(©Starsport)
(©Starsport)

Lalatović pred utakmicu: Smeštaju mi, kunem se u decu da nikada Pazarce nisam nazvao Turcima

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.04.22. | 16:08

„Biće 20 huligana iza mojih leđa da me vređaju celu utakmicu“, rekao trener Radničkog

Uvertira meča između Novog Pazara i Radničkog, koja će u velikoj meri uticati na ishod borbe za opstanak, desila se desetak minuta pre početka, kada je trener gostujućeg tima Nenad Lalatović izašao pred kamere Arene sport.

Šef struke Radničkog Lalatović je ispričao da mu se pakuje afera, da mu se stavlja meta na leđa, zbog izjave koja je potpuno izmišljena.

Izabrane vesti

Izvesni mediji iz Novog Pazara su objavili da je Lalatović za Pazarce rekao da su – Turci.

„Izvinjavam se što moram danas da kažem pred utakmicu. Mene je to povredilo. Ja sam to uzeo da svi pročitaju u Srbiji, izašlo je u Pazarskim novinama samo. Skandal "Lalatović nazvao igrače Pazara Turcima", to je izašlo ovde, u dogovoru da su rekli igrači Kolubare. To su oni rekli njima, igračima i upravi. Ja se kunem u svoje troje dece da nikad nisam nazvao Pazarce Turcima. Čija je igra i čija izmišljotina, da bih ja danas ovde bio linčovan, da bi se sav teret srušio na mene. Gde će doći njihovi navijači dosta, gde će biti puna tribina, gde je besplatan ulaz“, pričao je uznemireni Lalatović pred kamerama.

Kako kaže, morao je sve to da ispriča, da bi ljudi koji gledaju meč znali šta mu se sprema.

„Ja znam da me Pazarci poštuju i vole, ja sam zaslužio, ali članovi uprave Pazara, Kolubare koji su preneli igračima... Danas će doći pun stadion, meni je rečeno da će iza mene biti 20 huligana koji će me vređati i koji su rekli da ću biti isključen u 10. minutu. Ja se ne bojim, ali nisam to rekao, mogu se zakleti u svoje troje dece i u mrtvu majku. Mora Srbija da zna šta mi se sprema da bi me sklonili iz srpskog fudbala. Zašto, zato što radim dobro posao? Jer sam uzeo 16 bodova u 11 utakmica? Što pokušavam da ostavim Radnički u ligi“, pita Lalatović.


tagovi

Nenad LalatovićRadnički KragujevacFK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara