Nikola Krstović (©Starsport)
Nikola Krstović (©Starsport)

Krstović bi mogao u Seriju A: Leče zagrizlo za crnogorskog špica

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.08.23. | 10:48

Tim Roberta D’Averse prehodne sezone opasno kuburio sa realizacijom...

Dok je bio u Crvenoj zvezdi, hteo je da sruši svet. Slikovito je Dejan Stanković objasnio koliku želju je Nikola Krstović imao da se dokaže na stadionu “Rajko Mitić” i neretko ga je ona sputavala da pokaže koliko može. Crnogorski napadač se pre dve sezone u transferu vrednom preselio u Slovačku i napravio pun pogodak za karijeru.  

Od dolaska u Dunajsku Stredu igrao je odlično, legao mu je slovački šampionat, kao i igranje u klubu sa manjim pritiskom. Eksplodirao je prethodne sezone, postigao čak 26 golova u svim takmičenjima i skrenuo pažnju brojnih klubova. U redu jer stajao Glazgov Rendžers, raspitivao se i francuski Mec, a nekadašnji igrač Crvene zvezde bi ovoga leta mogao u Italiju.

Izabrane vesti

Transfer-ekspert Đanluka di Marcio javlja da je Leče zagrizlo za Nikolu Krstovića. Tim Roberta D’Averse je prethodne sezone opasno kuburio sa realizacijom. Bila mu je rak-rana. Na jedvite jade opstao je u Seriji A i poučen pređašnjim iskustvom odlučio je da karte baci na pojačavanje konkurencije u napadu, a izbor je, izgleda, pao na špica iz Crne Gore.

Pregovori tek treba da se intenziviraju, a italijanski klub neće imati lak zadatak. Glazgov Rendžers jeste potpisao Danila iz Fajenorda, iskeširao je 6.300.000 evra i ispunio sebi želju, ali za reprezentativca Crne Gore su pokazali i klubovi iz Rusije. Problem Lečeu bi mogloda pravi i obeštećenje, jer upravo je ono bilo kamen spoticanja u pregovorima Škota sa Dunajskom Stredom.

Nikola Krstović ima ugovor do 2027. godine, ustalio se u reprezentaciji Crne Gore (postigao je i prvenac) i među najvažnijim je igračima slovačkog tima, pa ga Dunajska Streda neće pustiti za siću. Prosek od gola na svakoj drugoj utakmici nije jednostavno nadomestiti, moraće Leče da razbije kasu.


tagovi

Nikola KrstovićLečeDunajska StredaLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara