Komentari na vest

Lautaro bez municije protiv Benfike, Tiram posle kontre iz udžbenika doneo pobedu Interu (VIDEO)

M

Masina Feniks

pre 7 meseci

Bitna su 3 boda !! Ovo ce biti lagano
Q

Q77

pre 7 meseci

Budi ponosan što navijaš za klub koji je sam krem evropskog fudbala. Padovi, tuneli, tranzicije, sve je to iza aktuelnog finaliste Lš, uživajmo dok traje ovaj neopisivo lep period. Nekada je učešće u Lš bio decenijski san, danas se utakmice u ovom prestižnom takmičenju rutinski dobijaju, dolazi se do samog kraja takmičenja.
M

Macolla

pre 7 meseci

Interova prednost ove sezone bice odbrana i sredina. Pavard je mocan igrac, Acerbi konstantno dobar, BAstoni buduca legenda kluba. Calha, Miki i Barela mogu vezanih ociju, nije mi ipak jasna uloga Aslanija, kao da se ne razumije sa trenerom i ekipom.. zelimo vise Klasena, bravo za krila.. forza Inter!
p

pixla

pre 7 meseci

šteta što im se nisu obili o glavu ovi promašaju lautara
K

Karington

pre 7 meseci

Šta je mašio Lautaro večeras to mnogi ne omaše za ceo život. Imao je prečku, stativu i tri zicera. Našo da maši kad čekam gol za veliku lovu. Neko ima jednu šansu i iskoristi je, neko od 15 šansi iskoristi jednu, dok neko od 15 šansi ne iskoristi nijednu. Inter bio mnogo bolji, ali večeras veliko razočarenje u Lautara.

Momisici1908I#

pre 7 meseci

Ogromni bodovi,mnogo bolji Inter od Benfike a sigurno i od ostalih u grupi. Nije se dalo Lautaru,ali pohvale za Barelu,Bastonija..trebala im je jedna dobra utakmica ⚫️🔵
A

Aleksandar1988

pre 7 meseci

Svaka cast za pobedu i dobru igru. Sada da se dobije Bolonja kod kuce pre pauze pa onda narednih 6 utakmica kao nov ciklus do nove 2nedeljne pauze u novembru. Sto se tice LS da se odigra dobro protiv Salzburga i minimum 4 boda da se uknjize. Forza Inter
V

Visente Del Boske

pre 7 meseci

Real bi morao da ga uzme koliko zimus fali im napadac a boljeg a da je koliko toliko dostupan od Lautara nece naci.
A

Aleksandar 1988

pre 7 meseci

Tacno da boljeg trenutno nema, ali ni za 100 mil Inter ne bi smeo da ga da. On je lokomotiva ekipe. A Real se ocigledno sprema za naredno leto, da upeca neku krupnu zverku.
R

Roberto Baggio99

pre 7 meseci

Bas u zimskom da ga uzme kakav komentar,zasto ne odmah,ko bi prodavao na polovini sampionata....neozbiljan si
n

ne kontam

pre 7 meseci

baš nakon ovog meča kad je liik mašio sve živo i neživo ti si našao to da pišeš?
I

Inter

pre 7 meseci

Visente Del Boske@ sta podrazumevas pod tim koliko toliko dostupan? Pa nije Lautarova cena 40m , pa da je lagana meta. Cak i ovo sto su Kinezi u problemu nece uticati na to da njegova cena bude oko 100m pa cak i visa.
G

Gost997

pre 7 meseci

Naucnici da ispitaju kako nije dao gol veceras, ono je fascinantno
K

Karl Haince Rumenige

pre 7 meseci

Sutra svim srcem za Dortmund.........

Joco Inter

pre 7 meseci

Dugo nisam video da nekoga toliko nije hteo gol kao Lautara na ovoj utakmici.. Auu.. Komotno je mogao dati večeras minimum het trik. Oduševljava me kako lako stvara šanse sebi, kako krade lopte, bori se neverovatno. Strašan napadač!
V

Veljko9

pre 7 meseci

Svetski igrac, kretnja za desetku..
R

Roberto Baggio99

pre 7 meseci

Jako bitna pobeda imamo jos jednu utakmicu pre pauze za reprezentacije.Protiv Bologne da upisemo tri boda nadam se da ce napunit baterije za nastavak.
R

Roberto Baggio99

pre 7 meseci

Lautaro Martinez druga zvezdica na grbu abd ⭐⭐🔵🐍⚫
P

Poncharello

pre 7 meseci

Lautaro je trenutno najbolji napadač na svetu. Fascinantno je s kojom lakoćom ulazi u gol šanse, dobro se kreće i napada prostor u protivničkom 16-ercu. Sazreo je i formirao se u WC napadača, ovo je njegova sezona.
W

WC napadač?

pre 7 meseci

To može dvojako da se protumači.