Kruševačka bombica: Saša Marjanović blizu povratka u Napredak

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.24. | 20:21

Iskusni vezista na pragu novog mandata pod Bagdalom

Doneo je Čarapanima ulazak među osam najboljih u Mozzart Bet Superlige u sezoni 2021/22, golom iz slobodnog udarca u poslednjim sekundama preliminarnog dela sezone protiv Metalca (1:0), pa se posle loše serije Čarapana u plej - ofu rastao sa Napretkom, kao tadašnji kapiten tima. Posle šest sezona Saša Marjanović se vratio u klub iz svog grada, niški Radnički, da bi posle sezone i po ponovo mogao da se nađe pod Bagdalom. Kako Mozzart Bet saznaje, pregovori su u toku, i vrlo je realno da kreativni vezista uskoro potpiše novi ugovor sa Napretkom.

Dres Kruševljana Saša Marjanović je do sada oblačio 54 puta i upisao deset golova uz sedam asistencija. Bio je jedna od ključnih karika u dva sigurna opstanka Napretka u eliti. Došao je pod Bagdalu na kraju mandata Gorana Stevanovića, u sezoni 2020/21, da bi kao kapiten u timu Milana Đuričića bio glavni kreator igre u sjajnoj prolećnoj polusezoni. Nedugo zatim, kako smo pomenuli, doneo timu iz Lazarevog grada poslednji plasman u plej - of.

Izabrane vesti

Tridesetšestogodišnji vezista je prošao omladinsku školu Partizana, a preko Čukaričkog, Jagodine, Šerifa i Radničkog, stigao do dresa prvog tima kluba iz Humske ulice. Posle tri sezone u kazahstanom Aktobeu i kiparskoj Nei Salamis, obreo se ponovo u našem šampionatu, u dresu Čarapana.

Sa 219 nastupa u Mozzart Bet Superligi jedan je od najukusnijih igrača koji se trenutno nalaze u njoj, a ove sezone već je upisao šest mečeva, uz jedan gol, kada je zatresao mrežu Vojvodine u Novom Sadu. Ostaje da vidimo koliko će još utakmica dodati, s obzirom da je ozvaničenje saradnje sa Vladimirom Gaćinovićom na pragu.



tagovi

Saša Marjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara