Lalatović se saglasio, Matić priznao da želi u Partizan

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.01.20. | 09:41

“Sve zavisi od Vojvodine i Partizana“, poručuje Vošin golgeter

Danima se spekulisalo, sada je potvrđeno - Bojan Matić i Partizan su u pregovorima i čeka se samo odluka stručnog štaba i uprave Vojvodine

Golgeter Lala je još letos bio interesantan crno-belima, ali tada je u Humsku 1 sleteo Umar Sadik. Šest meseci kasnije, Matić i Partizan bi definitivno mogli da krenu ruku pod ruku, uprkos interesovanju iz Kine i činjenici da je produžio ugovor s klubom iz Novog Sada.
"Moj ugovor posle tog produženja važi još godinu i po dana. Dakle, ako ponovo ima nešto, ja se tu malo pitam. Sve je u rukama Vojvodine i Partizana", priznao je Matić za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Da se Matić pita, on bi otišao u Partizan koliko već ove zime.
"Uskoro ću napuniti 29 godina i s te strane gledano, ne bi bilo loše da potpišem još jedan ugovor. Što da ne, s Partizanom".

Što se šefa stručnog štaba Voše Nenada Lalatovića tiče, situacija je prilično jasna.
"Ne bih tu pravio problem. Ako Matić hoće da ode i ako je Partizan spreman da plati cenu koju bi odredila Vojvodina - poželeo bih mu sreću u novoj sredini. Matić je odličan centarfor, jedan od tri najbolja u Srbiji, a meni kao njegovom treneru imponuje što ga Partizan hoće", kaže Lalatović za Sportski žurnal

Napadač iz Novog Bečeja je ove sezone postigao devet golova na osamnaest ligaških utakmica, uz još dve asistencije. U Vojvodinu je stigao pre bezmalo godinu dana kao slobodan igrač, pošto se rastao s korejskim Seulom. Tokom karijere igrao je još za Jedinstvo, Sentu, Zemun, Loznicu i Mačvu.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara