Komentari na vest

Late Lat je bio dobra Zvezdina procena: Dao je 12 golova u Čempionšipu, duplo više nego Šerif u našem prvenstvu

J

Ja s

pre 17 dana

Se dobro sećam, da se ovde pričalo da ne dolazi, jer je to još jedno drvo u najavi.
Z

Zvezdasnbgd

pre 17 dana

Neka bolje da nije došao, jer da jeste počeo bi fazon tri utakmice i dao tri gola a onda bez objašnjenja bio na klupi do kraja sezone. Umesto njega bi počinjao neki klinac koji nije ni bio planiran a onda bi nam se objasnilo kako je on promašaj jer nije dao gol na svakih 5 minuta. Ovo je otprilike bio modus operandi za svakog špica koga je Zvezda dovela u zadnjih 5 godina.
h

halo

pre 17 dana

Otprilike kako je Kraso završio.
@

@halo

pre 17 dana

Ne samo Kraso, u zadnjih 5 godina nijedan špic nije dobio kontinuitet u igri još od Falćinelija. Ohija smo jurili godinu dana, posle 6 meseci šut karta iako je dao gol na skoro svakoj utakmici, pre toga su jurili onog portugalca dugo. Dovedu ga on postigne evrogol makazicama , secam se ko juče da je bilo, posle toga nema čoveka ni u planu više. Pavkvov dao dva gola Liverpulu, stave ga da bude rezerva. Onda dovedu Pešića pa ga prodaju ga pa ga vrate, kako zašto niko nema pojma. Onda forsiraj mladog Mijatovića pa ga prodaj posle 6 meseci. Sad forsiraj Šerifa, ubij me ako je meni tu išta jasno.
h

halo

pre 17 dana

Dodati još Bediju koji je za polusezonu u Švajcarskoj dao 16 golova i zaradio transfer u Bundesligu, ponovo smo se super proslavili sa špicevima, svi imaju top sezone osim lika kog smo na kraju doveli :)))
v

v1ad

pre 17 dana

Pootpuno je nepotrebno porediti Late Lata i Ndiajea. Ispada da je Zvezda izabrala ovog drugog pre Lata a u stvari je jurila Lata ceo prelazni rok dok on nije na kraju rekao, neka ja cu u Chempionship
G

Gnjatara Pavilion

pre 17 dana

Jeste, skauting je inace najbolji u novijoj istoriji. Gledali su, trazili, radili tesko i na kraju su doveli Šerifa Nedajega. Hteli su Kafe Late ali i ja sam hteo VesnuZmijanac ali nece. Spustila mi slusalicu.
G

Gde

pre 17 dana

Nađe Vesnu Zmijanac brate.
E

Ehh

pre 17 dana

Znate kako se kaze,jbg.