Komentari na vest

Kuman imao sastanak sa Laportom - traži poverenje, ali da li ga je zaslužio?

Katalonija

pre oko 3 godine

Olakšao čovek odluku, potpisao otkaz... I dalje tvrdim da je bio idealno prelazno rešenje... Sada dovesti Xavija i posmatrati ga kako popunjava Pepove i Enrikeove kopačke, Pujoloa za sportskog direktora !!!
M

Mauro

pre oko 3 godine

Jednostavan odgovor-NE.

Nemanja Andrić

pre oko 3 godine

Ćavija za trenera Barselone!
T

Tik0

pre oko 3 godine

Barsa je jos od Krojfa igrala 4-3-3, makar zavrsila osma u ligi. Taj sistem igrale su sve omladinske kategorije, da bi lakse usle u prvi tim. I zato im je i dolazilo toliko igraca iz skole. Ponavljam, makar zavrsili osmi u ligi, sledece godine bi bivali prvi. Prosto igras svoju igru, svoju formaciju i onda vidis, aha ne valja spic, ne valja bek o to dodas lagano timu. A ovo danas na silu da se bude prvi, a sistema nigde, nema spremnosti da se zrtvuje sezona, moze da dovede do jos vece propasti.
G

Gledije

pre oko 3 godine

Promenio je formaciju 10 puta u ovoj sezoni, nema jasnog plana, sistema, mislim da se ni po cemu ne izdvaja od trenerskog proseka. Ne ume da napravi balans, ni konstantnost. Rezultati manje-vise, nije se bolje ni ocekivalo, ali barem da se vidi jasna ideja, pa kad se pridodaju pojacanja da bude to-to. Lupam kao kad je Pep dosao u Barsu, ili Klop u Liverpul, da se vidi jasan plan i iz aviona da se vidi gde mu fali igrac. Ovako iz 10 razlicitih formacija uvek fali igrac na nekom drugom delu terena.
K

KROJF

pre oko 3 godine

Najveća šansa Kumana za ostanak je nedostatak rešenja na tržištu.Ruku na srce da ste na mestu Laporte kog stručnjaka biste doveli?Ne vidim idealna rešenja pogotovu zato što hoće da vrate 4-3-3 sistem.Jedino da "iskopaju"Rajkarda.Gvardiola i Luis Enrike nemoguće misije.SPORTSKI POZDRAV
V

Vart

pre oko 3 godine

Hajmo realno jeste zaslužio s obzirom sa kakvom ekipom raspolaže i kakva je ekonomska situacija u klubu. Da se Fati nije povredio sigurno bi bili prvi.
G

Gost1241

pre oko 3 godine

Totalno nerealno i nigdje veze ostaviti na klupi neznalicu i nesposobnog covjeka za kluba ovog renomea. Ima on i ekipu i imao je mogucnost transfera, to sto ni sam nakon godinu ne zna prvi sastav i formaciju te sto ne zna da postavit taktiku u odnosu na protivnika, a o manevrisanju da ne pricam. Nemoj zaebavat druze, ovo je za otkaza i dovesti covjeka koji zraci energijom, koji zna da motivise igrace i zna osnove, zna sta zeli, kod ovog to nije slucaj. Doduse nama simpatizerima drugih ekipa ce biti dobra vijest ukoliko krompirko ostane.
G

Goster

pre oko 3 godine

mozda razumije filozofiju barse ali je nikako ne primjenjuje,igra fudbal kao Konte sa tri pozadi i bez krila sa bekovima koji nemaju kapacitet da trče gore dolje prevashodno Alba zbog godina a dest zbog neiskustva,kakav god da je pjanic igrac mislim da 100+ asistencija i golova u ligama kakve su francuska i italijanska nisu za baciti u Italiji se igra taktički najpismeniji fudbal a kuman to nije iskoristio ,svaka mu čast na pedriju ali vidjeli se da je decko umoran zadnjih 5,6 utakmica je pao morao je to da vidi,totalno je neiskorišten dembele sa njegovom brzinom gurat ga na špica je takav promašaj,a držanje lenglea u startnoj postavi je samoubistvo,sve u svemu los trener koji ne prepoznaje kad treba napraviti izmjenu pogledati poslednji mec Sergio Roberto se uvodi na 2:0 direktni krivac za jedan ako ne i dva gola(decko nije u formi nije igrao 4 mjeseca zbog kovida) de Jong se spusta na stopera pored sporog Pikea i lenglea pokušaj neke improvizacije mada vise dokaz neznanja,i Jos nisam provalio sta igra grizman koji je odličan igrac ali nekako totalno neiskorišten na spicu pustiti suareza a ostaviti brajtvajta je za rubriku vjerovali ili ne,sve u svemu pakuj kofere ima trenera koliko oces ten hag,flik(ako nije dogovorio sa repkom),galjardo(zasto niko njega ne forsira)
D

Ddddd

pre oko 3 godine

Nije ni trebalo da napusta kormilo Holandije, plasirao se sa njima na EP, igrali dobar fudbal, opravili reprezentaciju konacno... Sad ce onaj De Bur da ih unakazi

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Putuj Igumane...