Skupština FSS bez delegata (©Starsport)
Skupština FSS bez delegata (©Starsport)

Kvorum u magli, neizvestan Bjekovićev izbor

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.10.22. | 13:53

Delegati tokom dana odustajali od dolaska

Preokret na dan izborne skupštine! Izbor Nenada Bjekovića danas za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije nije više tako izvestan, štaviše, veće su šanse da ne dobije mandat.

Nekih sat vremena pre početka skupštine postajalo je jasno da je veliki broj delegata naprasno odlučio da ne dođe u kuću fudbala u Staroj Pazovi i neizvesno će biti do samog početka da li će biti kvoruma za sednicu. Ni pola sata od zakazanog termina (14 časova) skup nije počeo. I pitanje je da li će.

Izabrane vesti

Da bi izbor bio validan, potrebno je da dođu najmanje 43 delegata, ali ne deluje da će se to dogoditi, s obzirom na to da je pola sata pre početka poveliki broj ceduljica sa imenima delegata ostao nepodignut na ulazu u kuću fudbala.

U Pazovu su stigli selektor Dragan Stojković, generalni sekretar FSS-a Jovan Šurbatović, direktor reprezentacije Stevan Stojanović, čelnici Mozzart Bet Superlige, sudijske organizacije...

Taman se verovalo da će se reprezentacija Srbije u miru i tišini, dobroj atmosferi spremati za Mundijal, ali izgleda da je sudbina fudbalske Srbije da moraju na veliko takmičenje da je isprate haos, ratovi klanova, sukobi...



tagovi

FSSNenad Bjeković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara