Vranješ protiv MIilana (© Reuters)
Vranješ protiv MIilana (© Reuters)

Kuva u Humskoj, uzvraća Ognjen Vranješ: Bivši igrači, ala ste jadni, svi do jednog

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.05.23. | 14:50

Povodom oglašavanja Bojana Ostojića

Novo poglave u sagi oko potencijalnog dolaska Ognjena Vranješa u Partizan. Ovoga puta u glavnoj ulozi je upravo 33-godišnji štoper koji je iskoristio uticaj društvenih mreža da uzvrati Bojanu Ostojiću na njegove pređašnje komentare povodom, činilo se izvesnog, angažmana doskorašnjeg fudbalera turskog Hataja.

Govreći za Nogomaniju, Ostojić je rekao kako, da se on pita, „takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb“.

Izabrane vesti

Nekoliko sati kasnije Vranješ je na Instagram storiju nepristojnim rečima replicirao nekadašnjem prvotimcu crno-belih, sada članu Teleoptika.

Kako odjednom sad svi veliki Grobari se javljaju, poltroni poput Ostoje“, uz rečnik kakav ne zaslužuje da se objavi na portalu i više govori o Vranješu i onima koji su ga birali, uz dodatak: „E, moji, bivši igrači, ala ste jedni, svi do jednog“.

Mada, nisu samo igrači protiv dolaska Ognjena Vranješa. Takvom potezu rukovodilaca usprotivala se i južna tribina, na utakmici poslednjeg prvenstvenog kola sa Voždovcem em je istakla transparent protiv bivšeg igrača Crvene zvezde, em su Grobari skandirali protiv njega.

 


tagovi

Bojan OstojićOgnjen VranješFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara