Žarko Lazetić (©MN Press)
Žarko Lazetić (©MN Press)

Lazetić: Nažalost, svi će pričati o kiksu Partizana; kao da je kraj sveta, a tek je počelo

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.07.22. | 23:44

"Treba da se govori o fenomenalnoj utakmici TSC-a, gde je bilo svega, mi imali svoje šanse, Partizan svoje", ističe trener plavo-belih posle remija bez golova u Humskoj

Posle pet uzastopnih pobeda, TSC je uspeo da odoli Partizanu. Meč 3. kola Mozzart Bet Superlige igran u Humskoj završen je bez bodova.

Bilo je dosta tenzije, ali ne i uzbuđenja. Partizan je imao inicijativu, međutim odbrana gostiju i odlični Veljko Ilić na golu uspešno su odbijali svaki pokušaj crno-beli da poentiraju.

Izabrane vesti

Koncentrisani su bili izabranici Žarka Lazetića i disciplinovani u igri od početka do kraja. Zbog toga ih je mladi trener i pohvalio posle meča u izjavi za TV Arena Sport, ali je i istakao da mu je žao što će dobra igra TSC-a pasti u drugi plan, jer će se više pričati o neuspehu Partizana da pobedi.

"Velika je stvar za nas uzeti bod na stadionu Partizana. Čestitam svim akterima utakmice osim nekima koji su izgubili kontrolu i onda je utakmica otišla u nekom smeru u kojem ne treba da bude. Nažalost, sada će svi pričati o tome da je Partizan kiksnuo, da je titula gotova, a možda treba da se razgovara o fenomenalnoj utakmici TSC-a, gde je bilo svega, mi imali svoje šanse, Partizan svoje... Velika je tenzija, igrači su kao da je kraj sveta, a tek je počelo", rekao je Lazetić, ne želeći da precizira na koga konkretno misli kada govori o gubitku kontole jer bi, kako je rekao, u tom slučaju bio kažnjen.

Kao bivšem fudbalu Partizana, Lazetiću smeta kada se takve stvari apostrofiraju uoči ili posle mečeva.

"Nadam se da će prestati da se priča ko je čiji i ko je za šta. Ja Partizanu želim sve najbolje, ali ja mi smo TSC, naš predsednik je bio ovde u upravi, ali mi igramo svaku utakmicu ovako, ne izlazimo sa mladima, ne odmaramo golmane i stavljamo klinc, već igramo fudbal i pokušavamo da pobedimo. Kome god to smeta i kome to ne odgovara, to je veliki problem za nas sve zajedno ovde", istakao je trener tima iz Bačke Topole.



tagovi

Žarko LazetićTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara