(©Starsport)
(©Starsport)

Krstičić: Razgovarao sam sa Stankovićem, ali nisu samo igrač i trener ti koji odlučuju

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.01.21. | 08:46

Pouzdani vezni fudbaler govorio o interesovanju bivšeg kluba

Mesecima unazad Nenad Krstičić je na radaru Crvene zvezde, fudbalski arhitekta koji je imao izuzetan uticaj tokom boravka u Ljutice Bogdana. Vezni fudbaler koji je bio neizostavni deo tima zasluženog za povratak šampiona Srbije na veliku evropsku pozornicu, želja je crveno-belih još od jesenas, a u razgovoru za Kurir fudbaler koji trenutno igra za grčki AEK otkrio je da je razgovarao sa Dejanom Stankovićem, šefom stručnog štaba Crvene zvezde.

Izabrane vesti

"Bio sam u kontaktu sa Dekijem. U fudbalu ima dosta faktora koji utiču na prelazni rok, tako da tu nisu samo trener i igrač ti koji odlučuju. Treba dosta toga da se namesti da bi došlo do realizacije", istakao je Krstičić.

Fudbaler ponikao u OFK Beogradu, na Topčidersko brdo je stigao iz Španije u avgustu 2017. godine. Na osnovu otkupne klauzule crveno-bele redove je napustio u januaru 2019. godine kada je za 500.000 evra prešao u atinski klub, a ovom prilikom osvrnuo se na odlazak iz Beograda.

"Desile su se tu neke stvari, nismo se lepo razumeli, nažalost i to je to. Ostali smo na kraju svi u dobrim odnosima i dan-danas se čujem sa svima iz kluba. Srećan sam što su nastavili da pružaju dobre partije jer iznad svega je Zvezda".

Tokom mandata u Crvenoj zvezdi Krstičić je na 63 utakmice postigao šest golova i upisao četiri asistencije, a njegov učinak nije bio izražen samo statističkim brojkama s obzirom na to da je bio jedan od igrača sa najvećim uticajem na igru tima Vladana Milojevića.

" Ne znam šta bih izdvojio iz perioda u Zvezdi. Bilo je dosta stvari, Liga Evrope, posle toliko godina, Liga šampiona, titula... Eto, ostaje žal za tim Kupom i duplom krunom. Sigurno ću pamtiti celog života utakmicu u Salcburgu, to mi je nešto posebno, i dan-danas tu utakmicu gledam zajedno sa decom i suprugom", rekao je Krstičić.


tagovi

AEKVladan MilojevićDejan StankovićNenad Krstičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara