Komentari na vest

Lajpcig posle najskupljeg trenera prodao i najskupljeg štopera: Gvardiol u Sitiju za 90.000.000, slavi i Zagreb

JamesBond

pre 10 meseci

Taman da se skine pritisak sa Megvajera da nije više najskuplji.

Darkoki

pre 10 meseci

Pazi sad kako naftasi u komentarima dizu igraca kako on vredi 90m a druge igrace koji god dasu ih ponizavaju i govore da su preplaceni,kud ide ovaj svet itd...
G

Gaizka

pre 10 meseci

Pa ako je Megvajer plaćen 87 miliona, De Light 85, izvjesni Fofana 83, Lucas Hernandez 80.. kako onda Gvardiol da ne vredi 90M? 21 godina i do sada u karijeri već ima 3. mesto sa SP-a gde je bio najbolji štoper prvenstva, za 2 sezone u Lajpcigu ima 2 osvojena Kupa, igrao polufinale Liga Evrope, igrao već i Ligu Šampiona. Kompletan defanzivac za koga i naš Nemanja Vidić kaže da uživa da ga gleda, može da ukliza, da koristi snagu, a savršen tehnički i u pas igri, najbolji štoper kada treba izneti loptu preko pola, a za Hrvatsku na SP pokazao da ima liderski mentalitet i da voli da krlja u odbrani. Mančester Siti neće uvek igrati Pepovu formaciju sa 4 štopera, jednom kad se prebace na klasičnu formaciju, imaće štoperski tandem Dias-Gvardiol i to će biti ubedljivo najbolji štoperski tandem na svetu. Dias 26 godina, Gvardiol 21.
G

Gaizka

pre 10 meseci

Siti se malo opustio nakon osvojene triplete, dopustili su nekim igracima da previse biraju i neckaju se zato sporije ide sa dolascima. I dalje je tu Walker koji odlazi evo vec mesec dana, i dalje su tu Kanselo i Laport za koje zele da izvuku sto vise, Bernardo je isto i dalje znak pitanja da li ide ili ostaje (trebalo bi da ostane jer Barsa ovog leta nema sanse da moze zavrsiti takav transfer), data je sansa na pripremama mladim krilnin igracima poput Palmera, McAtee i Oskar Bobba da se nametnu kako se ne bi dovodilo pojacanje. Ali na kraju mislim da moraju dovesti jos jednog krilnog igraca (Olise savrsen za njih), jos jednog beka/stopera ako Walker ode (Pavard bi bio ok), uz ostanak Bernarda i dolazak Gvardiola, bila bi to opet jaka ekipa dosta podmladjena. Olise-Gvardiol-Kovacic-Pavard umesto Mareza-Laporta-Gundogana-Walkera. Uz jos vecu ulogu Fodena i Alvareza.
j

jmbtrs

pre 10 meseci

Samo se sipaju milioni, od kad je Pep dosao samo na odbranu skrcao preko pola MILIJARDE. Na kraju svi popise neku kaznu za krsenje ffp-a, a Sitijevi advokati uspeli da DOKAZU da je slucaj ZASTARIO. Najveca sramota modernog fudbala, ali nece nafta curiti doveka.
G

Gaizka

pre 10 meseci

Pravi Siti jak brend, ulaže se na svim nivoima kluba, uskoro im vise nafta nece ni trebati. Da odu šeici sad bi ih rado kupio neki drugi bogataš. Dzaba se nadate da ce Siti propasti i da ce se vratiti na ono sto je bio pre seika. Jednostavno, stvari se nece vratiti na staro. Mogu imati krizu rezultata i to je sve.
Z

ZavadiLagano

pre 10 meseci

Udjem s osmijehom na licu na komentare da trazim kompleksase koji su vecinom isti. Kako boli tudji uspjeh a tek kako boli par dinara u dzepu dok komentiraju decka koji ima 21 godinu i koji ide u trenutno najbolji klub na svijetu za 90 miliona, pazi 90 miliona, broj koji Ivan,Kimi i drustvo ne znaju ni napisati
M

Mann

pre 10 meseci

Odlican posao Citija. Danas kada pogledamo ko sve vredi 100m,onda je ovo 90m odlicno za igraca koji igra na visokom nivou sa 21god!
A

Astoria

pre 10 meseci

Gledao sam ga na SP, odličan igrač, bio je među najboljima kod Hrvata. Kada ga gledam, prosto neverovatno zvuči da ima 21 godinu. Igra kao mator.
a

ante081

pre 10 meseci

Brutalan stoper, bude pep od njega napravio jos vecu igracinu! Ali takodjer ja bi spomenuo i jos jednog branica a njegovo je ime JOSIP SUTALO, zapisite!
2

2023

pre 10 meseci

Odlican igrac samo neznam koliku mu je pametan izbor kluba Siti ima previse igraca na tom mestu
a

ante081

pre 10 meseci

City ce iduce sezone igrat sa 4 pozadi dakle Akanji-dias-gvardiol-ake, laporte odlazi!
N

Niko d

pre 10 meseci

Drugi, nije toliko ponudio. I klub gleda svoj interes.
S

Sretno, nas Batmanu!

pre 10 meseci

Vidjet cemo kakav ce biti pod Pepom. Cinjenica je da je do sada potvrdio da je top klasa, i to u najvecim natjecanjima. S 21 ima puno iskustva, EP, SP, UCL x2, EL x 2, Bundesliga dvije sezone. Cinjenica je da se super pravilno razvijao. Najprije odbio Leeds (koji je nudio vise love) i izabrao Leipzig jer je smatrao da je nezreo za PL. Prosle godine odbio je Chelsea koji je nudio 90 mil. Nedavno je priznao da ih je odbio jer se jos nije osjecao spremnim, a i nije htio mijenjati klub prije SP jer je zelio biti u top formi za Hrvatsku. Nije pogrijesio. Koliko ga zeljno ocekuju navijaci Citya pokazuje da su vec dosli u fazu sizofrenije. Preksinoc je netko saznao da jucer u 10 leti privatni jet iz Leipziga u Manchester. Reporteri i navijaci Citya bili su uvjereni da dolazi Gvardiol na potpis. Objavili uzivo javljanje na Twitteru, pratili let na Flight radaru, docekali avion, kad ono, Gvardiola nema 😂 Hocu reci, zaista ga zele i oni i Pep, koji je SVE ucinio u ova 2 mjeseca da ga dobije. Ostalo je na Gvardiolu. Samo neka ga prati zdravlje, a onda cemo vidjeti sto sve moze. 🤞🏼
Z

Zaza Paculia

pre 10 meseci

Koliko vam donosi dobra reprezentacija, plus EU pasos! Decko je vec sad u 5 najboljih stopera sveta! Sad ce Gvardiola i jednog napred da dovede pa polako. Svaka cast Joska.
P

Prazne price

pre 10 meseci

EU pasos veze nema s cijenom. Ima li Engleska EU pasos? S druge strane, Rumunjska, Grcka, Ceska u EU. Za koliko ono prodaju igrace? KVALITETA sine. Kvaliteta. I renome koji su Hrvati stvorili u svijetu, opet KVALITETOM. Sve ostalo su prazne price.
L

Lažni mit

pre 10 meseci

Ma da EU pasoš… tako isto igrače prodaju i Slovenci,Mađari,Bugari, Rumuni…. A pre ulaska HR u EU, Modrić, Mandžukić , Lovren, Eduardo, Ćorluka..
p

pogled iz svemira

pre 10 meseci

Dinamo da otvori skolu za ove iz ostale SFRJ kako se love ,razvijaju i prodaju talenti.Ovoliki dug prave Zvezda i Partizan na godisnjem nivou a ovi dobitak na jednom igracu.
S

Srbodrom

pre 10 meseci

Auu, sta ti znaci EU pasos i par srecnih prolazaka na penale. Erak nije nista losiji igrac od ovog!!
P

Pomiri se s cinjenicama

pre 10 meseci

Hrvati nisu bili u EU kada su ostvarili najvece transfere u svojoj povijesti. 23 mil za Modrica, Pjacu, pa Corluka je skupo prodan. Grcka ili Ceska su u EU, pa prodaju za kikiriki, ko i Srbija. Englezi nisu u EU pa su najskuplji. Znaci, teorija ti je luzerska jer njom opravdavas sto vi nemate kvalitetu da prodajete igrace po tim cijenama kao Hrvati.
S

Srbopatija

pre 10 meseci

🎼“Neka pati koga smeta..”🎼
T

Top top

pre 10 meseci

Nije 10 mil nego 14 mil za Dinamo. 90 mil - 19 mil = 71 mil (koliko je 20% od toga?). Plus bonusi. Isplata Dinamu za 3x izborenu LP s Gvardiolom. Plus, Leipzig je placao Dinamu 70.000€ za svaku domacu i 100.000€ za svaku europsku utakmicu jer su ga kupili i ostavili na posudbu u Dinamu. 19 + 17 + bonusi… Dinamo ce na Gvardiolu zaraditi 37-38 mil eura!
T

Top top

pre 10 meseci

Pardon 19 + 14 mil plus bonusi. Suma sumarum 37-38 mil
A

Auuux

pre 10 meseci

sad sam ti mislio pisati. Dakle preko 14 miliona ce dinamo inkasirati od ovog transfera ako isti iznosi 90 miliona. vrlo jednostavno, ne znam kako su dosli do cifre od 10 miliona
M

MacReady

pre 10 meseci

Au jbt, Vidić bi danas lagano vredeo 120 miliona onda. Zlo i naopako.
B

Brkas kruske i jabuke

pre 10 meseci

Sa 21? Vidic je sa 21 kuburio u Zvezdi. Ovaj sa 20 jedan od najboljih stopera svijeta
S

Srbadoo

pre 10 meseci

Vredeo bi 50,jer je bio obicni mesar koji nije mogao dodati loptu duze od 2 metra
M

MacReady

pre 10 meseci

Vaši odgovori samo govore koliko nemate veze o nekadašnjem fudbalu ako vam je Vidić samo "mesar", realno mi vas je žao.
A

Asistent

pre 10 meseci

Sta covjek moze reci osim,cestitati i reci svaka cast.Prvo za igraca a onda i za Dinamo koji je od procenata od njegove prodaje inkasirao sumu o kojoj ostale ekipe iz bivse Juge mogu samo da mastaju....
I

Ivan FCRS

pre 10 meseci

Sad sam procitao ime lika koga sam davno zaboravio, za kojeg je Dinamo uzeo dobre pare. Marko Pjaca. Dokaz da Dinamo na osnovu par uspesnih transfera, itekako prodaje i maglu, pa ko se opece, opekao se.
T

Talenat + renome Hrvata

pre 10 meseci

Taj decko je nekoliko puta trgao ligamente. To mu je unistilo karijeru. Pokusavas obezvrijediti vrhunske Dinamove transfere. A na kraju dana cinjenice se ne mijenjaju. Samo na Gvardiolu zaradili su pola vrijednosti Zvezdinog tima…a tek su krenuli :)
G

Gandalf.treci

pre 10 meseci

Prodaje taj tvoj Dinamo itekako i maglu i prevare kao i svaki drugi klub! Transfere sjajnih igrača vam niko ne osporava.
Z

Zna Pep sta radi

pre 10 meseci

Zasto toliko ljubomore medju nekim komentatorima? Decko je zasluzio sve najbolje. Talent kakav se retko vidja medju stoperima,profesionalac,fokusiran na fudbal a ne starlete i jos uz to lepo odgojen, skroman i stoji sa nogama na zemlji. Sve najbolje mali i da pokidas!
G

Gaizka

pre 10 meseci

Ono sto je Haland za napadace, to je Gvardiol za stopere.
K

KIMI 85

pre 10 meseci

Videli smo kako ga Mesi od 36 godina vrti k'o na ringispilu..
g

gost098

pre 10 meseci

#kimi 85 i to znači,šta? ako si vrhunski igrač ,ne grešiš? Messi pogodi svaku šansu? Halland zabije svaki put? Totti je odigrao svaku utakmicu bez greške? Ti imaš savršen dan svaki dan,pa ne grešiš? Kad kupiš auto on se ne kvari? Ajde prije nego išta kažeš razmisli!
D

Dorcol.1

pre 10 meseci

Ovu recenicu za Gvardiola i Halanda rekao je Pep prosle godine
G

Gaizka

pre 10 meseci

Kimi, Messi je GOAT ove igre a on 20 godina u tom trenutku. Ipak i tako mlad najbolji stoper na svetskom prvenstvu, bronza oko vrata.
J

JasamJa

pre 10 meseci

Čuj frajera, problem je što ga je po mnogima najveći u istoriji okrenuo. Pa to je komedija hahahahahahahaa Koga Mesi nije okrenuo u karijeri? Navodiš Mesijeve godine pa ovaj je klinac bez iskustva! Malom sve najbolje u karijeri! Šta mislite koliko bi koštao Nesta kad je kao klinac igrao za Lazio?
z

zastava 35.8

pre 10 meseci

Odlično. Sad Pavlovića iz Salcburga u Lajpcig i za godinu dana u Real.
M

Mozes da sanjas

pre 10 meseci

Hahahaha Poludeli su da kupuju kiksaru. U Lajpcig ide Lukeba koji je za Pavlovica Maldini licno jos mladji 2 god. Pavlovic je za austrijsku ligu dusu dao
V

Volodimir

pre 10 meseci

Pavlovic je jak zracno,fizicki jak i to je sve. Ali je sklon kiksevima i tehnicki nije ni blizu Gvardiolu. Decko redovno dobija zuti po utakmici jer je tehnicki i takticki prosecan. Znamo kako je prosao u ligi 5. U Austriji odlican ali tamo igraju poluamaterski klubovi. Reprezentacija? 5 golova od Bugara i Jordanaca. Pavlovic nije za veci klub od Fiorentine. Zivi bili pa videli
T

Tik tak

pre 10 meseci

U Real ce Sutalo za 2 godine. Trenutno najtrazeniji stoper u Europi, vrlo slican Gvardiolu, samo na desnoj strani. Zapisi komentar
S

Sutalo

pre 10 meseci

Mislim da ce uzeti Joska Sutala…imaju vec dobra iskustva s Dinamom. Olmo pa Gvardiol
M

Mali je zver

pre 10 meseci

Bravo igracino! Sledecih 15 godina da uzivamo u tvojoj eleganciji
M

Mile led

pre 10 meseci

Opet Siti omanuo, mesto da su doveli Erakovića Srskog Maldinija odnosno najvećeg talenta u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana
D

Druže

pre 10 meseci

Istetoviraj Erakovića na butinu, koliko više smaraš sa njim, iz dana u dan, to već nije normalno. Zvezda je uzela 7 mil. I još će koji milion, a ti se samo sprdaj.

elmagico

pre 10 meseci

Pa realno kad pogledas market danas, ovaj lik je tolko stamen i fokusiran konstantno da i vredi ove pare (samo na svetskom sam ga gledao, nzm za klub kakav je bio)
D

Dubra84

pre 10 meseci

smjesno, al ok, city ima para za bacanje, ali igraca kojeg je mesi i drustvo lomilo i slalo po cevape platiti 90 mil... smjesno
g

gost098

pre 10 meseci

Vidić je odmah bio klasa pa ga je Ferguson doveo? Ivanović je stekao iskustvo tako da je odmah došao u Chelsea da bude stup obrane? Kakvi komentari,srašno!
S

Sashki85

pre 10 meseci

"rekord do sada držao Hari Megvajer, koga je Mančester junajted svojevremeno platio 87.000.000 evra. I pitanje je koliko se usrećio". Ovome sam se više nasmejao (u više varijanti) nego sve vesti u poslednjih 8 meseci.
S

Sta pricas?

pre 10 meseci

Maguire 87 mil € Gvardiol 90 mil € Kako onda rekord drzi Maguire? Fabricio je potvrdio danas da je Gvardiol najskupji stoper u istoriji. A mozes lako da proveris i na transfermarktu da je Maguire kostao 3 mil manje
N

Ne ljubomorisi bato

pre 10 meseci

Sta je tvoja poenta? Da neko nece da se usreci kada plati Mbapea 200 mil? Gvardiol je Gvardiol, kakve veze ima s Megvajerom? A i Megvajer se skupo prodao sa 26, Gvardiol sa 21….sta ce tek da ostvari u karijeri i to pod Pepom?
g

gost098

pre 10 meseci

#štapričaš šta je sa glavom? pa čovjek je stavio navodnike,znači da citira!
z

zastava 35.8

pre 10 meseci

Nije loš igrač, ali nije ni neka top klasa. Doduše, jeste jako mlad, a već ima dosta iskustva, ali svakako je prenaduvan medijski, i sad mora mnogo da se plati. Hrvatska reprezentacija pravi dobre rezultate i automatski igrači imaju veću cenu. Dobri igrači, dobra reprezentacija, Dinamo vazda igra u Evropi, dosta puta LŠ i to je to. Jedino mi nikad neće biti jasno, kakvog menadžera ima ono kljuse Kovačić. Ni lošijeg igrača, ni bolje karijere gledajući kluboveu kojim je igrao. Momak bukvalno ne zna ništa, u svadji sa loptom. Smešan, presmešan. Nula.
S

Serbia

pre 10 meseci

ti da si toliko pametan ne bi pisao komm na sajtu nego bi bio menadjer nekog kluba,biseru ;)
d

duduk

pre 10 meseci

Necu da smaram posto slabo pratim hrvatskih igraca sem Ako gledam LS ili evropsko ili svetsko Ali Ako ovaj vredi toliko onda koliko bi vredio Vidic danas ? Inace kakvo je ovo ime Gvardiola? Bez uvrede.mislim od dakle potece
K

Koga i sa kime uporedjujes

pre 10 meseci

U Gvardiolovim godinama Vidic je igrao u Ling longu. Gvardiol od 18.-e igra na najvisem nivou, 2 LS ima iza sebe. U tim LS davao golove Realu i Stiju, igrao za 1/4 finale EP sa 18-19. 1/4 i 1/2 finale EL. Sa 20 bio najbolji stoper SP. Sa 20 je osvojio sa Hrvatskom sto Vidic nije za zivota sa Srbijom. Znaci, Vidic je u Gvardiolovim godinama ostvario NISTA. Samo Maldini je sa 20 igrao na tako visokom nivou odnosno sa 21 kada je bio najbolji defanzivac SP Pricekaj 15 godina pa cemo praviti inventuru.
G

Gialci

pre 10 meseci

Делиријум у Београду. Певаће се у Спорт Клубу и Моцарту. Хајде сад свако: Гвардиол вреди више од свих играча, свих Срба и све Србије. Сваког Срба ин дер штат, свој Србији штрик о врат!
S

Sve

pre 10 meseci

Je ovo ok, ali kad čovek pročita, ko je bio najskuplji do sada, smuči mu se fudbal.
A

Aleksejko

pre 10 meseci

Otkad je ova ekipa menadžmenta i stručnjaka iz Barselone došla u Siti zajedno sa Gvardiolom, Barselona posluje užasno i propada, a ovi najbolje na planeti. Kakva šteta. Ali rečenica u tekstu "Ne znamo koliko se Mančester usrećio sa Megvajerom" je pobedila.
p

prti

pre 10 meseci

Red Bulova fabrika para. Lepo su oni to spakovali top talenti u Lajpcig mnogi se pre toga kale u Salzburgu pa ako se dokazu idu za Nemacku a onda odatle za koliko hoces velikanima. Salzburg isto prodaje fino one koji nisu za najjace ekipe...
x

xxy

pre 10 meseci

Opet vi o prenaduvanim hrvatskim fudbalerima!Ma beži bre kakav Gvardiol da vredi toliko.Smešno
b

bitno da

pre 10 meseci

je Eraković igračina....
H

Hrvati kidaju

pre 10 meseci

Polako, cekaj da vidis za koliko ce da se proda Baturina za 2 godine
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

90 милиона неможе дасе узме да продаш цели репрезентацију србије!
A

A kako

pre 10 meseci

Kako je onda Vlahović prodat za preko 80 i kusur miliona.
A

A Juve je pozalio

pre 10 meseci

Vlahovic je prodat za 70 mil plus bonus. Guglaj ako te ne mrzi. I nije isto da postignes 90 mil za stopera i 70 mil za napadaca. Danas svaki treci napadac vredi 70 mil
G

Gialci

pre 10 meseci

Крајем јуна је овде писало да ће Динамо зарадити 18 000 000 евра од овог трансфера. На крају је зарадио 10 000 000 евра. Разлика вреди колико један Оршић или Ливаковић.
G

Gladiola

pre 10 meseci

Valjda će i nama čupa doneti 10 mil kad se proda u real madrid 😁
B

Batistuta1

pre 10 meseci

Vrhunski igrač.