Komentari na vest

Kumana čuvaju ugovor i teška finansijska situacija na Kamp Nou: Uz otkaz bi mu sledovalo 13.000.000 evra

m

moni

pre preko 2 godine

kuman završava svoju epizodu u Barci...prevara od trenera...
x

xexe

pre preko 2 godine

lik je dobio otkaz u svakom klubu u kojem je bio trener, vikipedija ne laze
G

Gost123

pre preko 2 godine

Cavi verovatno nece dolaziti dok njegovi bivsi saigraci ne odu u penziju izuzev Ter Stegena.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Sezona je žrtvovana iz poznatih razloga, pa je Kuman bio najlogičnije rešenje. Verujem da će Barsa sa novim trenerom praviti plan doviđenja igrača za sledeće leto, Kuman tu nema čemu da se nada. Već u Januaru će uprava znati (možda neće objaviti javno) ko će biti sledeći trener Barse od leta, a nadam se Xavi, jer bi to imalo logike ako Barsa kreće u projekat od početka. Na Xaviju ne bi bilo previše pritiska da odmah napravi neki rezultat, a takva je legenda u Barseloni da bi imao jak autoritet nad mladim igračima. Ne vidim previše drugih opcija jer Barsa neće biti u stanju da privuče svojim projektom neko veliko trenersko ime. Jedan ciklus je završen, normalno je da ne možeš uvek biti u vrhu, ali da ih je Bartomeu ovoliko upropastio to je za nevericu. Živ primer kako najbolji sistem na svetu može da se raspadne za par godina ako pustiš štetočine d rade šta žele, bez ikakve kontrole. Svaka paralela sa našom državom je namerna.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Ae kakav je to klub kad nema 13 Milki da pljune

VKajzerV

pre preko 2 godine

Barselona lici na mazohistu koji sam sebe reze ziletima kako bi se osecao bolje. Sta uradise od kluba koji je 15 godina bio strah i trepet cele Evrope. Ne bi me cudilo da za 30 godina izadje prica kako je Perez ubacio svog coveka da ih razori iznutra.

Katalonija

pre preko 2 godine

Ja u to iskreno verujem... Bartomelu je primio baš ozbiljan keš da uradi sta jeste, jer je prosto nvrv da čovek napravi baš toliko kardinal ih grešaka... Izbori Valverdea i onog zbunjenih krastavca su sami po sebi dovoljan primer, da ne pričamo o Matijeu, Ardi, Gomešu, palatama itd ...
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Odakle bi mu dali 13 miliona kad duguju 1 300 miliona? Jel ima ovde neki ekonomista da objasni? Vasa firma je u dugu 100 000 evra a na plate svaki mesec potrosite 20 000. Odakle vam 20 000 kad dugujete 100 000? To nas covek ne moze da shvati jer bi ga drzava zatvorila posle duga od 1000 evra.

Mladen Mladenovic

pre preko 2 godine

Mogu ja da ti objasnim... Recimo uzmes kredit za stan od 50 hiljada evra, a radis za 30 hiljada dinara, ti dugujes 50 hiljada eura, ali to nije dug koji odmah placas, tako u oni, duguju mnogo, placaju kamate na to, ali to nije nesto to moraju da isplate istog trenutka. Ne postoji klub u svetu sporta koji je u plusu na papiru.