, moram da kažem da me ne interesuju individualne nagrade. Ali, ako već postoje, trebalo bi da bude fer. Po mom mišljenju, to uopšte nije slučaj. Po mom mišljenju Benzema bi trebalo da bude na mestu broj jedan, jer vidim izbliza koliko je poseban. Nema sumnje da Mesi stoji uz Ronalda kao igrač dekade, te da poseduje kvalitete koje niko drugi nema", rekao je Kros.

Mesi je slavio sa 613 glasova, Robert Levandovski je zauzeo drugo mesto sa 580, Žoržinjo je dobio 460, a Karim Benzema 239 glasova. Poljski napadač je dobio nagradu za najboljeg napadača.


tagovi

Toni KrosKarim BenzemaLionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara