Komentari na vest

Lazetić: Ne verujem u sreću i nesreću, bitna je organizacija ekipe; Linta: Partizan nas iscrpeo

M

Muha

pre preko 1 godinu

Evo Radnički oterao još jednog štopera,mogao bi Linta i njega da dovede pošto je već jednog oteranog doveo i stavio ga da igra posle jednog trenigna zato mu se šetaju po 16m kao na korzou!
G

GaziraniGuzonjica

pre preko 1 godinu

Gat ima jako tanku klupu, ne daj Bože da neko fali iz prve postave, kao danas Dimitrov, odmah je problem. Ukoliko se do kraja prelaznog roka ne pojačaju sa 3-4 dobra igrača, naglavačke ispadaju. TSC je ok, čak i vrlo dobar obzirom koliko je liga slaba, sa onakvim trening centrom i stadionom bi trebali lično Siti da budu u ovoj ligi, mada trener po ćelepenci i dzemperu i kopira u neku ruku Pepa. Pravi Pep i naš Pep Žare za balkansko tržište!
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Овај мучени Линта не може бод да исчупа са двије различите екипе ево 7 кола. Човек је геније!
K

Kdjdjdd

pre preko 1 godinu

Covek je usrao sebe,radnik,vozdovac i sace mladost 🤣🤣🤣
S

Skot x2

pre preko 1 godinu

Da li ste vas dvojica srecni zbog toga, to je pitanje?
б

бартендер

pre preko 1 godinu

@skot x2 Друже, знаш колико ми звоне јаја за Радник, Младост, Линту и временске неприлике на Мадагаскару, каква срећа! Као љубитељ фидбала пратим овај портал и коментаришем вести!
D

Dzoo

pre preko 1 godinu

@bartender Taj isti Linta je prosle sezone imao serije od vise od 7 utakmica bez poraza sa Vozdovcem i pre toga sa Radnickim KG, nije on bas zaljenje i ismevanje druze, mnogi pre njega u Superligi i Prvoj ligi Srbije..
C

Cirkus

pre preko 1 godinu

"Utakmica sa Partizanom ostavila traga na nama"? Hahaha šta priča ovaj čovek!? Utakmica sa Partizanom bila pre nedelju dana, možda i koji dan više. U međuvremenu nije bilo kup utakmica, GAT ne igra kvalifikacije za Evropu? Čitam i ne verujem. Da li je veća sramota ovako nešto izjaviti ili uopšte misliti na ovakav način? Pa šta bi prijatelju da kojim slučajem igraš i Evropu? Ovakve trenere bi samo zbog takvog stava trebalo izbaciti iz srpskog fudbala.
d

dejanera

pre preko 1 godinu

A mozda je mislio na to da su izgubili u 95-om minutu a da su par minuta ranije imali 100%-nu sansu?! To ozbiljno poremeti ekipu i kad igras sa nekim levim a ne kad igras protiv jaceg od sebe
@

@dejanera

pre preko 1 godinu

Pa na treneru je da ih "odremeti" a ne da kukajuci kako su poremeceni tu psiholosku barijeru dodatno pojacava.
P

Pametni

pre preko 1 godinu

Da su dali gol u 94 a da ga nisu primili u 95 danas bi igrali sa sredine tabele i 3 boda vise sto neverovatno utice na moral ekipe, to bi znao da si imao veze sa sportom osim eventualnog navijanja ili popunjavanja tiketa..