Komentari na vest

Leao ne dozvoljava Milanovom timu da postane kolektiv

b

belkandjo

pre 7 meseci

Jedini i isključivi problem Milana je Pioli.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 7 meseci

Nije jedini, kamo srece da je tako, ali, najveci ili jedan od dva najveca svakako da. Sa druge strane, mutavi vlasnik ima moc i mogucnost da ga otpusti kad god hoce, znaci, u svako doba dana i noci, ali, naravno da jos nece jer je s.p. poslusnik, a takvi mu odgovaraju i tesko da bi toliko lako pronasao zamenu.

Marko Pavlovic

pre 7 meseci

Čupavi OUT.....
G

Gost0007

pre 7 meseci

Donekle tacno ali Leao bolje igra ako mu je Theo iza ledja, jesu i jedan i drugi ultra ofanzivni ali Milan je na toj levoj strani uvek opasan. Mene zanima zasto se Pulisic forsira? Poceo je dobro ali mu forma evidentno pada, s druge strane onaj iz Viljareala je bio odlican protiv Njukasla a na terenu bio nije juce. Ziru osim asistencije se video nije, dok npr Okafor je lepo trcao kontre pred kraj meca, misljenja sam da bi trebalo da mu se da vise prostora za igru. On, Leao i Cukueze (ako sam dobro napisao) bi bili ultra brzi napad, mozda je to kljuc za neki naredan mec.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 7 meseci

CukVueze.

Marko Pavlovic

pre 7 meseci

Pula je sila. Polako samo
G

Gost83

pre 7 meseci

Sve mu boje lepo stoje 🤭😬😆

vladarizsenke71@gmail.com

pre 7 meseci

Sijaset trofeja jednako "skudeto" '88 plus 5 utakmica koje su nam donele trofej(e) jer su u pitanju Superkupovi Italije i Evrope i Interkontinentalni kup aka Tojota kup. Nazalost, u pravu su i Saki i Kapelo za sve sto pricaju u vezi Milana, uvek su surovo iskreni i realno analiziraju stvari samo sto to mnogi ne zele da cuju. Milanov prelazni rok nije dobro priveden kraju (pocetak jeste obecavao) jer nije krunisan dovodjenjem defanzivnog veznog i centarfora, a vec je i pre toga bio problem to sto nismo doveli (desnog) beka i/ili stopera. Nije jos ni kraj septembra, a ponovo nam se dosta igraca povredilo ili se zali na zamor ili nedovoljnu fizicku pripremljenost (wtf), na grceve, istegnute misice, "hvala" kondicionim trenerima koje tj. kasapima zvanim osti i peresuti kojih pioli ne zeli da se odrekne, a nije da njegov status i sam nije pod ogromnim znakom pitanja. Realno, svako ko posle titule bude peti i ko 3 ili 4 puta izgubi od najveceg rivala (i to u veoma kratkom roku i glatko u manje-vise svakom od tih meceva) je zreo za momentalni otkaz (nisam se ni osvrnuo na ispadanje u Kupu koje je tek jedna sramota svoje vrste), a 5 je vec kataklizma i nesto sto NIKADA nece biti zaboravljeno i oprosteno, nema toga sto to moze da potisne i izbrise.
š

šta je

pre 7 meseci

Presto sam da pratim njegove izjave od kad je pljuvao piolija kao niko,pa je nakon osvojene titule to sve polizao i pioli mu je bio jedan od najboljih današnjice,evo sad ponovo počinje da ga napljuvaje,klasični general nakon bitke,samo naprđuje, kako vetar duva menja mišljenje

vladarizsenke71@gmail.com

pre 7 meseci

Saki nekad i ume da pogresi, ne mislim da je i bukvalno uvek u pravu jer takvog coveka nema, ali, kada pogodi, onda bas pogodi. Arigo gresi zato sto se mnogo cesce oglasava nego Fabio i (POGOTOVO) Karlo. Da Anceloti toliko cesto daje izjave (i jako "lepo" sa njegove strane sto se toliko distancirao od ACM, u dobru je lako dobar biti), mislis da ne bi bilo pogresnih i netacnih procena i konstatacija? Sigurno da bi.
G

Gost999

pre 7 meseci

A šta je Jović ako ne centarfor? Mislim, znam a ga vi Grobarine volite (iako i dalje ne znam zašto), ali su centarfora doveli...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 7 meseci

Mislio sam na centarfora koji bi bio zalog za buducnost, na nekog za kojeg bismo mogli da tvrdimo da je resenje (bar) za narednih pet do sedam godina ako uopste moze toliko daleko da se planira u danasnje vreme. Nije bitno da li ja volim Jovica ili ne (nemam razloga ni za jedno, ni za drugo, on je sam krojac svoje sudbine), bitno je samo da covek nije za Milan.
i

izjava dana

pre 7 meseci

Ovom Sakiju se već odavno i petlići smeju na izjave.