Komentari na vest

Kuva se na Apeninima, a povod je Kostić: Lacio otima Srbina Interu ispred nosa

L

Lazio

pre gotovo 3 godine

Najjaci su mi ovi sto misle da je Ajntraht jaci od Lazia 😂😂 koliko vi ovde ne znate fudbal to je nesto nerealno
G

Gist

pre gotovo 3 godine

Devedesete, i pocetak dve hiljadite je davno prosao, nekad su bili ekipa za respekt, sad su smesna ekipa
G

Gist

pre gotovo 3 godine

Jedno su zelje a nesto drugo realnost, iz ajntrahta u lazio to je vec sam po sebi korak unazad, ovo je kao da ste napisali da je zelja stankovica i zvezde lukaku, mada svako ima pravo da zeli sta god hoce, i ja bi kantea ili kesija da vidim u interu samo malo morgen sto ce to da se desi
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Ekonom ekonom ekonom...gde god vidite da inter nema para za ekonoma, ja pisem taj komentar. Niceg drugog ne mogu da se setim.
H

Hranca

pre gotovo 3 godine

Pa nije Frankfurt sisao vesla da pusti jednog od najboljih igraca na pozajmicu, pogotovo sad kad izborili LE. Plati pa klati familijo.
B

Baxia

pre gotovo 3 godine

Po meni prelazak u Lacio je korak nazad u karijeri...
g

goust

pre gotovo 3 godine

Ne verujem. Ako se kockice sloze i ako dovedu kvalitetna pojacanja (Kostic b svakako to bio), mislim da ce Lacio sledece sezone biti jako opasna ekipa. A ako ne uspe, moze da se vrati u Frankfurt. Sada ima 28 godina, imace u nogama jos 4,5 kvalitetnih sezona, ako ga zdravlje posluzi.
a

alex88

pre gotovo 3 godine

Ovo je super opcija. Prodas Tucu Koreu za 40mil. Kupis Kostica za 25mil. Jos ga platis za godinu dana, kad vec uzmes pare od LS. Nadam se jos da ce uzeti Jovetica ili Ilicica.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Pozajmica sa pravom otkupa, pa onda nije relalno da Inter moze da se bori za Kostica jer Lazio nudi pozajmicu sa pravom otkupa :) inace Lazio je redovno pozajmljivao igrace i na kraju ih otkupio, bas su na dobrom glasu kad je tako nesto u pitanju, znaci text se svodi na neke zavrzlame samo kako bi se skupilo sto vise ljudi da kometarise ovu vest, naravno covek koj je pisao text zna da je pisao dosta nepovezanih stvari, ali kako bi drugacije skupio masu da komentarise ovu vest nego bas na ovaj nacin, znaci Lazio nudi pozajmicu sa pravom otkupa i Inter je ostao bez sanse, pa super odlicno :)))))))))))))))
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Gile robe nemate para ni conteu platu da platite a vi dovodite nesto cuti tu lesu,nemate ni za ekonoma,raspadate se jedino sto vredi je lukaku a i on ce otici do godine ne pada mu na pamet da igra konferenciju
g

goust

pre gotovo 3 godine

Lacio je dobar primer kako se vodi ekonomija u fudbalu. U doba korone, kad mnogi klubovi grcaju u dugovima, Lacio cuva kostur svog tima, i zapocinje ambiciozan projekat sa trenerom visokog kalibra, nesto sto do sada nisu radili. Lotito jeste skrtica, ali je finansijski genije.
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Inter bolja opcija, Lacio rasturena banda gde pada 5 golova na svakoj utakmici. Imao bi samo bolju statistiku u tamo.
G

Gist

pre gotovo 3 godine

Odbice sampiona italije sa kojim igra ligu sampiona, i ima zglede za najvise rezultate, i otici ce u lazio da se sa njima bori za peto mesto, a pored sebe nece imati dva krstena igraca, ako i ne ode u inter tesko da ce u bilo kojoj varijanti to biti lazio
G

Gost 17

pre gotovo 3 godine

Koju bi poziciju igrao u Laciju u toj formaciji, levo krilo?
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Kakav crni inter pa oni nemaju para ni za ekinoma a kamoli za kostica...