Komentari na vest

Lalatović bez bele zastave: Heroji su oni koji sada brane Ukrajinu na frontu, ali pobedom u Pragu i mi bismo to bili

R

Razum i osećajnost

pre 8 meseci

Lalate ovaj put si zaista preterao. Nakon ovih "patriotskih" izjava nisam siguran da će ovdašnja javnost i Delije imati razumevanja...

PFK NIŠ

pre 8 meseci

Kakva dileja! Dok bio u Srbiji lupetao o Putinu i velicao ga, sada su Ukrajinci heroji jer brane zemlju... Ne mogu da shvatim zasto se mesa u politiku, i to tudju?! Covece, treniraj tim i cuti...
J

JasamJa

pre 8 meseci

Samo se treba okrenuti ka istoku, tamo još uvijek postoje ljudske i porodične vrijednosti oslikane u duhu više religija koje se poštuju i uvažavaju! Istok je kolijevka civilizacije i vjere i kao takav apsolutno zaslužuje naše divljenje i podršku kao i bezgraniču ljubav! Vidim dole raja piše u lošem kontekstu o terminu rusifil, ja sam rusofil, turkofil, iranofil, kineziofil, indijanofil.... šta vi imate reći, kako li se zovete, amerikofili, britanofili ili??? Čitavo zlo svijeta je krenulo sa zapada, pa tako i ovaj bratoubilački rat! Nije njima stalo do Ukrajine, stalo im je do naftnih polja i rudnog bogatstva te predivne i bogate zemlje!
M

Mnr1

pre 8 meseci

Sta ce tvoj drugar sa vrha da kaze na ovo. 😊😊
g

gostić

pre 8 meseci

Ovoga mi Krsta
R

Rubikova kocka

pre 8 meseci

Ovaj kad bi otišao u Tursku, rekao bi da se Murat sam ubio!!!!
l

lalaaatt

pre 8 meseci

bez bele zastavice,ali zato ima nesto drugo belo....
R

RusKrupac

pre 8 meseci

Pa rekao sam da je otisao na pravo mjesto za njega, srazmjerno njegovim ljudskim kvalitetima. Vratices se , pa cemo po patriotski :)
K

Koli

pre 8 meseci

Kaze da veruje u njihovu pobedu,on sada Ukrajinsku vojsku dozivljava kao svoju,a do juce je velicao Putina,kakav zaokret.
B

Bzzz

pre 8 meseci

Poturici niko ne veruje... Ako je turcin krvav do lakata, Lalat mora biti do ramena...
G

Gost83

pre 8 meseci

E moj ti...bolje gledaj gde ces da se vratis sa takvim stavom kad popijes otkaz za 2 meseca tamo.
p

pfk

pre 8 meseci

Zasto? Jedino ako planira u Rusiju da ide. Kakve veze ima to sto je rekao sa Srbijom?
P

Preža

pre 8 meseci

Konačno i on da kaže pravu stvar.
d

djolo

pre 8 meseci

Ovo onaj sto ga "prijatelj seik" najurio posle 3 kola ahaahha
j

jssjh

pre 8 meseci

daš mu malo... i priča šta mu kažeš velika 0
K

Ko o cemu...,,

pre 8 meseci

Kakvi licemeri grobarcici pa pitajte svog Djuljaja koga podrzava u ovom ratu sada izjednacavate ovu prodanu dusu sa celom navijackom grupom i svim bivsim igracima, Koliko ste jadni, Pa sta je vas Dulo izjavljivao a i Vokri pa to niko nije izjednacvao sa svima vama....

1992

pre 8 meseci

I ne treba da nas izjednačavate sa svima, jer mi mislimo svojom glavom, ne prozivamo funkcionere legendama i doktorima, kao vi "čoviću legendo" a ta legenda zna se šta je uradila sa novcem Srba sa KiM...
R

Razum i osećajnost

pre 8 meseci

Ne preteruj molim te. Cigan sam ali ova poredjenja su neumesna. Svi nabrojani igraci nisu Srbi i ne mozes ocekivati od njih desnicarski nacionalni stav Srba. Ali Lalat?????? Beogradjanin, dete CZ i da se ovako popiša po svojima i to jos navijacima koji su uvek u Srbiji bili najradikalniji desnicari, 100% proruski nastrojeni

1992

pre 8 meseci

Uopšte nisam rusofil, naprotiv. Ali vidite ovo je čovjek (upitno da li je) , oličenje kluba koji voli, njegovih navijača, simpatizera, sportista, funkcionera i onih koji podržavaju taj klub.
S

Stop podelama

pre 8 meseci

Ne generalizuj! Cinjenica je da se nakupilo dosta sljama u i oko kluba, ali Lalatovic nikako nije olicenje simpatizera ni sportista (kosarkasi Zvezde su se, na primer, ponasali krajnje primereno za razliku od Andjusica, Smailagica i drugih). Volimo razlicite boje ali smo isti i uz sto manje podela a sto vise tolerancije mozemo da povratimo zdravo rivalstvo. Sportski pozdrav!
E

Ej bre…

pre 8 meseci

Stalno razmišljam kako nije u redu da budemo protiv partizana, Uvijek kažem treba da podržimo jer naš je srpski klub… Ali kad pročitam takve komentarie kao tvoj odmah dobijem takav bijes i poželim da vas svako živ ponizi pa čak i naš najveći neprijatelji… Znam da takvih komentara ima i na našoj strani ali vi ste stvarno pretjerali vi, toliko mržnje nosite u sebi, uvijek to tako specifično ispoljava to u svojim komentarima tako da ja poželim odma ovog trenutka a ne večeras, da vas ponizava svako, jednom riječju da nestane
B

Boban1

pre 8 meseci

@1992,ovaj je kao i Milojko Pantić završio odavno sa Zvezdom i nama navijačima a sad može da laprda šta god hoće kao i Milojko.

1992

pre 8 meseci

@ej bre Eto vidiš, pogledaj svoj komentar, ja sam o tome upravo pisao u svom komentaru gore. 😉
@

@ej bre

pre 8 meseci

Nema potrebe da iko pobesni jer svakakvih idiota ima na obe strane. Svako od nas je individua (kao i Tralalalat) i odlučuje kako se ponaša prema bilo čemu. Ja želim Zvezdi sve najgore u Srbiji, a "preko" sve najbolje. Čak sam bio i u Salcburgu (jer sam živeo tamo) da podržim srpski klub u pohodu na LŠ i opet bih. Patriotizam mi je iznad svega, a naravno da ćemo se podbadati na neuspehe u Srbiji. Moj Partizan je sad na dnu (manje-više) i očekujem sprdnju svojih drugara Cigana posle svake utakmice, ali znam da će mnogi od njih da gledaju isto tako i nadaju se da će moji crno-beli da pobede večeras. Jednostavno, ima dobrih kao i loših na obe strane. Stop mržnji, dajte malo više ljubavi svojim timovima!
T

Televizor

pre 8 meseci

Bravo Lalatovicu, retko tvoja dobra izjava, zna se ko je napadnut, nisu Ukrajinci otisli u Rusiju da ratuju vec obrnuto.
u

ukrajna

pre 8 meseci

...je Rusija!
а

ађутант

pre 8 meseci

Телевизор?Мозак?Неспојиво.....
x

xD

pre 8 meseci

Bravo! Nerviraj rusofile!
Д

Даре

pre 8 meseci

Добра препорука за Партизан да га ангажује. Тамо му је и место.
p

pfc

pre 8 meseci

Sto ste izrodili ima da trpite :)
n

na slici

pre 8 meseci

Se iskrivio ko upitnik
u

ukrajna...

pre 8 meseci

...je Rusija!
A

Archie

pre 8 meseci

Kako kada je Rusija sama priznala Ukrajinu 1991. kao nezavisnu državu u njenim granicama sa sve Krimom, a 55% ukrajinskih Rusa na referendumu glasalo za nezavisnost?
M

Mafke

pre 8 meseci

@Arcie Какав бре референдум?! Којих 55 % Руса гласало за независност?! Кад већ имаш потребу да причаш о томе, паметно би било да пре тога нешто прочиташ на ту тему.
S

Sramota...

pre 8 meseci

Zato je ovaj pljuvao po zvezdi skoro , nabacivao pritisak da treba da prodje grupu,Ulizivao se onima sto su mu vredjali porodicu. Ovome treba zauvek zabraniti pristup Crvenoj zvezdi zauvek
N

No.1

pre 8 meseci

U tekstu stoji "srpski stručnjak" molim da precizirate u kojoj profesiji?? Eventualno srpski trener a i to je diskutabilno...
j

jdjdjs

pre 8 meseci

Lalat komicar
P

Popsi

pre 8 meseci

Svega ovoga ne bi bilo da ne postoji SAD. Braća se ubijaju, a velika većina oba naroda nije za to. Znaju ameri da im najveća opasnost preti od zajednice slovenskih naroda.
m

mord

pre 8 meseci

Hahahahah Ok
M

Mitros

pre 8 meseci

Jeste, Rusi toliko vole slovene da ih svi koji su bili u nekoj zajednici sa njima mrze. Sem Srba koji sa Rusima nisu imali ništa naravno. To kako Rusi vide svet i ostale okolne narode koji treba da im se potčine je imperijalno razmišljanje iz 19 veka ili vremena Staljina.
h

her flick

pre 8 meseci

Pa mila majko hahaha
C

Coa Lukas

pre 8 meseci

A sta drugo ocekivati od...
v

vroom

pre 8 meseci

Klasicni Lalat, da vodi Rubin ili Spartak onda bi mu heroji bili oni sto oslobadjaju okupiranu Rusku teritoriju....
l

lalata

pre 8 meseci

Prodana duša
Z

ZV

pre 8 meseci

Kokain los i nikakav...
k

kojotski

pre 8 meseci

I onda neko ima hrabrosti da kaže kako prvorođeni ne pomaže Ukrajini. Poslati im nacionalno blago je od strateškog interesa.
U

U sred srede

pre 8 meseci

Prvorođeni i nacionalno blago!?A ha,ha,ha..Bravo majstore!
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Kakav licemer, sad podrzava Ukrajinu. Neke stvari se ne menjaju, a posebno ona moral Severine odlika je vas sa severne tribine.
Х

Х Х

pre 8 meseci

Ти видео утакмицу ниси у животу, а користиш неке јадне пароле које је тужна трибина објавила. Поздрављају те Веља Невоља, Сале Мутави, Жаре и Парангал и Анте Фирић.

Mladen

pre 8 meseci

Severina ti clan startnih 11 , karma sine.
.

.i.

pre 8 meseci

@Nenad1246 On je igrao u Ukrajini. Šahtor Donjeck mislim da je i to bilo 4 godine. To sto neko podrzava Ruse onda ga pljuju. Pustite komentar.
H

How yes no

pre 8 meseci

Zato ste doveli Severinu?
T

Twix

pre 8 meseci

Covek je lepo rekao ONI, ali nije rekao KOJI.
n

nidza1981

pre 8 meseci

jao Lalate kako si ljigav, odjednom si postao Ukrajinac
I

Iskreno

pre 8 meseci

Primer coveka ultra oportuniste bez ikakvog skrupula. Sutra da ga pozovu da vodi neki klub koji vodi Al Kaida ili Islamska drzava, postao bi veci musliman od Muhameda. Da ode u Severnu Koreju, to bi postala najbolja drzava za zivot. Nema granice koju Lalatovic moze da probije, nema dna na koji moze da padne. P.S. Uopste nisam neki simpatizer Rusije niti imam bilo sta protiv njih ili Ukrajinaca.
G

Gerasim

pre 8 meseci

Ali naš Lalat je strastven tip
g

gost6969

pre 8 meseci

covek celu karijeru proveo u Ukrajini, normalno da ce da ih podrzi. O cemu pricas.
A

Anakonda

pre 8 meseci

E moj lalate, svaciji druze niciji prijatelju.