Lazetić demantuje ostavku: Zbog Lalatovića sigurno neću otići

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.12.19. | 08:27

Zbog njega nisam ni došao u Vojvodinu, poručuje sportski direktor

Igranka u Novom Sadu se nastavlja. Trener Vojvodine Nenad Lalatović je nakon poslednje utakmice u prvenstvu rekao da je u svlačionici ekipe mnogo bolja atmosfera otkako je sportski direktor Nikola Lazetić otišao iz kluba, kad – demant.

Lazetić tvrdi da nikakve ostavke nije bilo, ali potvrđuje da je izbegavao susrete sa Lalatovićem u poslednje vreme, čisto radi mira u klubu. Kojeg, očigledno, još nema.
Nisam  podneo ostavku. U međuvremenu sam dolazio u klub, ali nisam prisustvovao treninzima. Pošto je očigledno da Lalatović ima problem sa mnom, u dogovoru sa klupskim čelnicima nisam se pojavljivao, jer sam želeo da dok takmičenje traje, ne utičem na atmosferu i pripreme ekipe za finiš prvog dela prvenstva“, rekao je Lazetić za Žurnal.

Izabrane vesti

On je poručio da zbog sukoba sa trenerom sigurno neće otići iz Vojvodine.
Ono što je sigurno, to je da zbog Lalatovića neću podneti ostavku, jer zbog njega nisam ni došao u Vojvodinu. Poštovaću stav kluba, kakav god da bude“, poručio je Nikola Lazetić.

Do kraja jesenje polusezone ostala je još jedna utakmica, pa će onda morati da se razmrsi klupko u Vojvodini. Samo da vidimo ko će izvući deblji kraj...

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara