Lazar Marković (©Starsport)
Lazar Marković (©Starsport)

Lazar Marković ima poziv iz Istanbula

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.05.21. | 11:56

Za njega je zainteresovan Bašakšehir

Sa samo 27 godina prokrstario je Lazar Marković pola Evrope. Igrao je u Portugaliji, Engleskoj, Turskoj, Belgiji. I Srbiji, naravno.

A, put bi ovog leta mogao da ga vrati u Tursku. Iz te zemlje javilo se više interesenata za Markovića, međutim, najjače ime i verovatno najveće finansijske mogućnosti od svih ima Bašakšehir, šampion Turske iz 2020. godine.

Izabrane vesti

Kako piše Telegraf, klub iz Istanbula, koji u toj zemlji važi za mezimca predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, bacio je oko na Markovića i razmatra da ga dovede za narednu sezonu. Kontakti su uspostavljeni, ali se čeka konačni sud stručnog štaba Bašakšehira.

U Partizanu ne bi imali ništa protiv da ga puste preko granice, jer je njegova plata ozbiljno opterećenje za klupsku kasu, a pogotovo ako se uzme u obzir doprinos na terenu, kojeg praktično nije ni bilo na jakim utakmicama, gde se očekivalo, s obzirom na renome, da Marković bude prevaga na terenu.

Iz Turske navodno ima još zainteresovanih klubova, Malatija je takođe bacila oko na Markovića, ali njena platežna moć, kao ni ambicije, ne mogu da se porede sa Bašakšehirom.


tagovi

Lazar MarkovićBašakšehirFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara