Najnovije vesti

Lajpcig se štiti - za Nagelsmana 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 2 minuta

Ako neko (Bajern) hoće da ga vodi...

Lotar Mateus zapalio je vatru nedugo pošto je Bajern eliminisan od Pari Sen Žermena, iste noći:

"Bila je ovo poslednja utakmica Hansija Flika na klupi Bajerna u Ligi šampiona. On je prva opcija da nasledi Joahima Leva na klupi reprezentacije i na leto će prihvatiti tu ponudu“, ispalio je legendarni as kao iz topa.

"Klub iz Minhena već je kontaktirao Julijana Nagelsmana, da bude naredni trener Bajerna“, dodao je Mateus i izazvao pravi "požar" u Nemačkoj.

RB Lajpcig nije se oglasio, ali jeste Julijan Nagelsman. I to odmah ujutru:

“Nije ih bilo, niti su u toku bilo kakvi pregovori sa Bajernom. Isto važi za moje agente. Zaista ne znam odakle Lotaru takva informacija“.

Kako to obično biva, demanti nikada nemaju snagu prvobitne vesti, pa se nove informacije samo kaleme na onu prvobitnu. Nagelsmanovih reči kao da nije ni bilo. Tako Sport1.de danas piše da se Lajpcig neće tako lako odreći mladog stručnjaka, ali da ne odbacuje mogućnost rastanka. Naravno, Bikovi bi najradije zadržali jednog od najtalentovanijih trenera Evrope. Tako su, navodi isti izvor, odredili visinu obeštećenja koja neće biti manja od 15.000.000 evra, a mogla bi da ide i do 20.000.000.

To bi bio apsolutni rekord kada su u pitanju transferi trenera u Nemačkoj.

Lajpcig je dugo odolevao Bajernu, sve do ove godine Bavarci nikoga nisu kupili iz Red Bulovog kluba (dok nije aktivirana otkupna klauzula iz ugovora Dajoa Upamekana), međutim očito se još jednom potvrđuje da Bavarcima u Nemačkoj niko ne može da odoli.

I iz tog razloga biće zanimljivo videti kako se će u ovom novom slučaju suprotstaviti šampionu. Po pitanju Upamekana nisu se ništa pitali, sada se i te kako pitaju.

I dok mediji spekulišu o velikom trenerskom transferu, u Minhenu, šuška se, za sada nema sastanka borda direktora. U avionu na povratku iz Pariza bili su svi najvažniji ljudi iz kluba i Hansiju Fliku niko nije najavio sastanak i razgovor o njegovoj budućnosti.

Zasad.

Favoriti i notifikacije:

Bajern

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva