Komentari na vest

Lalatović ovaj put kratak: Skratili ste mi jezik

G

Golubar

pre oko 3 godine

Posle danasnjeg meca u kome je morao da se pomori s tim da mora da izgubi, Lalat jedva ceka istek ugovora da ode.
V

Varela

pre oko 3 godine

Zamisli onda kako je Vošinim trenerima,igračima i navijačima već 8 godina kad prem meč sa državnom mezimicom znaju da će izgubiti

Jeste

pre oko 3 godine

Prvi put da je Lalat celu utakmicu bio miran,prvi put da se nije svadjao,da nije komentarisao,da se nije ljutio na svoje igrace i to jos protiv partizana i jos na kraju se grli sa Mustafom i izlazi nasmejan da komentarise utakmicu na kraju.Lalate zasto cutis kad cela Srbija vidi da je partizan danas morao da pobedi,zasto se cuti o tome vec nekoliko meseci dok oni redjaju 15 pobeda zaredom.Kazu nemaju sanse jer je namestena titula od strane Vucica,kazu svi ih kradu,svi su protiv njih,svi grizu i saplicu samo njih,a oni vezali toliko pobeda zaredom,pa kako je onda namesteno?.Izgubili od N.Pazara,Vojvodine,Radnickog,nisu mogli da pobede Metalac,jedva pobedili Napredak i Zlatibor i to kradjom,a u nekoliko tih meceva imali su napadaca (Sadiq),a sad odjednom kad su oslabljeni kad nemaju klasicnog napadaca vezu 15 pobeda zaredom.Dokle vise da klubovi odmaraju igrace protiv partizana i zasto (N.Pazar,Proleter,Tsc...)?Kad je jedan ludi Zex video da je namesteno protiv Indjije i sam ih napao o cemu vise da pricamo.
S

Srxx

pre oko 3 godine

Jeste. Potpuno si u pravu. Kao protiv Zvezde da je igrao, a ne protiv Partizana. Na kraju se grlili, ljubili... Ama bas isto kao protiv zvezde. Bas sumnjivo...
S

Srxx

pre oko 3 godine

A da!!! Zaboravio da cestita titulu Partizanu kao i Zvezdi...
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Ali... zar Lalatovic nije vec milijardu puta do sad izjavio da on niti je kad namjestao niti bi kad ucestvovao u nekom namjestanju? Hmmm... Nesto tu, znaci, ne stima. Neko tu – cisto logicki – znaci, mora da laze/izmislja, jel tako, druze? Nego, reci ti meni ovako, smijes li se i ti zakunuti na krst, kao i Lalatovic sto se kleo u Nisu, da je ovo sto govoris istina? Ili ti je obraz djon, pa te bas briga sta pricas/pises i da li lazes ili ne lazes? Ugodan dan zelim.
G

GostHahha

pre oko 3 godine

Ubili smo vas od fudbala.Nista znali gde je levo
p

pokerface

pre oko 3 godine

Prodali utakmicu za plate za 1 mesec, sramotna igra Vojvodine, gura se Partizan ali ne vredi ocajni su, ipak ce u ligu konferencija ili mozda pak na kupanje.
V

Varela

pre oko 3 godine

Partizan nema svojima da da plate a ne jos drugima da daje
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Koliko trebaš biti bezobrazan da pišeš kako je Vojvodina pustila Partizan a već 20 godina od kad pratim fudbal oni igraju protiv nas sa 120% mogućnosti gde su imali dosta pobeda i otkinutih bodova nama za razliku od državne mezimice koja uz podršku vlasti drži Vošu,treći najveći klub u zemlji,kao svoju filijalu već 7,8 godina.Neverovatno!
g

glikata_botolini

pre oko 3 godine

brate sta sad mora se ticuu bice bolje sneg je opet snezana lalooo
V

Vrbas

pre oko 3 godine

stigla ga je kazna jer se krstio i kleo kako ce sve da kaze..miran kao bubica dana posle saletovog penicilina
G

Gna

pre oko 3 godine

Ovoga ti krsta lalate...
C

Crvenbeli

pre oko 3 godine

Ajd Simo u bunker i ne laprdaj
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Bunker je podno tenka.
C

Cuj ovoga

pre oko 3 godine

podno tenka...hahaha. Da li ti verujes u to?
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Nije u redu da se sladimo pobedom nad timom koji je gladan,go,mokar,bos,sam ko pas!Nema Govedarice da daje igracima da jedu u pekari na crtu.