""
""

Krunić raspalio maštu Delija: Srce kaže – Zvezda!

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.06.15. | 22:05

„Ako propadne mogućnost da odem u inostranstvo najbliži sam Crvenoj zvezdi“, jasan je mladi vezista

Već šest meseci Rade Krunić živi na svojvrsnoj klackalici. Verona, Crvena zvezda, Vojvodina i na kraju – Borac iz Čačka. Jedan od najperspektivnijih vezista u Srbije i dalje ne zna gde će da nastavi karijeru.

Priča se da je Udineze spreman da izdejstvuje njegov transfer, ali se čelnici Crvene zvezde nadaju da će na kraju dugačke transfer sage da izađu kao pobednici. Uostalom, Krunić u razogovoru za Novosti ne krije da bi voleo da konačno obuće dres voljenog kluba, iako je dobio ponude i od drugih klubova koji će predstavljati Srbiju na međunarodnoj sceni.
„Tako je, ali kad zove Crvena zvezda onda se zna ko ima prioritet. Ja nikad nisam krio da sam zvezdaš i da mi je velika želja da jednog dana zaigram na Marakani. Bio sam otvoren u razgovorima sa čelnim ljudima Zvezde i rekao im da moram da sačekam pet-šest dana i rasplet sa inostranim klubom. Ako to otpadne, onda sam najbliži Zvezdi“, poručio je Krunić u razovoru za Novosti.

Izabrane vesti

Mladi vezista nije želeo da govori o dešavanjima od pre šest meseci kada je završio u Borcu iz Čačka.
„Toliko je ružnih stvari i neistina bilo izrečeno sa raznih strana, da nisam imao nerava da bilo kome šta objašnjavam. Sa Veronom sam imao dogovor, ali je ona prokockala moje poverenje i ja posle toga nisam hteo dalje da sarađujem. Onda su se umešali menadžeri, bilo je svega, neistina najviše, Crvena zvezda je odustala zbog toga. Satisfakciju sam dobio odlukom Komisije za registraciju Fudbalskog saveza Srbije da mogu da igram za Borac. Sve je to iza mene, sada sam sa te strane, nadam se, miran.“

Prethodni trener Nenad Lalatović je uvek govorio u superlativima o Krunićevim kvalitetima. Mladi igrač veruje da bi se uklopio i u sistem igre Grofa Božovića.
„Videćemo, srce me vuče na Marakanu. Mislim da bih se sjajno uklopio“, kratak je bio Krunić

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaRade KrunićMiodrag Grof BožovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara