Lazović tražio proširenje Superlige, FSS ga razrešio svih dužnosti

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.05.21. | 09:49

Rešenje potpisao vršilac dužnosti predsednika FSS Marko Pantelić

Dragomir Lazović, prvi čovek Javora i predsednik Zajednice Superligaša, razrešen je članstva u Izvršnom odboru FS Srbije. Prema informacijama Sportskog Žurnala rešenje o Lazovićevom razrešenju potpisao je vršilac dužnosti predsednika srpske kuće fudbala Marko Pantelić, i na njegovo mesto kooptirao nekadašnjeg napadača Partizana Miloša Đelmaša.

Zanimljivo je da je Lazović razrešen članstva u Izvršnom odboru FSS, samo dva dana nakon što je pokrenuo inicijativu o proširenju Superlige za narednu sezonu. Posle ispadanja Javora iz elite, Lazović je zahtevao da dođe do proširenja, pod izgovorom da su ispaštali pošteni klubovi.

Izabrane vesti

Zanimljivo, dan posle razrešenja u FSS Dragomir Lazović se oglasio u izjavi za Večernje Novosti.

Javor je jedna od najvežih žrtava neregularnih dešavanja u našem fudbalu. Ako je i sam državni vrh okarakterisao našu Superligu i Prvu ligu Srbije kao neregularne, ako je svima koji su iz nedelje u nedelju pratili dešavanja i konstatovali mali milion nepravilnosti, jasno je šta se dešavalo, postavljam pitanje zašto bi Javor ispao žrtva? Odgovorno tvrdim, kao čovek koji je 23 godine na čelu tog kluba, da je učinjen greh prema Javoru. Samo zato što smo igrali časno od prvog do poslednjeg kola došli smo u situaciju da se preselimo u niži rang“, rekao je za Novosti Dragomir Lazović.



tagovi

Dragomir LazovićMarko Pantelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara