Komentari na vest

Krstović: Imao sam nepravedno loš tretman u Zvezdi

M

Mитт

pre gotovo 2 godine

Мали не ложи се, појма имао ниси.
P

Poppa

pre gotovo 2 godine

Realno, bio si loš.
J

Jovo Prdak

pre gotovo 2 godine

Krstovic postize pogodak u slovackoj ligi i trci prema tribini i pada zestok poljubac sa Anastasijom. Sve to prenosi neki slovacki spiker i onako seretski : "ohohooo, izgleda da Krstovic poentira na vise frontova istovremeno". Umro sam od smeha. Srecom izgleda da "politicka korektnost" jos nije stigla u Slovacku. Da je to izjavio u Usa ili Engleskoj , vec bi bio optuzen za sexizam, rasizam i ko zna sta jos, provucen kroz cancel culture i verovatno cekao poziv za sudjenje.
S

SilverSurfer

pre gotovo 2 godine

Šetali su te od omladinske ekipe preko Grafičara i nigde se nisi nešto preterano zadržao. Imao si dve prilike u omladincima i ništa. Nisu znali šta će sa tobom. Umesto da su raskinuli ugovor kada se i drugi pokušaj u omladincima pokazao kao fijasko u klubu su odlučili da te ponovo priključe prvom timu. I sad su svi ludi jedino ti pametan. Iako se za Zvezdu može reći da se ogrešila o neke igrače o tebe vala nije. Imao si i previše prilika. Ali, ostaćeš upamćen više nego mnogi odlični fudbaleri koji su nosili Zvezdin dres. Jer onaj pad sa aerodromskih kolica se ne zaboravlja. Što ti je bio i najbolji potez u Zvezdi.
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Dečko u Zvezdi nema vremena tracit minute kao npr u Zeti ili Sutjesci pa kad proradis, u Zvezdi ne das gol na dve ,tri utakmice za redom drugi čeka ko zapeta puska i ides na klupu ili tribine. Borac jesi bio ali nisi pogadjao iz cistih prilika. Niko ne kaze da si los igrač ali nije se poklopilo kao ni sa Jovicem u Realu i to je to. Puno srece pa mozda nekad i kod nas pokazes sta znas.

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Krstovic nije imao,niti sad ima,kvalitet za Zvezdu.Jedina istina i jedino vazno.Ko je,odakle je,s kim je,boja koze,krvna grupa,sve je to nebitno.Nema kvalitet i to je.
A

AcoAco3333

pre gotovo 2 godine

Krstovic je dobar momak i talentovan napadac i pravu sansu nije dobio kao mnogi mladi igraci pre i posle njega! Sansa je kad u kontinuitetu dobijes nekoliko utakmica da nesto pokazes a ne 10-15 min na svakih 5 utakmica a narocito ne da vadis klub iz g.vana kad mu ne ide u vaznoj evropskoj utakmici! Problem je sto je Krstovic iz Crne Gore i sto je masa isfrustriranih internet "navijaca" koji u zivotu nista uraditi nece pocela da mrzi sve i svakog! Krstovic je dobar igrac i to pokazuje u poslednje vreme na svakoj utakmici i ovi komentari su stvarno jedno veliko s.anje posto se momak borio, nije puno kostao a doneo je i pare od transfera sto se za mnoge ostale bas i ne moze reci! Ili treba da se spominju La Prevara, Garsija, Falkao itd. itd.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Ko god kaže da je Srbija nezavisna država: objasnite pojave uticaja crnogorskih udbaša iz jugoslovenske tajne službe...poput ovog 'fudbalera'.
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Objasnio Immobile 👍
I

Immobile

pre gotovo 2 godine

Zna se dobro ko je tebe doveo u Crvenu zvezdu. Dobio si sansu na pocetku prosle sezone i to ogromnu sansu. Igrao si evropske utakmice, nijednu nisi dao gol i kostao si klub eventualnog plasmana u Ligu Sampiona. Neki igraci koji su imali mnogo manje kredita, plus su zaduzili Zvezdu su bili ispraceni jako ruzno kao promasaji, kao sto je Mateo Garsija. Ti si toliko sansi dobio, dao si neke golove u nasoj ligi klubovima koji su u plej aut zoni. Kad god si dobio sansu na pravim utakmicama gde je bilo stani pani, nije te bilo nigde. Nisi brz, nemas sut, ponajmanje si inteligentan,jedino sto dobro radis je pozicioniranje i imas snagu, al to se sve potire kada nemas nista od navedenog plus si neiskusan. Stefan Kovac, Jug Stanojev, Milos Pantovic... To su momci koji nisu ni docekali sansu da igraju u Crvenoj zvezdi, ti i Njegos Petrovic ste vrlo lako obukli taj dres i dobili bezbroj sansi. Cak je i Zeljko Gavric, decko koji je bio najbolji bonus bio u zapecku zbog vas jer ste bili gurani, zna se od koga i zbog koga. Od tebe je bolji spic i Petar Orlandic, koji je u Zvezdi bio u mnogo tezem periodu ali je svaki minut zaradio. Ti si izgurana menadzerska kombinacija Fudbalskog kluba Zeta i njenog vlasnika.
b

bojovic_bajo

pre gotovo 2 godine

Šutbolan srbjanac ta ti ozna ne dozna baa...šalu na stranu Petar Orlandić je Petar Veliki je za ovog drvoseču. Da se pojavio pre 30 godina bio bi Momirov ili Milov telohranitelj. Ovako se bavi fuzbaljom.
L

Luis Sinisterra

pre gotovo 2 godine

Momak jako skromnih fudbalskih mogucnosti, ali zato kratke pameti i dugackog jezika...
h

hahahaaa

pre gotovo 2 godine

pravi irvas iz crne gore, sredili mu da trenira u Zvezdi plus ga i pustili da igra utakmice i to evropske, a on sad ljut, umesto da ljubi zemlju okolo Marakane, e šta ti je čovek! Inače, pojma sa fudbalom nema...
B

Bard Živa

pre gotovo 2 godine

Da ti nije Bozovica koji saradjuje sa Terzicem ne bi u Beograd dosao a kamoli u Zvezdu. Treba da budes zahvalan za steceno iskustvo, treniranje sa ozbiljnim igracima, sto si nesto mogao da naucis od legende Dejana Stankovica i imao priliku da radis sa njim. Zaigrao si na Marakani, mnogi sanjaju o tome, koliko je istinskih talenata koji nisu dobili priliku a ti si panju bio tu. Bio si deo tima koji je igrao LE, putovao, doziveo neke stvari koje vise nikad neces i koje ne bi da ti nije bilo opet ponavljam Bozovica. Ne kazu dzabe da si ljiga i lozana, a i ova se bas usrecila sa tobom, radila na Zvezda TV da ulovi nekog fudbalera. Takve su se kod Zivadinovica zvale skotare, pa Ziva odma postavi dva navijaca na kapiju i najure skotare sa motkama. Tu spada i ova Gobeljiceva, poznato je ljudima sta je Ziva imao i za te pevaljke da kaze. Kaze usta im ko da su tifus prelezale majku ti ljubim, non stop se saginju, ovaj dodje iz nekog sela u Beograd i odmah ozeni pevacicu.
U

Umesto...

pre gotovo 2 godine

...da si zahvalan što te je Zvezda forsirala u Evropskom utakmicama, ti pričaš kontra, eto koliko si pametan.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Klasičan dinarsko-violentni tip. Ja, ja i samo ja!
П

Прави

pre gotovo 2 godine

Динароид
F

Fejnord x8

pre gotovo 2 godine

NISI NEKI SPIC,ALI ZA ONO SA MUSTAFOM ALAL VERA!👍
m

medjed

pre gotovo 2 godine

27 utakmica - 3 gola... I ekonom pred penzijom bi imao bolju statistiku....
p

paon

pre gotovo 2 godine

ti tu bog crnogorskog djenerala u penziji
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

.....,,,,, ma hvala Bogu, samo kad si otišao iz Zvezde. Bilo bi lepo da stvarno krvavo treniraš, igraš tamo gde igraš, da retko daješ intervjue,,,,, za Tvoje dobro, A ja ti inače želim sve najbolje u životu i karijeri.
a

asdf

pre gotovo 2 godine

Ovaj decko je dokaz za narodnu izreku: “Svaka krpa nadje zakrpu”… pa zar Anastasiju hahahaha znaci ne verujem 😂
B

BD

pre gotovo 2 godine

Setim se ja i Orlandića,tvoga blizanca,samo ne znam gde igra.Živ i zdrav bio ti nama.
V

Vozdovac

pre gotovo 2 godine

Orlandic nije bio prva opcija i opet je na 30 utakmica postigao 14 golova, nije to za potcenjivanje. Bilo je tu ozbiljnih panjeva tipa Stoiljkovic, Tomane, Sikimic, Parker, Rakic. Orlandicev ucinak je za njih doktorski realno.
:

:3

pre gotovo 2 godine

Kad se setim kad je u finišu protiv Šerifa umislio da će da reši pa opalio sa 35 menata. Komedija.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Ovaj je jedan od onih kojima Zvezdin grb nije dobro stajao.Jednostavno nije bio igrač za Zvezdu. Ali umesto da cuti i ne daje ovakve izjave jer da nije bio u Zvezdi nebi ni bio prodat tu gde je. Nije imala Zvezda vreme da ga veka dok ne poraste.

Milan

pre gotovo 2 godine

Pa kao da igra u Real Madridu a ne da je otisao dva stepenika ispod Zvezde. U Zvezdi si dobio sansu…e sad, tvoj je problem sto mislis da nisi. Time pokazujes da ti je neko drugi kriv i slicno…neka ti je sa srecom, Zvezda ce se snaci i preziveti i bez tebe😂😂😂
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Dobio si sansu, vise puta nego sto si zasluzio, a sigurno toliko nisi trenirao koliko pricas.
P

Pssst

pre gotovo 2 godine

Decko bolje cuti nisi nikakav faktor bio uopste u Zvezdi, dao 3,4 gola vinuo se u nebesa kao da je Ronaldo... Msm nije los decko ovako nego mi smeta ta crnogorska arogancija, smiri se batice lagano samo... Kao i onaj mali Radulovic oni misle da su Bogom dani, mora jos mnogo mleka da se popije da bi bili neki faktor u Zvezdi i mora da se zasluzi debelo
Z

Znamo se Krle.

pre gotovo 2 godine

Krle, vrlo dobro te poznajem i to krvavo sam trenirao kod tebe nikad nije bilo. Jedino da se za dva mjeseca nisi promijenio a to teško. Još jedna stvar jel bješe tvoj menadžer Rajo Božović e tu možemo svu priču da završimo. I poredit Dun Stredu i treniranje i igranje u toj ligi i igranje za Zvezdu nije isto moj Krle.
d

djalminhas

pre gotovo 2 godine

dobijao si krstovicu itekako sansu,pocinjao si cak i nezasluzeno neke evropske utakmice i mozes da lupetas jer to nije zabranjeno,ali papir govori sve,kao i tvoja statistika u dresu crvene zvezde,a ona je sto se tice golova bolja kod vecine stopera u nasoj ligi...daj boze da procvetas i zavrsis u realu,ali ovime sto si ovde pruzao,nikog nisi impresionirao.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Kakve sve njuške prozivaju Zvezdu. Takvih cepanica u Beogradskoj zoni ima koliko hoćeš. Svi znamo da si kombinacija za vraćanje dugova za ono skrivanje od tri godine.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Puna podrska od mene za Terzu i upravu u inat svim dusmanima!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@U inat dušmanima. Ovaj što ne izlazi Terziću iz toplih prostorija, opet mi je ukrao Nik. Bravo 👏👏
P

Panj

pre gotovo 2 godine

Krle dodji kod mene na zimu, treba mi jedan kao ti da mi iscepa drva.
Č

Čovek objasnio

pre gotovo 2 godine

Gasi internet, motaj kablove, game over.
N

Nikola104

pre gotovo 2 godine

Hm...tipicno seljacko ponasanje. Njegova sebicnost nema granica. Imao je 20 godina i dobio je sansu da sa Zvezdom igra Evropu. Igrao i par domacih utakmica, ali seljacina u njemu misli da je Zvezda osnovana samo da bi on igrao u njoj. Dobro je da ga je Terza utopio tamo, mali je ego manijak. Samo bi kvario amtosferu u klubu da je ostao duze. Sta da kazu Lucic, Stanic, Gordic, Radulovic, Babic, koji se seljakaju godinama po pozajmicama i cekaju sansu. Ali ne o tome mali sebicnjak ni da razmisli. Jer u njegovoj velikoj sebicnoj glavi postoji samo on, drugi se ne racunaju. Nebitni su. Samo mu sluze kao cunjevi. Veljko Nikolic je za Krstovica izmislio fudbal pa opet sedi na klupi.
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Ogriješila se Zvezda prema ovom momku, Ni prvi ni poslednji, ista sudbina čeka Motiku,Lučića,Nikolića,Gordića, i ostale. Krle sretno dalje ko ih J…
N

Nikola021

pre gotovo 2 godine

Nepravedno? Ti si decko makarenko..
S

Stellllaaa

pre gotovo 2 godine

U sezonama, kada je igrao u Zvezdi, dobijao je najveću minutažu od mlađih igrača. To što je nije iskoristio njegova je stvar. Svaka mu čast na tome što je napredovao i što je postao redovan strelac u Slovačkoj ligi, ali Zvezda nije klub gde se neko kali u prvom timu. Ovde da bi igrao moraš da nešto i pokažeš, dovoljno je pogledati primer Stefana Mitrovića i sve će biti jasno. Pred njime je tek karijera, ali sa ovakvim načinom razmišljanja, neće puno odmaći. Samo može sebi zalupiti vrata Marakane, kao Nikola Maksimović.
V

Violator

pre gotovo 2 godine

Dečko, da te nismo videli na terenu, pa i da poverujemo u ovu priču. Dao si par golova sa klupe, i to je to. Ovako, igraj tu i gledaj svoja posla.
D

DjulaMeshter

pre gotovo 2 godine

Dioni, Ohi, Motika...
U

U

pre gotovo 2 godine

Zo ovog doktori
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Ti si Krle bio kombinacija... Ti veze sa fudbalom nemaš, obično drvo... A po ovome se vidi i da si bitanga... Fala Bogu pa ode iz Zvezde...
G

Gost1959

pre gotovo 2 godine

Dokazao se posle penala ,onako bezobrazno na Stojkovića, tu si potonuo i kod pravih zvezdasa....
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Kako nisi covece, cak si bio i prvi spic u nekim EVROPSKIM utakmicama!! Sram te bilo. Kak u Realu da igras sada, a ne tamo nekoj Dunajskoj Sredi, cetvrtku ili kako vec. Poleteo momak mnogo.
G

Gostssss

pre gotovo 2 godine

sta pljujete po momku?? vrijeme ce pokazati sve...eto Molde i Norveska liga su velesila pa ovaj sto dodje za njega je Vujaklila licno Ronaldo...
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Pljuju zato sto je balavac bezobrazan i laze. Dobijao je sansu, i u evropi i u nasoj ligi. To sto nije iskoristio pa su mu drugi sad krivi, govori o njemu. A o slovackoj ligi je izlisno pricati, malo jaca od kisele vode.
Z

Znam ga

pre gotovo 2 godine

Krleta poznajem lično. I na mjestu je momak ali je malo priglup i nekad ne zna da se postavi. Njegov menager je Rajo Božović poznatiji kao procenat i imaš li para. On ga je uništio u Zvezdi svako malo je tražio neke pare i procente. A krvavo trenirenje za njega je misaona imenica. Kad god je dolazio u rodni grad iz Zvezde imao je plan od trenera šta treba da odradi i nikad ništa odrađivao nije (snimi par bzv treninga) i šalje. Miliji mu je motosport od fudbala. Na te tad zadnje pripreme je otišao nespreman. Ne pljujem ga ali koliko ga poznajem od ovoga 30% nije tačno.
S

Sedjanmik

pre gotovo 2 godine

Cime je ovad decko zasluzio da se puse o njemu danima,dao 3 gola,gde??
e

eFKaCeZe

pre gotovo 2 godine

Mali je opasno bezobrazan sa svojim komentarima. Dobijao je najviše šansi od svih mladih igrača u Zvezdi, a najviše se blamirao na terenu. Bez obzira na blamaže ga je Stanković forsirao dok i on nije shvatio da Krstović u Zvezdi ništa uraditi neće osim što će smuvati onu iritantnu klinku iz Zvezda Kids-a i napraviti joj dete. Eto, to su hajlajtsi Nikole Krstovića u Crvenoj zvezdi. Otišao dečkoni u prosečan klub slovačke lige i utripovao Karima Benzemu posle par golova. Ma idi rođače, smanji svoj ego i tu sujetu.
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Kako bi ti tretirao igraca Zvezde koji se na aerodromu vozi na kolicima i prospe se pred svetom? Ako si stvarno mislio da si zanimljiv onda stvarno…. I na sve to ne razumes se u sport kojim se bavis!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Decko pogledaj malog Mitrovica kakav je igrac i bice ti jasno zasto ti nisi igrao
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Druze slovacka liga je tri puta slabija od srpske, druga stvar dobija si sansu al nisi iskoristio.. nabio si kondiciju a sa loptom na vi si ti... a u ostalom sta te briga za Zvezdu smuvao si Anastasiju voditeljku Zvezda kids tako da izvukao si nesto.. ps. Mnogo je ruzno da pljujes po zvezdi klubu koji ti je dao sansu posle mocvara lige crne gore gde si igrao
G

Gost1717

pre gotovo 2 godine

Imao si mečeva dosta, koliko se secam..tada nismo 9-ku imali, da si igrao nesto valjano i ne pamtim. Čak si bio i starter u nekoj evropskoj tekmi u gostima i mrka kapa..srecno dalje decko, ali o Zvezdi bi trebao sve najbolje sa pricaš. Koliko je Jovic igrao u Realu, mrvica..a nikada to nije pomenuo, iako bas nije dobio šansu u kontinutetu
Z

Zvezda padalica

pre gotovo 2 godine

Ja da sam se pitao mnogo bi manju šansu dobio, jer se iz aviona videlo da tu nema materijala za Zvezdu. Tehnička i taktička pismenost na nivou rezervnog beka iz druge lige.
N

Normalnoooo

pre gotovo 2 godine

Kad nemas tri blage. Dao 3 gola u cipiripi ligi i lozi se sad.
m

moni

pre gotovo 2 godine

nisi ti momčino igrač za zvezdu...
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Zbog ove ničim izazvane prepotentnosti i nije uspeo u Zvezdi. Dao par golova u Slovačkoj i sad je u oblacima, ne možeš ga dohvatiti.
K

Kako si dosao

pre gotovo 2 godine

Do Zvezde, sto to ne kazes, krvavim radom??! Takvih kao ti puna Srbija! Nezahvalni covece da ti nije bilo Zvezde konobarisao bi negde na primorju!
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Dobijao redovno šansu, nego je krš napadač. Sad dao par golova pa umislio da je ibrahimović.
w

walter white

pre gotovo 2 godine

na 27 utakmica dao 3 gola kao napadac!? A nije dobijao pravu sansu!? Ti si decko polude.ilan!
1

11

pre gotovo 2 godine

On je Savićevićev štićenik i baš kad je prešao u zvezdu terza i savićević se posvađaše i eto
M

Mecava

pre gotovo 2 godine

To je soko, uvek ponosni i uvek su drugi krivi.
T

Tooole

pre gotovo 2 godine

Imao si svoje sanse, ali ih nisi iskoristio.
П

Пихи

pre gotovo 2 godine

А где си научио све то што сад реализујеш? Крвав рад кажеш? Па ко ти је показао како се крваво ради? Мало захвалности за све што си научио у Звезди би ти добро дошло.
P

Partymaker

pre gotovo 2 godine

Pa nije baš da nije dobijao priliku, igrao je, ali za mladog napadača je teško, pritisak, veliki klub i očekivanja takođe velika. Sakupio je uglavnom neko dobro iskustvo što mu je pomoglo u novoj sredini. Drago mi je da mu ide, neka je sa srećom.
V

Vozdovac

pre gotovo 2 godine

Dao par golova za prosecnu Slovacku ekipu i istripovao se da je Levandovski, Dunajsta streda sigurno dobija astronomsko obestecenje za tebe velemajstore
b

barranjacccccccc

pre gotovo 2 godine

to bre mali, sad predji u partizan da nam pokažeš kako mi nismo bili u pravu pa da slavimo još dve tri titule za redom.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Ti prvi znas da nisi igrac za Zvezdu i treba da si zahvalan sto si uopste bio tu, bio deo toga. Menadzer (pretpostavice ljudi koji) ti nabudzi statistiku u CG, odnosno zavrsi ti da lakse das golove, pa te uvali u Zvezdu, kao sto standardno radi godinama i ima tu saradnju sa Zvezdom i Partizanom. Taj isti odrzava Gobeljica 5 godina u Zvezdi pa mu jos i produzujemo ugovor kad je vec vidjen njegov odlazak. Prosecan si igrac i drvoseca, u Dunajskoj stredi mozes da igras, za veliku Zvezdu nisi.
m

menadzer mu isti

pre gotovo 2 godine

kao i pavkov..
L

LS

pre gotovo 2 godine

Dečko gledaj da savladaš osnovne stvari u fudbalu, pogotovo kretanje u igri, da bi mogao jednog dan da igraš na ozbiljnijem nivou ali u Zvezdi nikako.
D

Delija penzioner

pre gotovo 2 godine

Bolje da si ostao u tvojoj domovini , i da si tamo kamen tucao , kao i svi njegovi kriva im SRBIJA .
p

p7qsrr8pn4@privaterelay.appleid.com

pre gotovo 2 godine

Imao si dobar tretman i sansu koju nisi iskoristio, tu igras dobro ali Zvezda te nije ostetila. Dobijao si sanse ali nisi bio efikasan
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Imao si dva poluvremena da se dokažeš protiv Šerifa. Nisi mogao da šutneš loptu dovoljno jako, zabijao si se u protivničke štopere. Tu gde si i Zvezda su dve različite planete.
G

Gost12345678

pre gotovo 2 godine

Sine i nama je bilo krvavo dok te gledammo i to malo na terenu, gotovo svaki put sam cupao po saku kose i ostajao krvavih obraza
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Dobio si vise sanse u prvom timu nego neki talentovaniji od tebe mladi igraci. Bio si bonus igrac u ekipi, startovao u evropi. Trud ti niko ne moze zameriti, zaista si davao 120% sebe i drago mi je da si uspeo u Slovačkoj. Ali nemoj sad kukati na Zvezdu, do Slovačke ne bi stigao da nisi bio nas clan. Nisi imao kvalitet kao ni sad za nas tim. Sve najbolje u daljoj karijeri.
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 2 godine

Nemoj da pricas da nisi imao Ronaldovski tretman sa nase strane? Ay no me digas eso, yo no puedo creer, no mames carnal... Cinjenica je da Zvezdija nema previse profesionalnu politiku kada je rec o davanju sanse mlade...Bas bedak, jer samim tim cinom, mi bukvalno priznajemo svima oko nas, i sirom Evrope, da ni sami ne verujemo u kvalitet nase dece...Pritom, u ovakvoj ligi, za koju oni vise nego dobro znaju kakva je...No ipak, to je neka sasvim druga tema... Kada je rec o Krstovicu, najbolji kvalitet koji poseduje, a ujedno i jedini koji mi se svidja i koji bih istakao je samopouzdanje...Samo jos da ga materijalizuje...Samo...
n

na žalost

pre gotovo 2 godine

Zvezda ima jasnu politiku o mladim...crnogorcima. Ili onima povezanim s crnogorskim menadžerima, uglavnom eksponentima bivše službe SCG/SRJ.
K

Korn

pre gotovo 2 godine

Krstovic i Orlandic dva najmucnija spica u istoriji CZ
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 2 godine

Popularni Orlandinjo...Kak'a paraplegija... Ali mi nismo bili razmazeni kao ovi danas...Mi Orlandu uopste nismo pljuvali. Naprotiv, on nam je bio glavni veseljko, ikona kluba...Vristali smo od smeha tokom cele sezone na njegove fore...Njegova fudbalska karijera je zapravo sve vreme bila onako jedan stand up nastup... Hodajuci trol od fudbalera, on je bio nas "Lord"...
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Orlandinjo je davao neke golove
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 2 godine

Da, da, imao je ne samo neke golove, vec cak i neke momente gde bi stvarno zinuli svi...Momente u kojima je zaista uspevao cak i da nas prevari da se u njemu krije ozbiljan igrac...
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 2 godine

Samo se bas dobro sakrio....
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Orlandicu kad se pogleda broj utakmica i golovi, dobije se ozbiljan ucinak. I to nije bio prvi izbor, da mu se vise verovalo imao bi on jos vise golova, ako ne gresim na 20 i kusur utakmica imao je 15-ak golova.
M

MilošCZBG

pre gotovo 2 godine

Da si ti imao tako loš tretman u zvezdi ne bi ti odvuko onu voditeljku sa sobom. U zvezdi ti je bilo preče da juriš voditeljke nego da treniraš a sad kad si odradio sboj interes sad ti se može da pljuješ po zvezdi !!!
G

Goksi74

pre gotovo 2 godine

Bravo care to je to 👏👏
C

CzBgg

pre gotovo 2 godine

Ladno se smuvali on i Anastasija, i cekaju dete, kakva komedija…
1

195

pre gotovo 2 godine

Vole se deca, sta sad... Dok nije kao u Americi da ne znaju kojeg su pola nek rade sta hoce.
G

Gostenhof

pre gotovo 2 godine

Pa to je to. U Zvezdu da dođe Luis Suarez lično, bio bi rezerva Pavkovu, koji već 2 godine ne može da se nazove fudbalerom.
3

3za3

pre gotovo 2 godine

Opet bi Pavkov dao vise golova!
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Imao si i vise nego dovoljno sansi u Zvezdi, nisi se pokazao i to je to. Niko ti nije kriv, do sam ti.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 2 godine

Drug,nemoj da te loze, nemas kvalitet ni za Partizan. Jedino sta realno mozes je da pecas ribu na Skadarskom jezeru ili prodajes krofne na plazi u Sutomoru. Sigurno neces napraviti karijeru. A ja ti licno zelim sve najbolje i u zivotu i karijeri i Bog ti svu srecu dao, ali Zvezdu momak nisi.
J

Jhs

pre gotovo 2 godine

Smešan igrač.
L

Luka muka

pre gotovo 2 godine

Mozda zato sto si smesan igrac i svako ko je sutirao loptu pa makar i po ulici vidi to. Slovacka liga tvoj max za dve godine bomba naslov ,,Krstovic se vraca u Crnogorski fudbal,, ( saznaje informer) Jos ti druze moj moras da ustanes kad o Zvezdi pricas i svaki dan da zahvaljujes svojoj kombinaciji sto si imao priliku da budes deo Zvezde,zato šetnja.
@

@Luka

pre gotovo 2 godine

Kapiram iz tvojih 7 minusa i činjenice da sve kritike (99% komentara) imaju oko 7 minusa, da Krstovićev ugovor u #25 ligi Evrope sa sobom nosi i 7 botina da ga brane po drevnim bojnim poljima interneta, gde je čast serdarskih crnogorskih centarforova hrastova sa Zvezdinih klupa kroz istoriju, neprikosnovena.
s

smešan dečko

pre gotovo 2 godine

Nula igrač.
Х

Х Х

pre gotovo 2 godine

У Звезди си више убацивао у водитељку, него у гол, тако да ћути.
С

Срб

pre gotovo 2 godine

Против Звезде се никад не прича ,то је одлика великих играча,Пижона ,Панчева ,Робија,Бошка итд .А ти прике да будеш срећан што си икад добио прилику да играш у највећем клубу од Константинопоља до Беча.
M

Morekamb

pre gotovo 2 godine

Tanja je svemirski brod za dotičnu u svakom smislu!
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Prosecne obe
G

Gostgsgsgts

pre gotovo 2 godine

novi Djordje Despotovic... u zvezdi nista nije pokazao, ode u neku bleh ligu i da malo golova i odma kuka... tisina sram te bilo
A

ANJAZ AROMATIET, MILOS

pre gotovo 2 godine

Bio si panj kad god si usao u igru,nemoj sad nisam dobio sansu,nisu me voleli i ostale decije price. Nisi se pokazao i tacka.
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Zato imas odličan tretman DAC jer je Zvezda 3 koplja iznad njih, a vidim kako ti je loš tretman bio u Zvezi, umjesto lopte si ganjao onu voditelju sa kanala Zvezda kids i dijete si joj napravio, bas ti lose bilo!!!
S

Senta82

pre gotovo 2 godine

Imao si ti mnogo sansi, ali ih nisi koristio. I ovi golovi u slovackoj ligi svakako ne govore o tvom kvalitetu, vec o kvalitetu lige u kojoj igras.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Cuti radije Krstovicu. Kada si ulazio nisi ništa pokazao. Gubimo, pritisak je, poslednje minute, a ti ideš da izvedes aut haha.. Nikada ništa konkretno nije pokazao