Lalatović o Vidićevom pismu: Ne čitam novine, derbi je u prvom planu

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.11.20. | 12:04

Oglasio se trener Novosađana uoči meča sa Crvenom zvezdom

Gledajući tabelu, Vojvodina i Crvena zvezda će u nedelju na Karađorđu odigrati derbi prvog dela sezone. Novosađani imaju jedinstvenu šansu da prednost lidera smanje na tri boda i šampionsku trku učine neizvesnijom.

Međutim, malo se priča o derbiju u Novom Sadu, a mnogo više o pismu Nemanje Vidića. Nekada sjajni štoper uzdrmao je kompletnu javnost vrlo oštrim rečima uperenim ka FSS i Slaviši Kokezi. Međutim, Nenad Lalatović, inače kum Nemanje Vidića, tvrdi da centralno mesto u medijima treba da dobije utakmica u nedelju.

Izabrane vesti

“Derbi vraćamo u prvi plan. Vraćam ga ja, vraća ga Dejan Stanković. Ne može ništa da stavi derbi u drugi plan. Ne želimo da čitamo novine, živimo od fudbala i želimo da se bavimo samo time”, rekao je Lalatović.

KVOTA NA ZVEZDU U NOVOM SADU - 1,73

Vojvodina je uoči prvenstvene pauze kiksirala u sudaru sa Metalcem. Sada može da ispravi greške.

“Prinuđeni smo da napravimo dve izmene. Lišanin se povredio, dobio je rapturu zadnje lože, a Topić se nije oporavio od povrede, takođe zadnje lože, i neće igrati do kraja sezone. Siguran sam da će tim koji će izaći na teren dati svoj maksimum da ostanemo neporaženi na Karađorđu”.

Crvena zvezda pobeđuje, ali je pokazala određene manjkavosti u poslednja dva meča. Lako je primala golove.

“Crvena zvezda ima jako kvalitetne igrače, ona je i u tim utakmicama bila dominantna. Sa Zlatiborom su imali 14 šuteva na gol. Svaki tim ima mane, pa ima i Crvena zvezda. Mi ćemo probati to da iskoristimo. Sigurno da motivacija ne manjka mojim igračima kada igramo protiv Crvene zvezde i Partizana. To su utakmice gde se prave heroji. Veći motiv treba kada igramo, na papiru, sa slabijim protivnicima”.

Upitan je Lalatović kako se oseća lično pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, s obzirom na poznatu ljubav prema svom bivšem klubu.

“Osećam se kao i pred svaku drugu utakmicu. Četiri puta me nisu pobedili, nadam se da će u nedelju biti peti put. Nije istina da Lalatović samo gubi od Zvezde, oni su šampioni poslednje tri godine, od njih gubi 90 posto timova i trenera. Hteli to da priznamo ili ne, oni su dva puta učesnici Lige šampiona i Lige Evrope. Imaju ogroman budžet, imaju najbolje igrače. Imaju kvalitet da jednim potezom reše utakmicu. Mi moramo da budemo 90 minuta koncentrisani, fizički i mentalno. Mi ćemo dati sve od sebe da ostanemo neporaženi”.


tagovi

Dejan StankovićNenad LalatovićNemanja Vidić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara