Lalatović  (©Starsport)
Lalatović (©Starsport)

Lalatović: Nigde nismo zaštićeni, uprava neka raščišćava račune

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.07.20. | 22:45

„Bolje da ne pričam, da ne budem kažnjen“, kaže trener Vojvodine

Prvo kolo i odmah varnice. Vojvodina je u derbiju severa uzela bod protiv TSC-a u Senti (2:2), ali su Novosađani imali primedbe na suđenje.

Sporan je prvi gol domaćih iz penala, pomoćni trener Šarac je kasnije dobio crveni karton zbog prigovora, da bi se posle meča žalio i šef struke Lala Nenad Lalatović.

Izabrane vesti

Nije sipao vatru Lalatović onako kako on ume, ali je na vrlo jasan način stavio do znanja svima da misli da je Vojvodina oštećena i da to nije prvi put otkako je on na klupi.

Čestitam ekipi TSC-a na igri, ali prvenstveno na organizaciji kluba. Imaju sjajnog trenera, sjajne igrače i sasvim zasluženo su tu gde jesu. Ako mogu, želim im da sledeće godine osvoje titulu. Neću da pričam ništa previše da ne bih bio kažnjen, ali tako mora da radi i moja Vojvodina. Moramo napokon negde da budemo zaštićeni, jer ovako ne može doveka i stalno da se ćuti. Ja ću ćutati, a neka pričaju ljudi iz uprave kluba, jer oni to treba da rade“, rekao je Lalatović.

Smatra šef struke Lala da klub kao što je Vojvodina zaslužuje mnogo bolji tretman.

Mi smo ipak velika Vojvodina i najveći klub na severu Srbije, a ispada da smo najmanji, jer nigde nismo zaštićeni i prepušteni smo ovakvim stvarima. Mojim igračima nije lako da igraju ovako. Prvo kolo je, a uprava kluba neka raščišćava račune, ne ja“, poručio je Nenad Lalatović.

I u narednom kolu Lale čeka težak protivnik, pošto im u goste dolazi Čukarički.


tagovi

TSC Bačka TopolaVojvodinaNenad LalatovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara