©MN Press
©MN Press

Krstović: Da Srbija nije "izmislila" drugi gol ostalo bi 1:1

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.10.23. | 08:02

Napadač svestan da su Sokolovi propustili poslednju priliku za plasmana na EP

Crna Gora se porazom u Beogradu (1:3) praktično oprostila od snova o plasmanu na Evropsko prvenstvo. Iako su Sokolovima u teoriji ostale minimalne šanse da izbore drugo mesto u Grupi G, Nikola Krstović istakao je da je svestan da je poslednja šansa zapravo ispuštena na stadionu Rajko Mitić.

Izabrane vesti

"Očekivali smo da će Srbija izaći sa takvim sastavom i takvom igrom. Gol Mitrovića je otvorio utakmicu na način kojeg smo se najviše plašili, ali smo stali u blok, borili se, imali i dve, tri kontre od kojih smo jednu petvorili u gol. U drugom poluvremenu međutim nismo izašli kako smo se dogovorili. Rekao sam i pre ove utakmice da je protiv srbije potrebno 11 lavova, a mi smo posustali malo. Tadić je izmislio gol, a sa Mitrovićem je pokazao da su ubitačan tandem. Na iskustvo i činjenicu da dugo igraju zajedno reprezntativci Srbije su nas kaznili", kazao je Krstović.

Napadač Lečea ove sezone je u sjajnoj formi, ali zajedno sa saigračima nije uspeo da u drugom poluvremenu održi kontinuitet što su Orlovi umeli da kazne.

"Previše rano smo povukli. Odgovaralo nam je kako je Srbija igrala, imali smo kontre koje smo mogli da krunišemo golovima, ali su bili bolji i zasluženo su pobedili. Da nisu uspeli Tadić i ekipa da 'izmisle' taj drugi gol verovatno bi ostalo 1:1 što bi nama više odgovaralo. Ovako su nam sve nade ugašene. Okrećemo se uigravanju za naredni period sa cilje mda budemo što bolji. Uvek kada je bitna utakmica posustanemo. Ostaje veliki žal za ovom utakmicom", rekao je Krstović i istakao učinak trija Sergej - Tadić - Mitrović koji je i režirao drugi gol Srbije:

"Sergej nije počeo i saradnja tih igrača nije dolazila toliko do izražaja, ali u nastavku, kada se taj trio spojio, mnogo bolje im je išlo i probijali su mnogo više po stranama".



tagovi

Kvalifikacije za Euro 2024EURO 2024fudbalska reprezentacija Srbijereprezentacija Crne GoreNikola Krstovićkvalifikacije za EP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara