Komentari na vest

Lazetić o Bajčetiću: Trenutno se oseća lagodnije u Španiji, ali u Srbiji će imati više prostora i nadamo se...

M

Musa Đenepo

pre preko 1 godinu

Veze klinac nema
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Niti će igrati Samardžić niti Bajčetić. Momci imaju pobednički mentalitet i mnogo veću šansu da nešto osvoje u Nemačkoj ili Španiji gde postoji sistem.
D

DekiSum

pre preko 1 godinu

FSS treba da se ponudi ali na kraju dana momak mora sam da donesu odluku…koji će nam krivak ako u srcu nema tu zar da nas predstavi…bolji mi je neki prosečan igrač iz superlige koji će da se trudi nego neko ko se ne oseća kao deo tog naroda. Pustimo momka da odluci po njegovoj volji sve ostali će ići neprirodnim putem.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Odavde ljudi beže a vi tripujete da oni rođeni preko treba da se vrate. Da pune džepove raznim Tončevima, Bjekovićima, Terzićima, Kokezjancima...??? Ajde bre, ovde ostaje samo onaj ko nema kud i kog niko drugi neće.
K

Kamo lepe

pre preko 1 godinu

Sreće da i ti odeš, da odmorimo malo. Pravi si šljivik.
r

roni

pre preko 1 godinu

ovde ako dodje definitivno ga ceka nesto sto u spaniji ne moze da dobije,decko to zna,zato je i odabrao da igra za njih. koliko svi volimo srbiju toliko je realno da od nase rep treba da se bezi
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

I ne samo reprezentacije.
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 1 godinu

Lyanco Evangelista Silveira Neves Vojnovic 2020 završio reprezentativnu karijeru misleći da će imati mesta u Brazilu. 2008 Bojan Krkić Pérez završio reprezentativnu karijeru misleći da će imati mesta u Španskoj reprezentaciji. Šteta ... Dobri igrači i sigurno bi pomogli Srbiji da su odabrali drugačiji put... Slično ako ne isto biće i sa Bajčetićem.... U Brazilu i Španiji dece kao što je Bajčetić ima na izvoz.... Šteta ... Ali sve su to mladi momci koji ne razmišljaju isto sa 18, 28 ili 38... što je sasvim prirodno i normalno. Zato bi roditelji trebalo da ih posavetuju (naravno, ne da odlučuju umesto njih) . U svakom slučaju kao što rekoh jutros u komentaru... Srećno porodici Bajčetić 🙂🥂 u zdravlju i veselju da dočekaju 2023 ,da imaju mnogu uspeha u predstojećim godinama. Živeli 🍀🥂🇷🇸🍺🍻
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Jel moze neki tekst o Bajceticu dugo nije bio.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Ko normalan bi izabrao Srbiju gde igraju igrači poput Račića, Erakovića i sličnih menadžerskih imena..
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Pavlovića, Veljkovića... slobodno nastavi.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Ovi nasi se jedva sporazumevaju na terenu, samo im fale Bajcetic i Lijanovic.

бартендер

pre preko 1 godinu

Смарате са овим малим као да је комбинација Мбапе-Меси-Роналдо у једном човеку!
G

Gost77

pre preko 1 godinu

smor...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ko je vas poznavao, ni Španija mu neće teško pasti!

Milan

pre preko 1 godinu

Nema tu nagovaranja da se igra za reprezentaciju…to mora da zeli vise od bilo cega ON, a ne ovi iz saveza.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Ahahahah odnosi u našoj reprezetaciji. Beži dete što dalje od ovih Lazetića, Bjekovića, Šurbatovića, Tončeva i sličnih.
U

Uyyyyyu

pre preko 1 godinu

Koliko ste dosadni, ja mislim da u poslednji 7 dana napravljeno više članaka o Stefanu Bajeticu nego bilo šta drugo. Lik je klinac i ima 18 godina, odigrao je ukupno za Liverpool 62 minuta i 34 sekundi i postigao jedan gol. Ostavite dečka na miru.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Mnogo bi znacilo za Srbiju da Bajcetic i Samardzic odluce da igraju za nas. To su momci koji su svetska klasa i koji bi sa Vanjom, Erakovicem, Pavlovicem, Vlahovicem mogli da budu okosnica tima za narednih 10+ godina i taj tim bi mogao da uradi mnogo toga ako bude imao ko da ga vodi. Ima tu jos talentovanih i mladih igraca, u svakom slucaju ne treba se ljutiti ni u slucaju da Bajcetic i Samardzic odaberu Spaniju odnosno Nemacku. Moramo imati u vidu da su ipak rodjeni u tim zemljama, da su tamo odrasli, vaspitavani drugacije i da vise pripadaju tim drzavama nego Srbiji.
E

Eee srbi

pre preko 1 godinu

cime se vi zanosite cccc…svi koji smo rodjeni tamo,neosecamo srb za svoju. Samo imamo inat taj srpski. Svuda nam je bolje
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Lepi moj....svi vi sto ste rodjeni tamo, a nemate osecaj da ste Srbi (odnosno da vam je poreklo iz Srbije pa da ste koje god vere i nacije) slobodno ostanite tamo! Zelim vam sve najbolje. Ali nas zaobidjite! Zasto si uopste dosao da komentarises ovde vest koja je vezana za Srbiju? Ja nikada nisam imao potrebu da komentarisem nista sto je izaslo u vestima u nekoj drugoj zemlji iako sam i radio i ziveo u nekoliko zemalja i na istoku i na zapadu! Jednostavno nemam nikakvu potrebu za tim niti vidim svrhu!