Komentari na vest

Laporta još jednom o Mesiju: Tražio je klub u kojem je manji pritisak, Barsa će ga plaćati do 2025.

7

777

pre 10 meseci

Katalonska posla
g

gost007

pre 10 meseci

Joj ovih penaldovih fanova,kao ovaj pessi. Ne znam znas li da je penalda veliki fabio quagliarella odrao kao malog klinca,a imao covek blizu 40,bio bolji strelac ladno. Cao zdravo ))))))))
k

khanbg

pre 10 meseci

Da zna ovaj novinar, svaki navijac Barselone ce uvek i zauvek ceniti Laportu. Velika je glupost da je on oterao Mesija.
p

pessi

pre 10 meseci

Joj ovih mesijevih fanova. Kao mesi imao u smesnog francuskoj ligi 20 golova..lakazet postigao tu 27 i svega 3 u engleskoj. Onaj mariano diaz bivsi igrac reala je postigao 18 a u spanskoj skroz slab.
p

pazza_inter

pre 10 meseci

Ma brate bitno je da je Bog uslisio njegove molitve i da je osvojio i to svetsko. A fanovi rolanda koji nije ni prismrdeo golu u 1/8 finala na svih pet koliko ih je igrao,mogu da placu...
a

ajdehoven

pre 10 meseci

Twix...najbolji osvajaju svetsko prvenstvo kao mvp,sa pecatom u Svakoj utakmici!!! A oni drugi su samo drugi...sa njim niko ni u istu recenicu ;)
T

Twix

pre 10 meseci

Pa ono, bilo bi glupo da je katarski seik pljunuo toliku kintu, a da ne vidi kako Mesi dize trofej. Argentina je pakleni tim i navijao sam u finalu za njih, ali da se natezalo natezalo se. Ne tvrdim da Mesi nije dobar, ali da je sad neko polu bozanstvo, pa nije mi nista specijalno kao ni Ronaldo. Vise volim neizvikane igrace.
m

mmmaa

pre 10 meseci

Twix, da je kojim slučajem Messi zabio gol iz poklon faula za produžetke u 10-oj minuti nadoknade protiv Holandije i da je zabio gol iz poklon penala (igranje rukom igrača Francuza kod kornera) u finalu u 116 minuti vi bi opet govorili kako je namješteno, a kada je na štetu Argentine onda nikome ništa.
3

3343

pre 10 meseci

Koliko bedna recenica o laporti razumem mrznju ali neobjektivnost ne, urednik kaze sta god laporta uradio u barsi ostace upoamcen da je oterao mesija i nije uspeo da ga vrati jadna recenica, sto ne napisete da ga je tebas suludim fer plejom oterao i nije hteo vratiti
T

Twix

pre 10 meseci

I to je najbolji fudbaler na svetu. Ceo zivot igra u istoj formaciji u kojoj je mogao zatvorenih ociji da igra, mesto mu zagarantovano, pitao se za pozicije, igrace, ma sve je bilo njemu prilagodjeno. Jednom u zivotu promeni klub i u onakvoj farmerskoj ligi nije u stanju da se izbori za mesto. Sta bi radio da je od starta morao da grize kao ostali i menja klubove i lige i zemlje?
Z

Zijani

pre 10 meseci

Kad si najbolji, ne menjas klubove i lige ne moraš nešto da grizeš i svi se prilagodjavaju tebi al treba da si najbolji kao Leo
9

999

pre 10 meseci

Hahahah pa ko brani ostalim igracima da izgrade status da im jedna Barselona sve prilagodi? Ili mislis da svako moze kao on, da ga milijardama placaju.. Jedan je Mesi. I cuj ovo, zagarantovano mu mjesto.. Trebali su mozda igrati Hleb i Affelay da bi neki Radivoje iz Kanjize bio zadovoljan.
l

loooli

pre 10 meseci

Za kakvo se mesto Mesi nije izborio? O cemu ti? I gde ti je Ronaldo igrao 3 godine nakon sto je pobegao iz Spanije? U mocnoj Italiji gdje je Juve bio bez njega prvak 7x zaredom 😂 i cak ni tu nije mogao nista nego su mu sudili 35 penala za 3 sezone da nabije statistiku. Fanovi Ronalda prozivaju Messija zato jer je Ronaldo sa 35 godina bio samo najbolji strijelac Seria A i šesti u izboru za zlatnu loptu, a Messi je sa 35 godina ove sezone bio najbolji asistent lige, a za klub i reprezentaciju imao 37 golova i 25 asistencija. Messi je jedini igrač koji je učestovao kod 62 gola ove sezone. Haaland je učestovao kod 61. + Messi sa 35 godina je bio najbolji igrač svjetskog prvenstva dok Ronaldo u svojim najboljim godinama nije mogao biti ni najbolji igrač Europskog. Messi je i bez penala imao 3 gola i 3 asistencije. Messi je uz to dobio i nagradu FIFA The Best + Laureat za najboljeg sportistu u godini, a vjerovatno uskoro i zlatnu loptu. Messi je za Ronalda izmislio fudbal gdje god je igrao.
T

Twix

pre 10 meseci

@Loooli: Ja uopste nisam spomenuo Ronalda. Za mene licno su marketinske prevare i jedan i drugi sa svojim nagradama od kojih su mnoge upitne, ali veliki klubovi i premocni sponzori zele da imaju "najbolje, najvece".
p

pretcara

pre 10 meseci

Bas zato nikada necu postovati Ronalda jer mu je bilo sve podredjeno gde god je igrao. Cinjenica je da se ne zna podrediti ekipi da bi ekipa bila bolja, nego se ekipa mora podrediti njemu da bi on došao do izražaja/golova. Rooney, Benzema, Dybala, Bruno Fernandes itd su bez njega u timu davali duplo više golova nego sa njim.
S

Saturn

pre 10 meseci

28 golova i 23 asidtencije u svim takmicenjima prosle sezone i to je losa sezona uz to doneo svetsko , haha 99% igraca aktivnih bi se obradovalo da imaju takvu sezonu
T

Twix

pre 10 meseci

@Zijani: Pa Leo je em promenio klub i em nije uspeo da ih natera da mu se prilagode nego je on morao da se prilagodjava. Pochettino je o tome pricao. Prema tvojoj teoriji, dakle nije najbolji.