Nenad Lalatović
Nenad Lalatović

Lalatović posle debija u Kragujevcu: Nezaslužen poraz

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.02.22. | 19:19

"Veoma dobro smo ušli u utakmicu, da smo poveli otišla bi u potpuno drugom pravcu", rekao je trener Radničkog 1923

Vratio se Nenad Lalatović u srpski fudbal i na opšte iznenađenje preuzeo ekipu kragujevačkog Radničkog - poslednjeplasirani tim Superlige. Na debiju je pretrpeo poraz od Proletera i to na stadionu Čika Dača (0:1), a posle utakmice istakao da su njegovi izabranici zaslužili makar bod.

Crveni đavoli su odlično otvorili meč, nošeni sjajnom atmosferom sa tribina pripretili u dva navrata preko Nemanje Tomića, ali nisu uspeli da dođu do prednosti. Bivši igrač Partizana je najbliži postizanju pogotka bio kada je izbio sam pred golmana Novosađana Nikolu Perića, ali u situaciji jedan na jedan nije uspeo da ga matira.

Izabrane vesti

Lalatović tvrdi da bi se utakmica odvijala potpuno drugačije da su Kragujevčani probili led posle Tomićevog pokušaja u uvodnoj fazi.

"Veoma dobro smo ušli u utakmicu, da smo poveli otišla bi u potpuno drugom pravcu. Taj njihov kvalitet im je omogućio da stave utakmicu pod kontrolu. Opet, nismo ni mi ni oni imali stopostotne šanse, tako da mislim da je realan rezultat bio nerešen, tako da smatram da smo nezasluženo izgubili", rekao je trener fudbalera Radničkog.

Šef struke Proletera Dušan Bajić nije krio zadovoljstvo zbog ostvarenog cilja u Kragujevcu.

"Veoma smo zadovoljni pobedom. Došli smo ovde da pokušamo da napravimo ovakav rezultat. Znali smo da je u Kragujevcu od kada je došao moj kolega Lalatović jedna euforija. Tako je bilo i na tribinama, ambijent je išao u tom pravcu, ali smo se fokusirali na sebe i svoje zahteve u igri i pokušali na što bolji način da ih sprovedemo", izjavio je trener novosadske ekipe.


tagovi

Nenad LalatovićRadnički KragujevacProleter Novi Sad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara